שאלהההה!!!

../images/Emo206.gifשאלהההה!!!../images/Emo206.gif

מישו יודע מה המידה של רן דנקר במשקפיים...? ד-ח-ו-ף-! תודההההה! נ.ב. סורי שפתחי שרשור חדש...פשוט לא ידעתי איפה לכתוב ת'שאלה.....

sharoni29

New member
|../images/Emo20.gifמה??..????../images/Emo20.gif

אין לי מושג מה המידה שלו במשקפיים אבל את רוצה להגיד לי שאת אוהבת את נינט למרות מה שהיא עשתה לרן????

אוי ואבוי לי.

מה כבר נינט עשתה לרן?!?!?!?! אנחנו בכלל לא יודעים מה קרה שם ואת בכלל לא מכירה את נינט אז אין לך שום זכות לשפוט אותה בצורה כזאת.

sharoni29

New member
ברור שאני מכירה את נינט

ברור שאני מכירה את נינט אבל כולם אומרים שנינט עזבה אותו והלכה ליהודה לוי ככה גם היה כתוב במעריב!!! ועובדה לרן אין חברה אחרת רק לנינט יש את יהודה לוי

sharoni29

New member
חמודה.........

חמודה בפורום של רן דנקר לא מקללים עוד פעם כזאת ואני יחסום אותך מהפורום

Meytar 888

New member
סליחה?! מי את שתחסמי פה

אנשים בכלל? קודם כל,רק לידע כללי-רק המנהלת יכולה לחסום ילדים...ולא את. דבר שני,את הראשונה שהתחלת לקלל פה אז אני חושבת שאת האחרונה שצריכה להגיד לה משו על זה. אם אין לך משו טוב להגיד,ואת פה בשביל להרוס ולריב,אז אני כבר מעכשיו אומרת לך שאין לך מה לחפש פה. ערב טוב.

sharoni29

New member
?????..........

אני לא מחפשת לריב תגידי מי אמר לי סתמי אה........ רק תידעי שאני לא התחלתי ואני לא מחפשת מריבות את לא רוצה אל תדברי איתי תעזבי את יודעת מה אני יתכתב עם מישהו אחר אני לא יכולה להתכתב אם ילדים שמחפשים לריב עזבי גם בישבלך וגם בישבילי עדיף שלא יהיו מריבות אז בא לך להתכתב בלי לריב<?><?>

השאלה היא אם בא לך לכתוב פה בלי

לרדת על אחרים חוץ מרן.. תחשבי על זה.. ועד מיתר!!!

sharoni29

New member
עזבי

עזבי אני רואה שאת לא בקטע על מה שהצעתי אז תשכחי להתכתב איתי כי אני לא יענה לך ביייייייייייייי

ת'כלסססס!

אנחנו לא יודעים מה קרה שםם! חלק אוהבים את רן...וחלק את נינט.... אני אוהבת את שניהם !! וזהו..!! בכל זאת תודה...:) למרות שאיכשהו מהשאלה שלי יצאה מריבהה..

Meytar 888

New member
בבקשה לא לדבר ככה...יש פה המון

חבר'ה שאוהבים את נינט. וכמו שסיוון
אמרה-אף אחד לא יודע מה בדיוק קרה בין נינט לרן.ואולי בכלל רן נפרד מנינט? אולי המצב בניהם לא היה כל כך טוב? אף אחד לא ירצה שיחטטו לו בחיים,גם לא נינט וגם לו רן! אפילו אם הם הכי מפורסמים שיש. ערב טוב.

למעלה