די פשוט...ועכשיו טעמתי ויצא מצויין
טיגנתי קצת קוביות בצל עם קוביות ירקות שורש, הוספתי את הבשר להשחמה. לאחר זאת הוספתי מים, שעועית לבנה, עגבניות קצוצות ותבלינים בסגנון מיזרחי (קינמון, כמון, ציפורן, פלפל אנגלי, הל, עלי דפנה, מוסקט, גבעול מרווה). לבסוף מיץ מלימון אחד וכוסברה קצוצה. בישול של 2-3 שעות. לפני ההגשה, מביאים שוב לרתיחה וזורקים פנימה מקרוני מבושל אל-דנטה כך שיתבשל כמה דקות עד לבישול מושלם. והנה מנה שהיא ארוחה שלמה. כמובן שניתן לקחת את המתכול לכיוון איטלקי, לסלק את השעועית והתיבול הנ"ל והלימון, לשים יין אדום,פיטריות, תיבול איטלקי (רוזמרין טימין אורגנו מרווה) .