אולי תעזרו לי!!

../images/Emo206.gif../images/Emo92.gifאולי תעזרו לי!!

סוף חודש הבא אני מארגנת שיעור דת לנשים בלבד יהיו אצלי, כמעט 50 נשים והם יהיו רעבות.. חשבתי לעשות ארוחה חלבית אם יש לכם רעיונות ומתכונים כמובן אני ישמח. אם יש כאן נשים מירושלים שמעוניינות לבוא לשיעור אצלי,חובה לא לפספס אני מוכנה לתת פרטים בהמשך.. תודה מראש זיוון נח!!
 

pirge

New member
פשטידת ברוקולי וגבינות

פשטידת ברוקולי בפטינה וקשקבל מקור:פירגה קילו ברוקולי מבושל וחתוך לפרוסות (גס) 4\\1 כוס שמן קנולה 4\3 כוס קמח תופח 2 בצלים קצוצים מטוגנים בחלק מהשמן 4 ביצים שלמות 200 גרם גבינה "פטינה" מגוררת או פטה/בולגרית 200 גרם גבינה קשקבל או "פרומעז" או צהובה מגוררת שיש בבית פלפל שחור , מלח, אגוז מוסקט מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת בטחינה גולמית שפיזרתי עליה פירורי לחם תבנית בגודל 26 מפזרים מעל לפשטידה פפריקה ומעט גרודת גבינה צהובה מקשטים בירקות אופים כ-40 דקות בחום 175. תהנו
 

pirge

New member
מאפה גבינות סגור

מאפה גבינות סגורו pirge / מתכונים ו 21:50 | 03/10/04 בצק שקם : 200 גרם מרגרינה רכה קמח תופח 350 גרם --להתחיל ללוש עם 2 כוסות ולהוסיף לפי הצורך מיכל שמנת 9 אחוז - אפשר יוגורט 3% קורט מלח לטעם אפשר להוסיף חתיכות קטנות זיתים שחורים לבצק ללוש ולאחסן שעה במקרר. לחלק לשניים לרדד ולשטח חלק אחד בתבנית. לפזר עליו 250 גרם גבינה בולגרית לגרר מעל הבולגרית 200 גרם צהובה. כדאי להוסיף מיכל קוטג' או גבינת טוב -טעם ,או גבינה לבנה 5% לרדד את החלק השני---ולכסות את הגבינות לחתוך לריבועים עד סוף התבנית לשים בכוס 2 ביצים ולמלא את הכוס בחלב או שמנת מתוקה ומעט פלפל שחור . לבחוש היטב. לצקת את הבלילה על המאפה באופן שווה.רצוי עם כף. לאפות בחום 175 מעלות עד שיקבל צבע זהוב חומי. אני מקפיאה את הריבועים . מפרידה בין השכבות בניילון.טעים אפילו אחרי חודש. תבנית 27X33 משומנת. תהנו.
 

cial 1

New member
ערב טוב \PRIGE שיגעת אותי כמה מתאים לך לנו

עכשיו אני מעתיקה אין לי ברירה אכן כך בצהריים יוכי ואת עכשיו רק שתדעו לכם" מעולם לא התקתי אלה רשמתי ועכשיו בסי התמימות אני מעתיקה ל-WORD ואז הכול קל בשבוע הבא אני אכין את הלחמניות את המאפה וגם הסלט כי הוא במתכון מדהים ואם את יכולה לשלוח קצת נשלם לך ישר כח מתוקה את עשית את השבוע כי יום שלישי פעמיים כי-טוב כך נכון הכול יסופר וינוסה ממש מהלב בה לי רק על מילה טובה והיא חיבוק ענק לך וכמובן ליוכי עושה החשק עוד ועוד חיות אכן כך זה הידיים הקטנות האופות השםים הם פה חברים חני מאחת עוד ימים טובים והעוד מתכונים מגרים תודה PRUGE HERE MY THANKS AGAIN כן יש להודות הפורום תוסס
 

pirge

New member
מאפה פסטונה

פשטידת פסטונה מאותם מרכיביםו pirge ו 07:58 | 11/06/06 פשטידת פסטונה ממליצה מאד מאד להכין כמאפינס מקור:פירגה. מכינים את הפסטה--- 400 גרם----- לפי הוראות היצרן. ובינתיים-במקביל מכינים את הרוטב: כ-4 או 5 כפות שמן בצל קצוץ שן שום קצוצה פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות ----אפשר לשלב עוד צבע אדום או צהוב או כתום. 2 כפות קטשופ ואפשר גם כף רוטב צ'ילי מתוק קופסה קטנה רסק עגבניות 50 גרם גבינה צהובה מגוררת. אפשר להוסיף עגבניה או יותר מגוררת בלי הקליפה 2 או 3 קופסאות קטנות טונה בלי השמן - לסחוט היטב אבל לקנות את הטונה בשמן 2 כפות פטרוזיליה טריה מלח או אבקת מרק עוף פלפל שחור. כפית סוכר. 4 ביצים טרופות במזלג. פירורי לחם כ-3 כפות או לפי העין. עוד 100 גרם גבינה צהובה מגוררת להקרמה לפני ההגשה ההכנה: מטגנים בשמן את הבצל ומשקפים אותו. מוסיפים שום ומטגנים להזהבה. מוסיפים לטיגון את רצועות הפלפלים ומזהיבים גם אותם. מוסיפים את הקטשופ-הצ'ילי- והעגבניות ומערבבים ביחד. מוסיפים תבלינים ועשבי תיבול ורסק העגבניות מערבבים לאיחוד המרכיבים ומכבים את הלהבה. טועמים ומשפרים טעם. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים. מוסיפים את הטונה בגושים בלי השמן וגם את הגבינה המגוררת מערבבים בעדינות רבה שהטונה לא תתפורר בכלל. יוצקים לתבנית רצוי שקופה מפיירקס- משומנת או לתבניות מאפינס ואופים עד הזהבה חומית. תנור מחומם מראש - אפיה כ-35 דקות לפני ההגשה מפזרים בנדיבות גבינה צהובה מגוררת – מפזרים גם מעט פפריקה מתוקה לצבע ומקרימים כ-5 דקות תהנו
 

pirge

New member
פשטידת קישואים ופרפרי אטריות

פשטידת קישואים ופרפרי אטריות חדש ומומלץ מקור:פירגה 2\1 1 כוסות פרפרים אטריות--- מהסוג הקטנטן,לפני בישול. לבשל בהרבה מים עד שכמעט רכות. לסנן. לשים בקערה: את פרפרי האטריות אחרי סינון בצל קצוץ אחד גדול------ אפשר חצוי ופרוס דק ----- (מי שרוצה, יכול לטגן את הבצל) 2\1 כוס קמח תופח או רגיל רבע כוס שמן קנולה לא חובה להוסיף 200 גרם גבינה צהובה מגוררת 4 ביצים טרופות במזלג.-------- ל ע ר ב ב ביחד. להוסיף 7-8 קישואים קלופים ומגוררים על מגררת גסה. (יש לסחוט היטב מעודף הנוזלים) לתבל במלח,פלפל שחור, אגוז מוסקט,פפריקה. בוחשים ויוצקים לתבנית פיירקס-- משומנת ---שמפזרים עליה כף פירורי לחם. לפני שמכניסים לתנור זורים מעל לפשטידה-- 3 כפות פירורי לחם, שומשום וגרעיני חמניה ---אפשר לקשט בפפריקה אופים בחום 175 . כ-50 דקות. תהנו
 

pirge

New member
פשטידת פטריות וגבינות

פשטידת פטריות עשירה בגבינות מאת:פירגה בצק: 200 גרם קמח תופח חצי מיכל שמנת חמוצה 100 גרם מרגרינה\חמאה קורט מלח להשהות במקפיא חצי שעה. לשמן תבנית בגודל 26/ 28 . לרדד עלה ולרפד תחתית ושוליים. לאפות בתנור חם-- 10 דקות - חום 175 מלית: 2 בצלים חצויים ופרוסים- מוזהבים קלות ב-4 כפות שמן קנולה להוסיף 750 גרם פטריות פרוסות ולהזהיב ביחד עד שאין נוזלים לשים בקערה גדולה ולהוסיף: 200 גרם גבינה טוב -טעם 150 גרם גבינה פטה מפוררת 100 גבינה קשקבל/גלעד מגוררת גביע שמנת חמוצה 4 ביצים טרופות במזלג חצי כוס עירית קצוצה רבע כוס קמח רגיל 3-4 כפות שמן קנולה בנוסף לשמן הטיגון מלח, פלפל,כף אבקת מרק פטריות לטעם. מערבבים יוצקים על הבצק האפוי. מגררים עוד גבינה צהובה אופים בחום 175 כ-40 דקות תהנו
 

pirge

New member
סלט ענק כרוב מג'יק

סלט כרוב מג'יק ברוטב שקית וחצי כרוב חתוך מוכן (קונים בשקיות איפה שהירקות בסופר) קופסה מג'יק (מנה חמה) אטריות בטעם עוף (לא לקנות טעם אחר-לסלט הזה פשוט לא מתאים) 100 גרם צנובר 100 גרם שקדים מולבנים 100 גרם שומשום 3 כפות שמן רגיל לטיגון רוטב: מעט פחות מחצי כוס שמן רגיל 4 כפות חומץ 2 כפות סוכר כף אבקת מרק עוף את התכולה של השקית בטעם העוף שנמצאת בתוך המג'יק להכניס הכל לצנצנת ולשמור במקרר עד לפני ההגשה. לטגן בשמן את השקדים והצנובר ולהזהיב להוסיף את השומשום לדקה ולטגן ביחד שהכל יהיה מוזהב ולא חום....... לפני שהאורחים באים. לקחת קערה יפה שקופה לשים את הכרוב את הפיצוחים ולפורר את האטריות מקופסת המג'יק לחתיכות קטנות. (לא לבשל—ישר מהקופסה) לערבב ביחד. האטריות תוך דקותיים, יתרככו. את הרוטב להוציא מהמקרר---- לשקשק היטב ולצקת מעל. זה סלט כל כך טעים שתקבלי המון מחמאות אם תכיני אותו. תהני
 

pirge

New member
לחמניות גבינות ממולאות או לא לפי בחירה

לחמניות גבינה גדולות שאני ממלאת אוו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 09:18 | 19/11/07 אותם בטונה או חצילים או תרד ואופה. נהדר לאכול חמים. אפשר להכין סנדויץ' עם גבינות יאמי יאמי. מתכון לחמניות גבינה ממולאות: לשים בקערה: 200 גרם מחמאה\חמאה\מרגרינה\ בטמפרטורת החדר או כוס שמן כמו הלחמניות שהכנתי בתמונה. 3 כוסות קמח תופח 200 גרם גבינה קשקבל מגוררת גוש גבינה פטה 100 גרם פרמז'ן מגוררת הוספתי מיכל שמנת חמוצה ועוד גבינה "טוב-טעם" הוספתי קמח תופח עד שנהיה בצק טיפונת דביק טועמים על קצה הזרת ומוסיפים מלח מכינים לחמניות גדולות עם כפות ידיים מקומחות. בעזרת כפית מקומחת עושים גומה גדולה ומכניסים סלט טונה או סלט חצילים או תרד ובולגרית או מה שרוצים....... מברישים בביצה ומפזרים שומשום. אופים בחום 175 כ-25 דקות הבצק יוצא זהוב ורך,אך מוכן. חשוב הצבע הזהוב.. לא לאפות מדי. אפשר להקפיא. לחמם בטוסטר אובן או בתנור. לא במיקרו. שווה ביותר. ה מ ל צ ה
 

רותי410

New member
אילו דברים מדהימים, פירגה!!! בקשר לפשטידת

הטונה, יש מי שלא מערבבים גבינה עם דגים. אפשר, אני מניחה, לוותר על הגבינה וגם אז הפשטידה תהיה טעימה, נכון? אפשר אולי לשים במקום זיתים או תירס?
 
למעלה