שיר חדש- SING

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif לא יודעת.

הוא נשמע יותר טוב מ דה אונלי הופ בלהבלה, אבל לא יודעת. הוא בסדר. אני מתחילה לפחד מהאלבום החדש. אם כולו יהיה,ככה?

NoAmItA ChAn

New member
אני.. לא יודעת

אני לא יודעת בקשר לשיר. כלומר, הוא באמת נשמע דיי פופי, ואני פחות אוהבת פופ מאשר את הסגנונות (ברבים) הקודמים שלהם.. אני עוד לא יודעת. אני מניחה שאני אצטרך לשמוע את השיר במלואו כדי להחליט. אבל אם כל האלבום יהיה פופי.. אני לא יודעת עד כמה אני אוהב אותו כמו את האלבומים הקודמים, שהיו פשוט גאוניים. בקשר לטריילר: הוא ממש מושקע וסחה!

Hadar way

New member
טנקיו ../images/Emo6.gif

השיר המלא נשמע יותר טוב מאשר הטריילר

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אהבתי ../images/Emo9.gif

נחמד, למרות שזה לא הסטייל הישן

Ayush Cohen

New member
חסר בשיר משהו

לא כל האלבום ככה יש פאנק ורוק אלטרנטיב לא קראתם את הכתבות?
די אונלי הופ יפה חבל שהוא לא סינגל רישמי לא הבנתי למה הם פריסמו אותו בכלל אבל מצד שני הוא (די אונלי הופ) לא מתאים לקליפ ההמשך של נה נה נה (הקליפ של סינג זה ההמששך של הקליפ של נה נה נה ) סינג מתאים ואו מעניין מה קרה לילדה

Hadar way

New member
../images/Emo110.gif

אני חושבת שהדליפו את דה אונלי הופ כהדלפה יזומה הם פשוט צריכים הרבה יחסי ציבור כדי שהאלבום ממש יימכר. וכן
הקליפ באמת מתאים...

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo230.gifהשיר מעולה!!!!1

השיר המלא: http://www.youtube.com/watch?v=1DZjkd1YG14 אני אהבתי!~

../images/Emo216.gifLIKE!!!!!!!!!!

לא ייאמן כמה שהסגנון הזה יושב עליהם בול. אעז לומר שזה מזכיר טיפ'לה את קינגס אוף ליאון. אגב, תשמעו את החדש של ארקייד פייר, גם פה יש אזכור. אימו נגמר, מתחילה התקופה האלטרנטיבית-פאנק שדיי שולטת במצעדים היום.

../images/Emo216.gifואחרי ששמעתי את השיר המלא מס' פעמים

אני חייבת לרשום שאני כ"כ גאה בהם. אני יודעת שאני לא קשורה אליהם..אבל יש בי תחושת הישג וגאווה כזאת. הם בגרו והכל-נגמה שהם כתבו את השיר מייד אחרי שפראנק היה בטוח שהם הולכים להתפרק, ואני ממש שמחה בשבילם כאילו הם אחים שלי. אוף אני כ"כ אוהבת אותם, והשיר הזה כ"כ טוב!!!!!!!!!!!!!!!

ronali001

New member
לדעתי...

השיר פשוט מדהיםם!! אתם תראו האלבום החדש הולך כ'כ להפציץץ!!!!XD גם שהחברות שלי לא שומעות MCR הם ממש אהבו את השיר הזה:) לא יודעת מה איתכם-אני לגמרי מפרגנת ולגמרי עם האלבום החדש(נכון קצת פופי אבל באמת שלא חסרות גיטרות..XD) כל שיר שהם מוציאים יותר יפה מהשני אני פשוט מאוהבת...♥ לא מסוגלת לחכות לאלבום החדשש!!!עוד 17 ימים בעז'ה!!!:) הלוואי הלוואי הלוואיייי שהם יעשו הופעה בארץץץ!!!!!!!!(עדיין יש בי תקווהP:) MCR תמיד הייתה ותמיד תהיה הלהקה הכי טוובהD:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בשמיעה שניה.:)"

ואת השיר המלא. אני חוזרת בי. זה שיר טוב! וואו,אני כלכך אוהבת את מה שהם הפכו להיות. זה כאילו,הם תמיד היו כאלה, אבל הכל היה תמיד נראה כמו פוזה, כי בהופעות הם הכי כאלה בעולם
והנה,האלבום הרביעי זה באמת הם:)" אני כלכך שמחה. חמודיםשלי3>

למעלה