Pitza5

New member
../images/Emo206.gif

יש לי גוזל קטן,בן כשבועיים לפניי כמה דקות האכלתי אותו ופתאום שמתי לב שהוא בטעות אכל שערה של החתול(חצי ממנה היה בחוץ והחצי השני כנראה בבטן..) אין לי מושג איך להוציא את זה! ואין לי שום אפשרות כרגע לצערי להגיע לוטרינר אלא עד מחר בבוקר מה אני יכולה לעשות עד אז??

Pitza5

New member
ומה אם היא בעצם בתוך האוכל?

אני מפחדת שאולי השערה נכנסה לתוך חתיכת לחם שנתתי לו ואם אני אמשוך זה יוציא גם את זה החוצה. זה לא מסוכן?

Pitza5

New member
מזה משנה אם אני אגיד איזה גוזל זה?..

גוזל של יונה אבל בעיקרון זה לא היה שונה אם זה היה קורה לגוזל אחר לא?

Pitza5

New member
לא אמרתי את זה בעצבנות..

מצטערת אם זה יצא ככה אבל באמת רציתי לדעת מה זה היה משנה..

Sweet Fantasy

New member
רציתי לדעת אם זה גוזל של ציפור או תוכי

כיוון שיש הבדל בתזונה, ביררת אם זאת התשונה שהוא צריך לקבל?

ציפורים הו ערך טבע מוגן

אם זה לא יונה (שלא נחשבת לחיית בר) אז כל גוזל אחר הוא ערך טבע מוגן ואין להחזיק אותו ולגדלו בבית! עדיף ליצור קשר עם בית החולים לחיות בר ראי פרטים בקישור הזה

Sweet Fantasy

New member
לא רק יונה

יש עוד ציפורים שלא מוכנים לקבל, כמו כאלו שנחשבות למינים פולשים וכו'..

Sweet Fantasy

New member
כי אלו 2 משפחות שונות

ציפורים ותוכים שייכים למשפחת העופותהגדולה שבתוכה יש המון סדרות ותתי מינים ציפור זה תת מין אחד ותוכי אחר, בתוך התתי מין יש המון סוגים. תנסי לקרוא פה - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA למטה אפשר לראות חילוק לסדרות.

סדר סדר תרדוף

מחלקת העופות יש המון סדרות ביניהן סדרת התוכאים וסדרת ציפורי השיר ועוד ועוד מתחת לסדרות ישנן משפחות ובכל משפחה מינים לפעמים יש גם תתי מינים, לא תמיד ציפור זו לא הגדרה מדעית... המינים בסדרת ציפורי השיר הם ציפורים אבל מה עם יונה? יונה היא ציפור? כנראה שכן, אבל היא מסדרת היונאים אבל תוכי דווקא כן - עוף ממשפחת התוכאים

Sweet Fantasy

New member
זה לא מה שכתבתי? ../images/Emo12.gif

בכל מקרה נראה לי שהבינו אותי
תוכי זה לא ציפור.

למעלה