כושי אישי נוטף בשוקולדה חמה
מתכון לכושים שוקולדיים במיוחד--אישיים - בחוש - אין צורך במיקסר. כ-10- 12 קעריות אישיות מפיירקס או קרמיקה לאפיה. הכושים נוטפים בשוקולד חם ומשכר. נפלא לפינוק זוגי או להנאת כל המשפחה. מאת פירגה. לשים בקערה: כוס אבקת קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים מערבבים בכף הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. אפשר לתבל בכף רום\\\\\\\\קוניאק\\\\\\\\ליקר יוצא בלילה דלילה. ציפוי: מיכל שמנת מתוקה – פרווה ריץ' 100 גרם שוקולד מריר מחממים שמנת לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד מערבבים ומחכים דקה. לשמן צלוחיות (קניתי במגה יפהפיות-ראי תמונה) קטנות אישיות- ולצקת מהבלילה 4\3 כמות בגובה לכל צלוחית. לשים בכל צלוחית למעלה קובית שוקולד או כ-10 יחידות שוקולדצ'יפס לבן או מריר. להטביע קלות. ולהכניס לאפיה בחום 175 כ-20 דקות או 30 .....עד שמוכן. לבדוק בעזרת מגע אצבע, או קיסם. מיד כשהעוגות חמות--- לצקת את הקרם החם. לכסות בקרם את העוגות. לצקת מהקרם ממש בנדיבות. שהקרם יצוף למעלה. ראו תמונה. לטרוף מיד חם , לוהט ומטריףףףף-------כשמתקררים, מחממים במיקרו שניות מעטות. תהנו.