קורס מדצ"ים [סמינר...]

Shir97

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo13.gifקורס מדצ"ים [סמינר...]

בחופש אני יוצאת לקורס מדצ"ים אני רוצה לשמוע חוויות שלכם משם... בעיקר איך התחברתם לאנשים שם, אם היו איתכם בכלל החבר'ה שלכם שאתם מכירים או שלא.... בבקשה מכם זה חשוב לי

randu

New member
טוב שמעי,

היה מדהייייים. מדהים מדהים מדהים.
היו אחלה חבר'ה ולא היה מוסבך להכיר ולהתערבב עם אנשים.
בקבוצות עצמן, שאר החניכים מלבד ומעוד אחד או שניים מהקבוצה שלך, כל החניכים הם מערים אחרות... מכירים, יש צחוקים משותפים, באמת מדהים!
עד עכשיו אני יכול להגיד שזו החוויה הכי גדולה שעברתי, היה פשוט מושלם, עם כל החברים, זה חוויה מגבשת, אל תפסידי את זה תמורת שום הון שבעולם!

linoy pal

New member
במילה אחת-וואו!

סמינר מדצ"ים זה אחד הדברים היותר חזקים שעברתי! בהתחלה היה לנו מפגש לפני הסמינר עם הקבוצות שאיתם אנחנו נהיה.. חזרתי מהמפגש הזה כ"כ מבואסת..לא סבלתי תקבוצה שלי.. ביום הראשון של הסמינר שעברתי פעולה ראשונה בקבוצה החדשה[שממנו היו מאותה עיר רק 4 חברות שלי] התחברתי לקבוצה ברמה מטורפת!! ההיה לנו כ"כ כיף היינו כל הזמן ביחד מעבר לשעות הפעילות ולא הרגשנו שרק לפני יומיים הכרנו. היום האחרון היה הכיי קשה...לא יכולנו להיפרד מכולם היינו איתם 5 ימים שלמים ישנו איתם קמנו בבוקר איתם וזה היה נורא מוזר לא לראות אותם כל הזמן! את תיקשרי לאנשים שם שאפיללו לא חשבת שתיקשרי אליהם.. עצה קטנה:תכיני ספר זיכרונות ותיקחי אותו איתך וביום האחרון תיתני לכולם לכתוב לך שם. ומצלמה כמובן..תמונות זה חשוב! אני יכולה להמשיך ולדר על הסמינר עוד 100 שנה.. אז..מקווה שתהני ותספרי חוויות![=

כייף לא נורמאלי :)

אויש שנים לא הייתי כאן :) תאמיני לי את תצאי ותהני הכיי שבעולם ! לדעתי זאת הייתה אחת החוויות להיות שבוע מחוץ לבית , עם חברים שבאתי איתם מהסביבה שלי ועם חברים חדשים שבהמשך הפכו להיות גם חברים שלי בחיים האישיים .. :) זה ממש עוזר לשנת הדרכה שלך .. את מרגישה יותר מוכנה וכו'.. בקיצור תצאי - את לא תפסידי זה מה שבטוח ^^ מקווה שתהני - ואני הייתי מוכנה לעבור את החוויה הזאת שווב .. !

למעלה