קרן בוכה פתאום?!

טלומרז

New member
קרן מבינה שהיא לא מגיעה לקרסוליים של דניאל

אין בה שום דבר שיקנה לה עדיפות אצל איתן. דניאל אוכלת אותה בלי מלח, והאסימון של קרן כנראה נפל היום, שלא משנה מה היא תעשה, תמיד דניאל תהיה אהובה ומועדפת על איתן (וכנראה גם בעיני הציבור). קרן הבינה שכל מה שנשאר לה זה לאכול את הדייסה שהיא בישלה ביחד עם הפרחה הטבריינית, החברה היחידה שתצא לה מהתוכנית הזאת, שגם ככה רק תעיק עליה בחיים האמיתיים.

andy181

New member
קרן שחקנית מצויינת, לצערי היא מצליחה

לעבוד שם על כל הבנים .. אני לא אופתע אם היא תנצח..

טלומרז

New member
אמנם איתן מאכזב, אבל לא נראה לי שהוא יבחר בה.

אני מחכה לרגע שהקהל יעמיד אותה להדחה ואז היא תעשה הרבה טעויות. אולי בקצב הזה של הרייטינג הנמוך ושיעור נמוך של הצבעות זה לא יקרה, אני נקווה שכן בקרוב.

noaxxx

New member
להזכירך, את הטעות הראשונה היא עשתה הערב

עם ה-סמס שהגיע לכתובת הלא נכונה

טלומרז

New member
מה היה עם ה-סמס? לא ראיתי

פתחתי היום לראשונה וראיתי את קרן בוכה ויוני מנחם אותה.

didush100

New member
רצתה להעביר סמס לליהיא ושלחה בטעות לבן

והיא בכתה כי היא מרגישה שהיא לא יכולה להתקרב לאיתן בגלל דני והיא לא רוצה זה ירחיק ותה ממנו ומהבנים

noaxxx

New member
זה מהשרשור למטה ומצוטט מוואלה

למה ליהי וקרן עוזבות את כולם בחצר ורצות לחדר? קרן רצתה לשלוח הודעה לליהי בשביל לברר מה קורה בין איתן ואורטל, אבל שלחה אותה בטעות לבן. אתי באה אחריהן, והיא וליהי חושבות עם קרן איך 'להחליק' את זה מול בן

ela501

New member
מה יש בדניאל חוץ מתחרותיות

קרן שווה פי אלף מהמפונקת שאמרה שהיא קונה רק בכיכר המדינה ושכל הבית שלה חכם

דידי 9

New member
אלה! י-פ-ה לך! אני דידוש ו24 שעות מצרפות אותך

לחבורה שלנו! התקבלת בברכה! בסוף העונה נוסעים לחול על חשבון דידוש , כולן חחח

טלומרז

New member
הקטע של הצפונבוניות באמת לא לעניין

אבל יש בה כ"כ הרבה מעלות מעבר לכך, וכמובן מרגישים שהיא התאהבה ולא עושה זאת רק לשם הניצחון. קרן לא ברמה שלה. אולי אם היא לא היתה דבוקה לאתי היה יוצא ממנה משהו אחר, אבל זה לא המצב והיא לגמרי דמות שטוחה בעיני שאין לה מה להציע.

ela501

New member
היא לא התאהבה בצנון היא אמרה שהיא תחרותית

וזה הכל

טלומרז

New member
בגלל שהיא אמרה שהיא תחרותית זה אומר שהיא

לא התאהבה? באותה מידה היא גם אמרה שהיא מאוהבת, ולפי איך שהקשר שלהם נראה, שניהם נקשרו זה לזו ויש חיבור נהדר. עם קרן הכל נראה מכאני ומאולץ, ורואים שאיתן פשוט מנסה למשוך את המשחק כפי שמצופה ממנו.

didush100

New member
בסדר למי איכפת שדני תזכה באיתן

הוא לא כזה מזהיר ומעניין גם ככה

למעלה