זה ממש ממש ממש ממש דחוף!

rotem 177

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifזה ממש ממש ממש ממש דחוף!

היום אח שלי נכנס לאתר ערוץ הילדים ויש אפשרות להצביע לכל מיני קטגוריות.. אז..גם מקפליי מתמודדים!!!!!!!! הם מתמודדים כהרכב השנה מחו"ל!!!! אז תצביעו!!!!!!בבקשה.!!!!!!!! הכפתור שלהם זה לפני השם שלהם ולא אחרי!!!! קישור: http://www.kidstv.co.il/iframe_article/2502071 לכולי אוהבות האחים איכס ג'ואנס וסימפל (האלופים) ועוד.. בבקשה אל תצביעו להם..תצביעו מקפליי אולי בגלל זה הם יגיעו לארץ... בבקשה..אני ממש מתחננת!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gifהודיעו על זה כבר, אבל בכל מקרה זה

טוב שכבתבת בנוגע לכפתור....כי זה באמת מבולגן כזה... ויש בטח בנות שלא שמו לב לזה הצבעתי :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif כבר הודעתי על זה. ../images/Emo9.gif

חחח לאנורא. הצבעתי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gif

תראו .. אני ממש חייבת לדעת אם יהיה מפגש בסוכות , XD ובנות הסכימו והכל אבל מאחר ורייבן לא תהיה במפגש והיא בדר"כ פותחת תשרשורים ועושה הכל , אין מי שיעשה אתזה ..... אתן רוצות לעשות מפגש או לא חחחחח ?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאמרתי גם בשרשור השני

שאני בעד,וראיתי שעוד בנות היו בעד פשוט צריך לקבוע תאריך מתחשב:) וגם סוכות זה אחהל תאריך,אם לא נעשה בסוכות לא יהיה זמן עד חנוכה!שזה הרבה,ובחנוכה אני לא אוכל לבוא,כי אני בפולין,אז בקשה בואו נעשה מפגש!

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכן נכון ,

אבל בדרך כלל רייבן פותחת שרשור תאריכים ובנות מצביעות מה הכי נוח להן . אבל הפעם אין מי שיעשה את זה . יש מתנדבת ?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמה את אומרת ../images/Emo6.gif

חחח סתם,אני יודעת שיהיה לי קר,אחושילינג!!!!!!!!!!1 יהיה כ"כ קר,שאם נשים מקלות בתחת נקבל ארטיקים(כמו שחברתי נוהגת לומר)
אבל אני יוצאת עם החברים שלי,אז זה יהיה כיף לא נורמלי!

sweet shir

New member
חחחח אני יוצאת בסוכות, ברור שזה יהיה מדהים..

אבל איזה סרט זה בדצמבר. אבל מגניב שלפחות יהיה שלג.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנכון!יהיה שלג

אני מקווה שיהיה שלג!כי אמרו יל שכשיש שלג אז לא קר ברמות מטורפות כמו שיש גשם ורוב הי"בניקים יוצאים בסוכות
מקווה שתהני!

למעלה