שלום לכולם!

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo206.gif שלום לכולם! ../images/Emo206.gif

טוב..זה לא בדיוק דחוף..רק רציתי את דעתכם הכנה על משהו... אני כותבת את ההודעה הזאת כי עכשיו קרה משהו שנורא פגע בי! לפני שבועיים צפיתי בקליפים באתר YouTube שאני מניחה שרובכם מכירים! הגבתי לקליפ מסויים שמישהו עשה על זמרת שאני אוהבת בשם סלין דיון. היום ראיתי בתיבת המייל שלי מסר שבו כתוב שיש תגובה של מישהו על התגובה שאני השארתי לקליפ! לצורך העיניין, זאת הייתה התגובה שלי שאליה הוא הגיב: Celine, you are my gift of love... My Angel of music. Thank you Celine- for the Miracle of life you gev as evry Day! Love you so, Shani From ISRAEL התגובה שלו כתובה כעט במילים האלו: "If you want we can play this song on your way for Auschwitz-Birkenau!!! " תוכלו לראות אותה כאן אם תרצו: http://www.youtube.com/watch?v=EWN7IE31nPE איך אתם מציעים שאגיב

deebeebee

New member
מסרים מסוג זה

הם תופעה נפוצה למדי בכל מיני פורומים בינלאומיים, ב-ICQ, ובכל ערוצי התקשורת למיניהם. לעצור אותם לא ניתן אז כדאי, לדעתי, לא לענות להם. יותר מרגיז אותם כשאת מתעלמת מהם.

אני דווקא כן הגבתי כשמשהו דומה קרה באחד

באחד המשחקים שאני משחק, זה קצת שונה כי ה דו שיח און ליין והיו לא מעט יהודים שתמכו בי כך שבסופו של דבר אותו ילד פרש. לדעתי ורק לדעתי אנחנו לא צריכים כל כך מהר לשתוק ,הרבה פעמים יש עוד יהודים\ ישראלים שמצטרפים .אם אני גורם לו לפרוש זה עושה לי הרגשה טובה. לילה טוב. תומר

תומר

איזה יופי שנשארת איתנו, אני מקווה שהמורה שלך העירכה את ההשקעה שלך בעבודה על נושא השואה! לגבי השאלה - לעניות דעתי, אני חושבת שהייתי כותבת למנהלי האתר, כדי שישימו עין על המאיים.

שלום ענת , לשאלתך קיבלתי 100 + על העבודה

וציון לשבח, היה שווה את ההשקעה בהחלט ולא רק הציון. לילה טוב -תומר

למעלה