שרשור נוכחות:

always be me mc

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo41.gifשרשור נוכחות:

טוב בגלל שהפורום הגיע לשפל חדש(מ-523 הודעות בינואר התדרדרנו ל-189 בחודש מאי וכן זו הכמות הכי נמוכה מבין כל החודשים), וכמות הכותבים פה מתמעטת משבוע לשבוע אני חושבת שזה מאוד חשוב לבדוק כמה אנשים עוד נמצאים בפורום ובכלל מתעניינים בו ולכן השרשור נוכחות. יש לציין שהשרשור נוכחות שלא כמו ההתפקדות לא נועד כדי באמת להכיר אתכם לעומק(כי את התענוג הזה אני משאירה לאדם
) אלא פשוט ביותר לבדוק אם יש עוד מישהו פה כי למען האמת בזמן האחרון דיי נטוש פה וזה מפחיד. ולכן אומנם אתם לא חייבים אבל אשמח אם לפחות תסמנו
בתגובה להודעה הזאת.

always be me mc

New member
מסמנת בעצמי ../images/Emo127.gif

להעלאת המורל
ויאללה אנשים בבקשה תראו לי שגם אתם עוד מתעניינים :)

CharmedRulez

New member
כאן לשירותך ;) ../images/Emo127.gif

ד"א, אליסה פירסמה הודעה חדשה P: היא עמוק בצילומי הפיילוט שלה! :]

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif על המידע דוד../images/Emo70.gif

אומנם אני הייתי בבלוג שלה ובפורום ולא ראיתי משהו חדש אז אני לא בטוחה על מה אתה מדבר אבל מי יודע אולי אני מפספסת משהו... זו בהחלט לא תהיה הפעם הראשונה היום
בכל מקרה שיהיה לאליסה הרבה בהצלחה

spelling

New member
../images/Emo127.gif

אני כל כך מצטערררררררררררררררררר חודש לחוץץץץץץץץץץ סליחה שאני מאכזב אותכם:( מחר התפקדות!!!!!!!!!!!! אני בחיים לא ינטוש את אליסה והפורום!!!!!!!!!!!!!!!!! ובאמת אני ננה מהתפקדויות..אל שתאלו למה..זה הדפקה אצלי..

always be me mc

New member
ואי סחטיין אנשים!../images/Emo2.gif(ותקראו בפנים בבקשה)

חשבתי שאני מדברת בעיקר לעצמי(וחבל לא? אפשר לעשות את זה באיי סי קיו
) אבל טוב מאוד לדעת שעוד אכפת לכם מהפורום, ברצינות אין לכם מושג כמה זה מחמם את הלב לראות את זה
אז תודה ענקית לכל המגיבים
אה ויש לי רעיון חדש אז אם אנחנו כבר באיחוד שכזה אשמח אם תוכלו לענות גם על זה לפני שאפתח הודעה חדשה: כיוון שעברו כמעט שנתיים מאז שרשור מושגי אליסה מא' ועד ת'(http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1620&msgid=84727594 ) מה דעתכם שהפעם ניקח את זה רציני ונרחיב(נפרט) את המושגים ו/או נוסיף מושגים חדשים (כמו 'שמי הוא ארל') שאני אעלה למילון המונחים שלנו? לדעת זה יכול לצאת סבבה כי ככה יהיה לנו מקום לקרוא ולהיזכר בפרוייקטים/דברים שונים שלה וגם אם במקרה יבוא מישהו חדש אז יהיה לו מקום להתעדכן. אז מה, מה אתם אומרים? שווה נסיון? אתם יודעים גם אם אפילו לא יהיה בא לכם להרחיב אז תגידו איזה מושגים אתם חושבים שצריכים להיות ואני אנסה להרחיב עליהם אוקי? ולכל אלו שמרימים גבה אז כן יש לנו מילון מונחים אבל הוא לא מספיק מפותח כדי שאוכל להעלות אותו אבל אם נעשה אותו כמו שצריך לדעתי כולנו נרוויח :) אז מה דעתכם? אה ורק שתדעו שבמילון מונחים אפשר להכניס מושגים גם מושגים בעברית וגם באנגלית(כמו Touch שכבר הכנסתי אגב) אז אתם לא מוגבלים מבחינת שפה
המ וזהו בעצם. מקווה לא רק שתשתפו פעולה אלא יותר מזה גם מקווה שתזכו בקרוב להנות שוב מהפורום כי זה באמת העיקר

למעלה