חיים אוליאל בתכנית של דודו טופז ממש למקדימים
F Funky Giraffe New member 22/1/06 #1 ../images/Emo206.gif חיים אוליאל בתכנית של דודו טופז ממש למקדימים
ה הוד11 New member 22/1/06 #3 מה זה איפה חיים אוליאל???? בינתיים אני רק רואה את פנינה רוזנבלום עושה אהא אהה
ה הוד11 New member 22/1/06 #4 היה חזק פלוס חיים שר מעולה ונוריאל עמר ניגן מדהים. גם הבחירה של השיר הייתה מצויינת "מאמא" שיר גדול. מוזר שדודו טופז לא ראיין אותו
היה חזק פלוס חיים שר מעולה ונוריאל עמר ניגן מדהים. גם הבחירה של השיר הייתה מצויינת "מאמא" שיר גדול. מוזר שדודו טופז לא ראיין אותו
F Funky Giraffe New member 22/1/06 #5 נוריאל עמר, התגעגעתי אל האיש הזה הנגינה שלו מצויינת כתמיד זה נשמע קצת כפלייבק אפקטים של צילום בשני שקל שיר גדול אני מת לשמוע כבר את סידיח ביבי מחר אני קונה את האוסף מי כבר שמע?
נוריאל עמר, התגעגעתי אל האיש הזה הנגינה שלו מצויינת כתמיד זה נשמע קצת כפלייבק אפקטים של צילום בשני שקל שיר גדול אני מת לשמוע כבר את סידיח ביבי מחר אני קונה את האוסף מי כבר שמע?
F Funky Giraffe New member 23/1/06 #6 עוד ../images/Emo206.gif קטן ברגע זה ממש ב24 דרך המוסיקה בש.ח. עם עמיר פרץ