שאלה דחופה עבודה בבצק סוכר - דחוף

hagit74

New member
../images/Emo206.gifשאלה דחופה עבודה בבצק סוכר - דחוף

כשעובדים עם בצק סוכר עובדים עם קורנפלור או אבקת סוכר ?
 

net the jet

New member
אני חושבת שקורנפלור קצת יותר מיבש בעוד שאבקת

סוכר נטעמת יותר. אני אישית למדתי לעבוד עם קורנפלור וזה בסדר לי. לא נסיתי מעולם ע אבקת סוכר ( מי שעובד עם אבקת סוכר יגיד לך שפחות רואים סימנים ) אני קצת מפחדת משום מה מפיזור אבקת סוכר, סתם מהקטע של נמלים.... כמובן שאני מנקה אחרי שאני עובדת ( ותוך כדי ) אבל פסיכולוגית זה כנראה משהו דפוק אצלי...
 
למעלה