ספיישל בית הבובות

Pure Blonda

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo124.gifספיישל בית הבובות../images/Emo124.gif../images/Emo206.gif

היי, קוראים לי אור ואני משדרת בתחנת הרדיו של אשל הנשיא 106FM היום בארבע בית הבובות באים אלינו להקליט ראיון ספיישל לקראת האלבום החדש. אנחנו נשמח מאוד אם תציעו שאלות שבא לכם לשאול אותם, בין אם זה בקשר לאלבום החדש ובין אם שאלה כללית ללהקה. כשנשדר את הספיישל אני אשמח לשרשר פה קישור לאתר הרדיו. תודה רבה, אור :)

אהלן אור

דבר ראשון תודה שאת מודיעה לנו על השידור. דבר שני, אין מצב סתם למסור ללהקה משהו? :] אם כן, אז תמסרי להם שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת אותם! [קוראים לי ירדן]

היי..../images/Emo86.gif

קודם כל תודה רבה שני בבקשה תמסרי להם שאיציק מזרחי אמר שהוא מת עליהםםםם ושנתראה בבארביי.. אהה ואמרת בקשות אז הנה...תגידי לאתי לצעוקקקק ערב טוב בארבייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חחחח

nbz3

New member
מה?!

לי קוראים נועם ואני משדרת ברדיו עומר, שזה על אותו תדר וכבר שידרנו ספיישל עם הלהקה..... מישהו אמר העתקה?!?! סתם, היה הכי כיף בעולם, הם מקסימים אז תהני גם את מהם....שיהיה לך הרבה בהצלחה...... וד"ש.... אה- ואם רצית שאלה, תשאלי אותם איך היה בהופעה בבארוק ותוציאי מהם שהקהל הדרומי הכי טוב שיש.....

Pure Blonda

New member
חח וואלה הם היו אצלכם? נכון מתוקים אמיתיים?

ואל תדאגי עוד בלי לראות שכתבת לי את זה הוצאתי מהם שהקהל הדרומי הכי שווה :p רדיו אש 106 אני אשים קשור בקרוב.

למעלה