לא מומחית, עונה מהידוע לי
לפי מה שזכור לי מקריאה: 1. אפשר להשתמש בשאריות חלב שהופשרו בתוך 4 שעות מרגע ההפשרה לאחר מכן יש להשליכן 2. לא אמורה להיות בעייה בחימום שנית - אבל אסור לחמם במיקרוגל או במים רותחים 3. בעיקרון לא, כי גם אם מחליפים פטמה הרוק של הינוק חודר לחלב. אני לא ממש מקפידה בנושא - חבל לי על חלב שנשפך.. אני מעבירה את אותו בקבוק בין שניהם, מקווה שאני לא גורמת להם נזקים גדולים מדי.. ולגבי שאלתך על ערבוב חלב קפוא ושאוב: חלב קפוא אפשר להוציא שעה לפני השימוש ולממו בכלי עם מים חמים עד לטמפ' החדר. אפשר להוציא את החלב מהמקפיא למקרר ולהשתמש בו תוך 24 שעות. כדי לערבב עדיף לקרר את השאוב לטמפ' החדר ואז לערב עם החלב המופשר. או עדיף יותר לקרר את שיהם במקרר וכשהם באותה טמפ' לערבב ולחמם.