שאלה דחופה על בשר ראש

o h a d d

New member
../images/Emo206.gifשאלה דחופה על בשר ראש

קניתי בשר ראש בפעם הראשונה וגיליתי שיש לו חלקים עם מין "קוצים", מין בליטות כאלה שנראת כמו סיבים. אוכלים את זה? מנקים את זה? מה לעשות? תודה אוהד
 

Master Stav

New member
אתה יכול לטחון אותו כולל הכול

שים לב בשר ראש מלוח מטבעו אז בדעינות על התיבול
 

o h a d d

New member
אני מבשל אותו כקוביות

בנתיים סילקתי את החלקים האלה תודה בכל אופן
 

o h a d d

New member
די פשוט...ועכשיו טעמתי ויצא מצויין

טיגנתי קצת קוביות בצל עם קוביות ירקות שורש, הוספתי את הבשר להשחמה. לאחר זאת הוספתי מים, שעועית לבנה, עגבניות קצוצות ותבלינים בסגנון מיזרחי (קינמון, כמון, ציפורן, פלפל אנגלי, הל, עלי דפנה, מוסקט, גבעול מרווה). לבסוף מיץ מלימון אחד וכוסברה קצוצה. בישול של 2-3 שעות. לפני ההגשה, מביאים שוב לרתיחה וזורקים פנימה מקרוני מבושל אל-דנטה כך שיתבשל כמה דקות עד לבישול מושלם. והנה מנה שהיא ארוחה שלמה. כמובן שניתן לקחת את המתכול לכיוון איטלקי, לסלק את השעועית והתיבול הנ"ל והלימון, לשים יין אדום,פיטריות, תיבול איטלקי (רוזמרין טימין אורגנו מרווה) .
 
הבליטות בחלק הפנימי של הלחי.

כמו השכבה העליונה של הלשון. אחרי הרתחה טובה מקלפים בקלות יש מי שמתעלם מהם ואוכל אותם. אנחנו לא.. צ'י
 

בלוביי

New member
לבשל כמו גולאש.מצויין בחמין.הבשר מכיל הרבה

שומן. קונה טרי הבשר יוצא רך כמו חמאה וטעייייייייים.
 
למעלה