שאלה לא פשוטה.

dor and more

New member
../images/Emo206.gifשאלה לא פשוטה.

יש לי בת בת 4, לפני שנהבערך היא עדיין הייתה עם טיטול ראינו בטיטול הפרשה דמית האיזור הוגינאלי, בבית החולים היא עברה בדיקה גניקולוגית שפסקה שזה לא משם, והופראים אמרו שאולי זה פוליפים באיזור פי הטבעת היא עברה סריקה שהייתה נקייה מכל בעיה. התופעה לא חזרה. עכשיו היא ניגשה אליי ואמרה לי אמא שורף לי, בדקתי לה באזור הויגינלי יש כמות קטנה מאד של הפרשה שמית, שאלתי אותה אם היא קיבלה מכה שם- היא אורמת שלא, אם מישהו עשה לה כואב או נגע שם בכלל חוץ מאמא שאמא ניקתה- (כי פעם שעברה עשו לי שם התקפת לב בבית חולים שאמרו לי שזה מגיע מנגיעה מינית) והיא אמרה לא. אז אין לזה זכר לבעיה כל שהיא בפות עשו לא גם אולטרא סואנד וגם בדיקה פנימית. העובדות הן- שזאת הפרשה וגנלית מעט שורפת שהיא וטענת שאינה מגעה ממכה או מהגיעה באזור ההוא- האם את מכירה את התופעה- האם זה קורה לילדות בגילה? ולמה?

תשובה

אם זו הפרשה וגינלית שנמשכת יש לקחת תרבית, יתכן ומדובר בהפרשה זיהומית. במידה ומגרד לה וההפרשה מסריחה יכול להיות שהיא תצטרך טיפול אנטיביוטי מקומי. זו תופעה מוכרת בילדות בנות גילה. לגבי הדימום-קרוב לוודאי שראית כתם דם ולא ממש דימום? האם זה המצב ? אם מדובר בתופעה בודדת או שניים של כתם דם קטנטן אין לי הסבר לזה.

dor and more

New member
כן זה שרף לה אז בדקתי וראיתי את הדמם

שמייד פסק ולא חזר שוב.

ניתן לשאול גם בפורום רפואת נערות

בכתובת המצורפת. יש לנו מרפאה חדשה שמטפלת בילדות מגיל 0 עד 20 עם בעיות גינקולוגיות. בברכה

למעלה