שלום..חדשה פה..

../images/Emo206.gifשלום..חדשה פה..

נעים להכיר את כולכם..הייתי רוצה שתמליצו לי מה לעשות..אז ככה: יש לי חבר כבר שנה וחצי..הכל טוב ויפה אבל כמובן כמו לכל זוג יש לנו מריבות... הקטע הוא שהמריבות שלנו כוללות קקלות [הרוב מצידו] הוא מקלל הכל..החל ממני ועד אמא שלי ושאר המשפחה.. הקטע הוא שהוא יודע להיות רגיש וכ"כ אוהב..וזה כ"כ קשה להפרד ממנו כי אני ממש אוהבת אותו..והוא גם הראשון שלי.. אולי זה כי אני חונקת אותו..ואני רוצה שהוא יקח אותי עם חברים שלו או שלא יצא איתם בכלל ויהיה כל הזמן איתי..אני יודעת שזה מוגזם אבל מה אני אעשה?! זה נורא מפריע לי שיש לו דברים יותר חשובים ממני..[למרות שהוא אומר שאני הכי חשובה] אבל משום מה אני לא מרגישה את זה בכלל.. וכל הסיפור הזה מתגלגל למריבות והמוןןן... אז ככה המריבות שלנו כוללות קללות כמו שציינתי קודם.. אבל יש פעמים שאנחנו רבים ממש ואני מתחילה להכות אותו אבל זתם פליקים כאלה.. אבל לפעמים הוא מחזיר ואפילו מגזים קצת..אבל אני לא יושבת בשקט ואני מחזירה לו..וזה יכול להמשיך ככה עד שאחד מאתנו יפסיק.. נורא יהיה לי קשה להפרד ממנו ואני לא רוצה..כי אני אוהבת אותו..ואפילו איך שהוא מתנהג כל פעם אני סולחת לו..כי הוא מבקש סליחה כ"כ יפה..ואני מתהה עליו... חח..מצטערת על המגילה...אבל מה אתם מציעים לי לעשות??..[הכל..חוץ מלהפרד ממנו..]

את צעירה עדיין ....

לדעתי חשוב להתנסות בחיים לפני שנכנסים למחוייבות ( ואני לא מדברת על חתונה ) ואז לגלות שיש בעולם גם בחורים שמתנהגים יפה ומתייחסים אליך בכבוד , קשה לשנות בן אדם ואם חשבת על פרידה כפי שמשתמע אבל מפחדת סימן שאת לא מאושרת - וזו המטרה בחיים להיות מאושרים ואין למה להחזיק קשר עם בחור אם הוא לא עונה למטרה הזו. במחשבה אחורנית אם הייתי נשארת בקשר עם בחורים שיצאתי איתם בגיל 19 הייתי אומללה מאוד כי עם הזמן אנשים משתנים וכן גם הצרכים שלהם. אני לא אומרת לך להיפרד אלא לפתוח את הראש לרכוש ידידים לצאת לבלות ולראות שהעולם יפה

straycat

New member
יש גם דברים קשים בחיים, פרידות למשל

למה את כל-כך מעוניינת להישאר בקשר כזה, שיש בו אלימות מילולית ואפילו אלימות פיזית
(אני, במקומך, לא רק שהייתי בורחת מהר, הייתי רצה הישר לתחנת המשטרה הקרובה ומגישה תלונה על אלימות פיזית). מה זה משנה איך הוא מבקש סליחה, אם ברור שהוא יקלל אותך וירביץ לך שוב, בפעם הבאה שמשהו לא ימצא-חן בעיניו? יש לי רק עצה אחת עבורך: עזבי אותו, עוד היום (לפני שתיפגעי בצורה קשה יותר). החשבון פה מאוד פשוט: מה עדיף לך, להיפרד ממנו ולהיות עצובה למשך כמה שבועות, או להמשיך לסבול את ההתנהגות שלו אולי עוד כמה שנים? עדיף להיות לבד מאשר בתוך קשר עם מישהו שלא מכבד אותך. חוץ מזה, כך תהיי פנויה למצוא קשר אחר, בתקווה שיהיה יותר טוב...

shaniza

New member
מה זה פה?

ורדה רזיאל ז'קונט...?! אני לא אומרת לך להיפרד ממנו מה זה יעזור? את תתנהגי אותו דבר גם עם הבא אחריו והגלגל יחזור.. את מודעת לבעיה את חונקת אותו בעצמך רשמת... זה שהוא יוצא עם חברים לא אומר שאת חשובה לו פחות זה פשוט אומר שלפעמים בא לו להיפגש עם חברים (לשתות בירה ולתקוע גרעפסים בלי שמישהי תגיד לו שהוא מגעיל
) אפחד לא אוהב להרגיש מחנק. האמת, אם את כזו חונקת שלא נותנת לו לעשות דברים בלעדיך אני לא מבינה איך החזקתם מעמד כל כך הרבה זמן, כנראה שאת כן מספיק חשובה לו כדי להישאר איתך למרות זאת. והפליקים... בטח יתנפלו עלי עכשיו אבל... את מכה אותו, אינסטינקט ראשוני של מי שמקבל מכה הוא להחזיר הבעיה היא שכנראה הוא שוכח שהוא קצת יותר חזק ממך.

תודה תודה ושוב..

ת ו ד ה!!!! אני ממש אנסה להיות לא חונקת..והאמת אפילו התרגלתי כבר..!! אבל אני אנסה בכל הכוח!!! אבל ממש תודה לכולןןן...

קודם כל,

האלימות חייבת להיפסק,גם המילולית וגם הפיזית.את חייבת לדבר איתו,לשים את עצמך כדבר ראשון בסדר העדיפויות שלו.אם הוא לא יפנים זאת,יהיו הרבה קשיים בקשר

magenta73

New member
נכון

לכל זוג יש מריבות. אבל. יש מריבות ויש מריבות. אלימות מילולית ופיסית לא צריכה להיות חלק מהלקסיקון שלך כמשהו שהוא נורמלי או נורמטיבי. זה חייב להיפסק. דבר שני, הוא באמת לא חייב להיות איתך כל הזמן. זוגיות היא של שני אנשים, שלכל אחד מהם חיים פרטיים משלו. מה תעשי? תחיי קצת את החיים שלך במקום לשלוט בחיים שלו. אין לך חברים? חברות? תחביבים?... ולסיכום, בן אדם רגיש ואוהב לא מקלל ונותן פליקים.

למעלה