לכל חברי לפורום.....

m o r a m i r

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gifלכל חברי לפורום.....

כולנו...אבל כולנווווווווווו ללא יוצא מן הכלל צריכים להתקשר לערוץ 24 ..... להתלונן.....להפיץ בכללללללללללללללללללללל הפורומים שיש...........שכולם ידעו כמה ערוץ 24 מגעיל..............ואני אישית החרמתי את הערוץ.........אז... אני מצפה גם מכם....שגם אתם תחרימו את הערוץ.....כי בעצם מה שווה הערוץ בלי דנה.....סתם שירים עלובים ומשעממים....של זמרים שרק יואב קוטנר אוהב.....אנחנו חייבים להחרים את הערוץ!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש עצבנייייייייייייייייייייית!!!!

מוריי אני כבר הפצתי ב..

בהרבה פורומים נגד ערוץ 24 שיעזרו לנו במאבק.. הפצתי בפורם עידן יניב בפורום רן דנקר בפורום גלגלצ בפורום רדיו בפורום אמיר פיי גוטמן בפורום ירדנה ארזי ועוד כמה פורומים שאני כבר לא זוכרתתתתת ומאז הטקס הזה אני בכלל לא רואה ערוץ 24 כי אין טעם לראות כשדנה לא מופיעה
.

מיקמיק17

New member
מה זה פורום עידן יניב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לו פורום ב"תפוז"
בכלל
לא מצאתי... תנו קישור בבקשה...

שנידנינו, יפה לך ששכחת את הקומונות שלי../images/Emo10.gif

לא יצא לי לפרסם כלום, כי אני לא בבית רוב היום, אז מי שבאמת יכול, תפרסמו, אני מסכים לכם !

m o r a m i r

New member
כל הכבוד בואו נמשיך ככה...

ונראה ליואב קוטנר האידיוט....כמו שדנה אומרת....מאיפה משתין הדג!!

m o r a m i r

New member
../images/Emo206.gif הודעה חשובה!!!! ../images/Emo206.gif

חברי היקרים... לא להגיע בשלט לערוץ 24!!!!! חרם אחד גדול על כל הערוווווווווץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שאכן מעריץ את דנה.....שיחרים את ערוץ 24

גאיוווווש סורי שכחתי שסהר פירסם בקומונה שלכם,

אז במיוחד בשביל גיא וסהר, פירסמנו גם בקומונה המהממת שלהם , כולם מוזמנים להיכנס ולראות : http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=30432
....

רעותי תודה שבאת לתמוך בנו ובדנה ../images/Emo24.gif ...

שלחתי לך במסר אישי את המס' טלפון של ערוץ 24 וכתובת אימייל שלהם
.

למעלה