הצילוווווווווו, מהי הדרך המהירה

../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif הצילוווווווווו, מהי הדרך המהירה

ביותר לצבוע ספוג?????????ריסוס?? איזה סוג??? האם ישנה שיטה יותר טובה ומהירה
המון תודה

tov22

New member
גירי פסטל (לשטח לא גדול מאוד)

היי, גירי פסטל יכולים להתאים לצביעה די מהירה, אבל לשטח לא גדול מאוד- מרטיבים קצת את פני הספוג, מורחים את הצבע (זה רץ די מהר), ואז מרססים עם פיקסטיב לפחם כדי לקבע את הצבע שלא ימרח. בהצלחה! טובית

וואו, איזה סגול ../images/Emo59.gif, אני כנראה אצפה בבד.

עוד לא בטוח. האם הגירים טובים לשימוש לטווח ארוך (שנים) ???סליחה על בורותי בנושא אף פעם לא ניסיתי.

נגהלי

New member
היי טובית, מה שלומך????

זה צביקה (ודקלה לידו..) איזה יופי לראות את הבובה שלך שוב! דרישת שלום חמה

tov22

New member
היי!

היי צביקה ושלום דקלה, שלומי מעולה, אני קצת מצוננת בבית, אז חיטטתי לי בתמונות מהסדנא והעלתי זיכרונות עם עצמי :) אני חיבת להודות שעדיין לא עשיתי לבוב שלי את הגוף שמגיע לו.. כיף להשתמע- יש סיכוי שתגיעו למפגש בשישי הבא?

שלום אנששים!

מה שלומכם? התגעגעתי מאוד!!! משום9 מה הפעם "רימון" נתנו לי להיכנס ולהגיב בפורום הטוב בעולם! מה שלומכם טובית ומשפ' זר? אכן, כיף להשתמע... אני אנסה להוסיף תמונה של בובה שהכנתי לאחרונה בשיטה שלמדנו יחד....

tov22

New member
שלום גם לך!!

איזה כיף שאינטרנט רימון נתן לך להגיב ולעשות פה ממש פגישת מחזור :) הבובון שלך מקסים! והבגדים משגעים- הוא ממש חמוד

נגהלי

New member
איזה יופי של בובה, ליאורה!

באמת יופי של פורום, לצערנו, לא יוצא לנו "להתארח הרבה".

ליאורה יקרה

שמח לשמוע שהתגעגעת אלינו ( זה הדדי ) ותודה על המחמאות לפורום שלנו שמסמיק מרוב נחת
תהיתי לאן נעלמת ככה פתאום?! ויש לי גם פיתרון לבעיה...פשוט לא נכנסת למקום הנכון אולי בפעם הבאה במקום לנסות להכנס ל"רימון" אולי פשוט תכנסי לתפוז
???
מותק של בובון
שבת שלום חברה - נשמח אם תשארי בסביבה.

שלום לדקלה וצביקה ../images/Emo140.gif

זמן רב שלא ראינו ולא שמענו
לא יודע מה אתכם אבל אנחנו התגעגענו! גם לצערנו לא יוצא לכם להתארח כאן הרבה... אבל מאחר והבית והדיירים נאים בעינכם אולי תשתדלו לבקר קצת יותר
מה שלומכם? איך ההצגות? יש בובות חדשות??? ספרו, שתפו ואל תעלמו. שבת שלום חברים

נגהלי

New member
דודי - אתה פשוט חמודי!!

איזו קבלת פנים! ממש תענוג. האמת- שיש לנו פחות מופעים עם בובות ויתר מופעי שחקנים. בחנוכה- אנחנו בהיכל התרבות של מודיעין עם ההצגה "האורן שלא שמח בחלקו". וחוץ מזה- מופעים קטנים בישובים. ולגבי בובות חדשות-. אז כן.. יש לנו את הביצה שהתחפשה.. חדשה ומבהיקה (מעיסת נייר) שנפתחת כמובן ומתוכה בוקע אפרוח מתוק.. מקווים לצלם ולהעלות כאן בימים הקרובים להשתמע... ושוב תודה על ההתייחסות החמה והלבבית צביקה ודקלה

../images/Emo9.gif תודה רבה לכם חברים ../images/Emo140.gif

וואוו איזה כייף לקבל כאלה מחמאות
שיהיה לכם בהצלחה בחנוכה ובכלל היכל התרבות במודיעין הוא אולם מאוד יפה ונעים להופעה והקהל אוהב וחם. האורן שלא שמח בחלקו נראה מסקרן ע"פ הפרוספקט שהעלתם!!!! נחכה בסבלנות ל
לביצה על כל גילגוליה. לא חשוב אם יש לכם יותר הצגות שחקנים או הצגות תיאטרון בובות, החשוב והעיקר הוא שאתם עובדים, יוצרים ומופיעים על הבמות
מאחל שב"ה זה תמיד ישאר כך
ואין על מה - הכל באהבה ומה

למעלה