צריכה להכין להערב קינוח פרווה

../images/Emo206.gifצריכה להכין להערב קינוח פרווה

אולי אתם תעזרו לי? מחפשת מתכון קל ומהיר לקינוח מוצלח שיהיה פרווה, יכול להיות בכיוון של מוס או גלידה...
 

pirge

New member
פרפה תותים מהיר הכנה

פרפה (מיקפא) תותים הביאה לפורום פירגה המקור נעדר. 500 גרם תותים 2 חלבונים כוס סוכר 2 כפות מיץ לימון מיכל שמנת מתוקה ריץ' שמים במיקסר: את התותים נקיים וחצויים 2\1 כוס סוכר 2 כפות מיץ לימון מערבלים עד שיהיה קצף לחוד מקציפים את החלבונים עם 2\1 כוס סוכר (יש לוודא שקערת המיקסר יבשה לגמרי ונקייה) לערבב את 2 התערובות בתנועות קיפול (ביד) בעדינות רבה. להקציף שמנת מתוקה ולערבב הכל ביחד. לשמור בפריזר להוציא כ-5 דקות לפני ההגשה תהנו.
 

pirge

New member
מלבי תפוזים על מצע שוקולד מריר - נפלא ומיוחד

מלבי תפוזים על מצע שוקולד מריר מקור:פירגה הכינה וצילמה:ש712 שמים בסיר קטן: 2\1 1 כוסות מיץ תפוזים 2\1 כוס שמנת מתוקה ריץ' כפית ליקר תפוזים 3 כפות סוכר (המתיקות לפי טעם אישי שלכם) לבשל עד לסף רתיחה. ממש לפני הרתיחה מוסיפים בבחישה מתמדת: 4\1 כוס מיץ תפוזים מעורבבים היטב עם 2 כפות מלאות/גדושות קורנפלור -לערבב עד שאין גושים. ממשיכים לבחוש כל הזמן עד שיסמיך ואין גושים ברגע שמסמיך סוגרים להבה מיד יוצקים (לא מחכים אחרת המלבי יתקשה) לצלוחיות הגשה לחמם שוקולד מריר עם מעט שמנת מתוקה ומעט ליקר תפוזים . לצקת את השוקולד המומס על צלחת הגשה ומעל את המלבי תפוזים מקושט בסירופ מייפל ובקליפת תפוזים מגוררת עדין . תהנו
 
למה? אני מבשלת אותה לעיתים קרובות

כמו למשל ברוטב שוקולד לפונדו וכאלה. יוצא מעולה.
 

חנהפ

Active member
קודם כל כתוב עליה שהיא לא לבישול

ושנית היא מתפרקת בבישול , מתקבלים גושישים לבנים לא סימפטים
 

pirge

New member
כושי אישי נוטף בשוקולדה חמה

מתכון לכושים שוקולדיים במיוחד--אישיים - בחוש - אין צורך במיקסר. כ-10- 12 קעריות אישיות מפיירקס או קרמיקה לאפיה. הכושים נוטפים בשוקולד חם ומשכר. נפלא לפינוק זוגי או להנאת כל המשפחה. מאת פירגה. לשים בקערה: כוס אבקת קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים מערבבים בכף הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. אפשר לתבל בכף רום\\\\\\\\קוניאק\\\\\\\\ליקר יוצא בלילה דלילה. ציפוי: מיכל שמנת מתוקה – פרווה ריץ' 100 גרם שוקולד מריר מחממים שמנת לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד מערבבים ומחכים דקה. לשמן צלוחיות (קניתי במגה יפהפיות-ראי תמונה) קטנות אישיות- ולצקת מהבלילה 4\3 כמות בגובה לכל צלוחית. לשים בכל צלוחית למעלה קובית שוקולד או כ-10 יחידות שוקולדצ'יפס לבן או מריר. להטביע קלות. ולהכניס לאפיה בחום 175 כ-20 דקות או 30 .....עד שמוכן. לבדוק בעזרת מגע אצבע, או קיסם. מיד כשהעוגות חמות--- לצקת את הקרם החם. לכסות בקרם את העוגות. לצקת מהקרם ממש בנדיבות. שהקרם יצוף למעלה. ראו תמונה. לטרוף מיד חם , לוהט ומטריףףףף-------כשמתקררים, מחממים במיקרו שניות מעטות. תהנו.
 

homets

New member
אני רואה שכבר עזרו לך../images/Emo13.gif

ועם אחלה דברים, אז רק שיהיה בהצלחה עם מה שתבחרי
שבוע טוב!
נטלי
 
למעלה