../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

אם משהי יכולה לענות לי בחצי שעה הקרובה אני אשמח מאוד.... האם אפשר לערבב חלב מופשר עם חלב שאוב טרי???????? תודה תודה תודה

אז אחרי שנרגע ה../images/Emo206.gif... שאלות...

בנושא חלב שאוב- שאלות נוספות- 1. אחרי שמחממים אותו, תוך כמה זמן צריך לזרוק? הבנות שלי מסרבות לקחת והניסיונות יכולים להמשך הרבה זמן... אחרי כמה זמן צריך לוותר על החלב ולשפוך? 2. מותר לחמם אותו שוב ושוב? כי בזמן הניסיונות הוא מתקרר... 3. אם אחת מהן לא סיימה את הבקבוק, האם אפשר להעביר מהבקבוק שלה לאחותה? שאלות של מתחילת בקבוקים....
ו... ממה מיה, תודה על התשובה המהירה.

ממה מיה

New member
לא מומחית, עונה מהידוע לי

לפי מה שזכור לי מקריאה: 1. אפשר להשתמש בשאריות חלב שהופשרו בתוך 4 שעות מרגע ההפשרה לאחר מכן יש להשליכן 2. לא אמורה להיות בעייה בחימום שנית - אבל אסור לחמם במיקרוגל או במים רותחים 3. בעיקרון לא, כי גם אם מחליפים פטמה הרוק של הינוק חודר לחלב. אני לא ממש מקפידה בנושא - חבל לי על חלב שנשפך.. אני מעבירה את אותו בקבוק בין שניהם, מקווה שאני לא גורמת להם נזקים גדולים מדי.. ולגבי שאלתך על ערבוב חלב קפוא ושאוב: חלב קפוא אפשר להוציא שעה לפני השימוש ולממו בכלי עם מים חמים עד לטמפ' החדר. אפשר להוציא את החלב מהמקפיא למקרר ולהשתמש בו תוך 24 שעות. כדי לערבב עדיף לקרר את השאוב לטמפ' החדר ואז לערב עם החלב המופשר. או עדיף יותר לקרר את שיהם במקרר וכשהם באותה טמפ' לערבב ולחמם.

avibug3

New member
לא צריך שהחלב יהיה חם

רק צריך שהוא לא יהיה קר מהמקרר. לכן אין צורך לחמם אותו שוב ושוב בזמן הנסיונות כי כל עוד לא החזרת למקרר הוא לא צריך להיות יותר חם. ככה ידוע לי לפחות. ובענין של להעביר מאחת לשניה לי אישית אין בעיה. אני לא שומרת על סטריליות ביניהן. בין כה רוב הסיכויים שמה שיש לאחת, גם השניה תקבל. חבל על חלבאם שנשפך

ממה מיה

New member
עדיף דווקא לקרר

להביא את שניהם לטמפ' החדר או מתחת ואז לערבב ולחמם את שניהם

מה שבסוף עשיתי-

שניהם היו במקרר (שאבתי בבוקר) ולכן שניהם היו קרים. עירבבתי ואז חיממתי רק חצי כמות. תודה. ו... שאלה נוספת... מה עם סטריליזציה????? בבית החולים אמרה לי האחות שאין צורך לעשות סטרליזציה ושזה לא טוב להפוך את התינוקות ליותר מידי סטריליים ומספיק לשפוך על הבקבוק והמשאבה מים חמים....האם כך? כי מהגדול זכור לי סיוט אחד גדול סביב הבקבוקים.

למעלה