קריאה לעזרה מכם המומחים

• פותח הנושא abs4
  • פורסם בתאריך

abs4

New member
../images/Emo206.gif../images/Emo92.gif../images/Emo53.gifקריאה לעזרה מכם המומחים

שמי אביגייל אני אמא לילד אוטיסט בן שבע בתפקוד נמוך. לאחרונה הוא נוהג להרביץ לעצמו בסנטר - תיאור יותר מדיוק הוא מכניס לעצמו אגרופים בסנטר. זה כבר הפך להיות דפוס אצלו. מהשהו לא מוצא חן בעיניו הוא מרביץ, הוא רעב הוא מרביץ, הוא צריך פיפי הוא מרביץ וכו'. כמובן זה מאוד כואב לו ואז הוא בוכה וזה מין מעגל שמאוד קשה לשבור אותו. ניסינו מקשולות זה לא עזר.ניסינו ללמד אותו להרביץ לאובייקט וזה לא עזר. ניסינו תרופה חדשה זה לא עזר. אנחנו עובדים איתו על דיאטה סנסורית אחרי ייעוץ עם כל המראפות בעיסוק בבית ספר (לא רק שלו).. ואני לא יודעת כמה זה עוזר - אין ספק שזה מרגיע אותו קצת אבל זה לא מספיק והוא עדיין מרביץ. השאלה האם יש לכם נסיון בתחום הזה? האם אתם מכירים ילדים שפגעו בעצמם (אני חייבת לציין שהוא לא מסוכן לאחרים רק לעצמו) ומה ניתן לעשות? איך אפשר לשבור את המעגל הזה? אנחנו מאוד מיואשים. אנחנו לא יודעים מה לעשות ולמי עוד אפשר לפנות? גם יש לנו את הפחד שהוא בסופו של דבר ישבור לעצמו את הלסת וגם קשה מאוד לראות את המכות האלו, לשמוע את המכה ולראות מה זה עושה לו.... היום סוף סוף מצאנו דרך רופא שיניים חברה מייבאים מגני סנטר אז נקנה לו כזה כדי למנוע את הנזק שהוא גורם לעצמו אבל שוב איך שוברים לו את ההתנהגות? קיצור אם יש לאחד מכם ניסיון מתחום הזה או תוכלו להמליץ לנו על מישהו שנוכל להתייעץ איתו/ת נשמח אם תוכלו לייצור קשר. אני מוכנה לנסוע לירח אם זה מה שזה יקח....................... תודה תודה מראש... אביגייל

femmie

New member
בעיה סנסורית או אחרת?

ערב טוב לך אביגייל, קשה מאוד מאוד לראות ילד המקה את עצמו. את יכולה לתת עוד קצת פרטים על תפקודו? האם הוא מדבר? יכול לתקשר? יכול להביע את רצונותיו? התיעצם עם אנשי מקצוע מתחומים שונים, והם מכירים את הילדץ אנחנו כאן באינטרנט לא מכירים אותו, ולא מכירים את עבודת המטפלים האחרים, כאשר אני נותנת להם כבוד. מצד שני אני מרגישה מהכתוב את הדאגה הגדולה שלכם והניסיון למצוא עוד ארוץ לשיפור המצב הנוכחי. עולות לי כרגע 2 כיווני מחשבה: * אולי תוכלי לשאול את השאלה למרפאה בעיסוק מומחית בתחום האוטיסם? דרך אתר sensing.co.il שם אתי ארד יכולה אולי לענות לך * כתבת: "מהשהו לא מוצא חן בעיניו הוא מרביץ, הוא רעב הוא מרביץ, הוא צריך פיפי הוא מרביץ וכו'", המשפט הזה נותן אולי כיוון של חוסר יכולת להביע את עצמו? ותסכול?. אם זה אכן הסיבה, אז הפיתרון צריך להתמקד בשיפור יכולת התקשורת, והמקות הן לא קושי סנסורי. לילה טוב, פמי שיפמן

למעלה