מישהו קלט על מה ענבר מדברת?

Klayhamn

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif מישהו קלט על מה ענבר מדברת?

מה היא אמרה בקשר לאיתן? מה קרה?

Klayhamn

New member
מעצבן אותי

שאף אחד לא שמע את זה... זה היה ממש מעניין. היא אמרה משהו לענת שזה לא יכול להמשיך ככה ושהיא ממש צוברחת מזה וכו' ושהיא גם דיברה על זה עם הפסיכולוגית... אולי על זה שאיתן מתנכל לה??

אולי

אבל ענבר היא נפש עדינה כזו, היא לא תעמיד אותו במקומו. בחיי, בא לי לבוא לשם, לסובב לו את המקל שתקוע לו בתחת ולהוציא אותו. הוא כזה מתנשא לתך דביל.

אולי זה קשור לאתמול בלילה

כשהם ישבו כולם ביחד ואיתן אמר להם שעכשיו אחרי שלינוי עזבה אפשר להפסיק לדבר בילדותיות עם כל ה"מה קורה וזה...", ואיילת ענה לו שהוא לא יכול להגיד להם איך לדבר וענבר עשה פרצוף המום וכעוס...אז אולי זה קשור לזה... אגב, איך הוא מעיז לדבר על בחורה שהיתה איתם חודש בבית ואולי אף צופה בהם ושומעת בלי יכולת להגיב....פלצני ודוחה מצדו!

KEEK

Member
כנראה שמדובר בזה

כי הפרצוף של ענבר באותו רגע אמר את הכל היא ממש לא אהבה את זה, ובצדק.

הנצחון הכי גדול של ענבר על הצנון זה שהקהל..

יתמוך בה עד הסוף. ענבר מתנהלת בצורה מעוררת כבוד עד כה,היא לא נופלת לרכילואידה או יותר נכון לומר הרוע שבריכולים,כי אין מה לעשות ריכולים בין בנות תמיד יהיו. השאלה לאן הרכילות מנותבת ומהי הכוונה הנסתרת מאחוריה.אצל ענבר לא ראיתי עוד כוונות רעות.ראיתי מה שכולנו ראינו או רובנו מהתחלה.ענבר היא אותה ילדה קטנה שאבא שלה נטש אותה על מדרגות הגן.ושהחליפה ומחפשת את אהבת אבא אצל גברים מזדמנים. נכון להיום מגיע לה צ'אנס לחיים אחרים וטובים יותר קרי מיליון ש"ח.אבל לצערי העריכה בפרקים המרכזיים לא נותנת לה זמן מסך,ואני בספק אם מה שאנחנו פה בפורום רואים לגבי ענבר שאר הציבור שצופה רואה. כתבתי כבר בעבר,שמאוד אשמח לראות את הפרצוף של הצנון שבוע שבוע שהקהל אומר את דברו וענבר נשארת בוילה.

Klayhamn

New member
לצערי

ההפקה לא תתן לענבר להגיע עד הסוף. סמוך עליהם שהם ישנו את החוקים או יעשו את מה שצריך כדי שהיא תעוף למרות שהיא מקבלת מקום 3 או 4 בהצבעות הקהל... אל תהיה נאיבי.... הם לא עומדים מנגד וצופים בהתרחשויות, הם מתערבים בכל פיפס שמתרחש שם, והעריכה המגמתית זה רק חלק מזה

תשמע יש שיפור בעריכה בפרק האחרון,הם סוף סוף

התחילו להראות קצת את פרצופה המכוער של אתי והתרנגולות המכרכרות שלה-קרן וליהי. זה גם משהו להתחיל בו

Klayhamn

New member
כן אבל

אל תשכח שבסוף הם רוצים למכור עלילה... הם לא יכולים להרשות לעצמם להגיע נניח (סתם לדוגמא) למעין מצב מוזר שבו איילת, ענת, עדי וענבר הן בגמר.... אם פתאום זו תהיה הצבעת הקהל, הם יעשו מה שצריך כדי לשנות את החוקים ושמי שצריך שתעוף - תעוף. כרגע הצבעת הקהל היא לא נוראית (מבחינתם) -- איילת, אורטל ודניאל במקומות הראשונים (לפחות ממה שראינו), כשענבר ואתי מאחוריהן, ומיד לאחר מכן קרן, ליז וליהי, ולבסוף עדי וענת ---- אני מנחש שמשימת החסינות נועדה להגן על ליהי או קרן (או שתיהן?) -- כי ככל הנראה אחת מהן עומדת להיות מועמדת (יחד עם עדי, ענת וליז) והם לא רוצים להראות את זה....

easternstar

New member
מה שהם באמת צריכים זה לשנות משפט אחד

במקום לקשקש כל פעם שהקהל בוחר עבור איתן לומר בפשטות שהקהל בוחר מה שהוא רוצה ואורבך יכול לצאת עם אהבה ועם מיליון או עם אהבה בלי המיליון והמיליון ילך למי שהקהל רוצה. יש פעמים שכדאי להפסיק לקשקש כשכולם יודעים שהקהל בוחר את מי שהוא רוצה, בלי קשר לאורבך.

למעלה