L e j l a

New member
../images/Emo206.gif

אני רואה את העונה ה - 3 בערוץ 6 ב - Hot כמה שאלות: 1. כמה עונות יש
2. מתי כל החבורה תתפצל ומה יקרה בסוף
הם יפגשו שוב
3. ולמה השחקן שמחליף את קווין משחק בכל מיני פרקים
תענו לי

mailo100

New member
תשובות:../images/Emo58.gif

1. יש 5 עונות(88 פרקים) 2. החבורה מתחילה להתפצל בסוף העונה ה-3 3. הם לא יפגשו שוב חוץ מקטע קטן של וויד בעונה ה-5 4. בעונה ה-3 אתה בטח רואה את צ'רלי אוקונל שישחק את קולין בעונה ה-4 (אחיו של קווין) הוא אחיו של ג'רי אוקונל שמשחק את קווין מאלורי. הוא משחק תפקידי אורח מסיבות ששמורות להפקה כנראה בהשפעתו של אחיו ג'רי. השחקן שיחליף את קווין נקרא רוברט פלויד הוא לא מופיע בשום פרק עד העונה ה-5.

mailo100

New member
ההתפצלות../images/Emo58.gif

7 פרקים לסיום העונה בפרק הכפול אקסודוס מסיים פרופסור ארטורו את חלקו בסדרה כאשר הם מגיעים לעולם שעומד בפני השמדה כשבמקביל ראש הצבא מחיה את מוחו באמצעות שאיבת מוח מאחרים. אחרי התנגדות אליו הוא שואב את מוחו של ארטורו שמקריב את עצמו כדי שהגולשים לא יחטפו כדור אחרי שהגנרל (ריקמן אני חושב שקוראים לא) רצה לירות עליהם. בסוף העונה קווין ומגי מתעכבים במימד אחר בזמן שרמברנדט וויד חוזרים לEARTH PRIME. עד שקווין ומגי גם מגיעים לעולם הבית של קווין הקרומגס פלשו אליו ולקחו את וויד למיד אחר. הם יוצאים למסע לחסל אותם. בתחילת העונה ה-5 מדען מטורף ממזג בין קווין מאלורי לכפיל לא זהה שלו שסבל מניוון שרירים ובוב זמן בגלל הקפאת הוורטקס קולין מתנפץ לרסיסים. קולין מצטרף בעונה ה-5 אחרי שקווין מגלה שיש לו אח אבוד שנשלח למימד אחר. רק רמברנדט נותר מהרביעיה המקורית בסוף הסדרה.

mailo100

New member
תשובה../images/Emo58.gif

מגי בקט(שוחקה ע"י קארי פורר) הצטרפה בפרק הכפול אקסודוס . היא שירתה כקולונל תחת ריקמן ורהצטרפה לגולשים במרדף אחריו. הקרומגס הוצגו בסוף העונה ה-2 כיצורים שלמדו את טכנולוגיית נגלישה מאותו כפיל של קווין שלימד את קווין לגלוש וגולשים בין מימדים וכובשים כל אחד. רוב אוהדי הסדרה לא אוהבים את החלק של הסדרה שבו הקרומגס הם הכיוון העיקרי של העלילה.

L e j l a

New member
אני זוכר איזה פרק, אבל לא בטוח שאלו הם

מזמן ראיתי איזה פרק בסדרה שוייד שמרה על איזה תינוק ויצורים באו לקחת אותו, זה הם

למעלה