בעיה דחוף..

יש לי מבחן של ספר מלכים א' פרקים י'ז י'ח עכשיו אני קראתי את הפרקים אבל אני לא מבינה אותם כל כך טוב..מישהו יכול לפרש לי אותם או משהו אחר??זה ממש דחוף..

MikeTyson

New member
שבת שלום לכולם... צריך עזרה קטנה...

אני חייב , בדחיפות רבה, כמה שיותר משפטים (מהתנך כמובן) על מעשים רעים ורשעים. כמו המשפט "עד מתי רשעים יעלוזו?" וכמובן לציין את הפרק והפסוק... זה ממש ממש דחוף. ואודה לכם מאוד אם תכתבו כמה שיותר משפטים. אוהב את כולכם!

pilot promo

New member
שלום לכולם-ועזרה ממש דחופה!

שבת שלום לכולם קודם כל. עכשיו קיבלתי כבונוס במסגרת לימודי תנ"ך לתרגם/לפרש ולהוסיף דעות אישיות על הקטע המצרוף. חיפשתי בכללללללללללללללל האינטרנט ולא מצאתי קמצוץ של חומר. עקב העדר קסוטא אבקש ממכם לעזור לי בבקשה. המילים/ביטוים המודגשים אלו בהדברים שהיו לי קשים. וַיֹּאמֶר מֹשֶׁה אֶל-יְהוָה,בִּי אֲדֹנָי, לֹא אִישׁ דְּבָרִים אָנֹכִי גַּם מִתְּמוֹל גַּם מִשִּׁלְשֹׁם, גַּם מֵאָז דַּבֶּרְךָ אֶל-עַבְדֶּךָ: כִּי כְבַד-פֶּה וּכְבַד לָשׁוֹן, אָנֹכִי. יא וַיֹּאמֶר יְהוָה אֵלָיו, מִי שָׂם פֶּה לָאָדָם, אוֹ מִי-יָשׂוּם אִלֵּם, אוֹ חֵרֵשׁ אוֹ פִקֵּחַ אוֹ עִוֵּר--הֲלֹא אָנֹכִי, יְהוָה. יב וְעַתָּה, לֵךְ; וְאָנֹכִי אֶהְיֶה עִם-פִּיךָ, וְהוֹרֵיתִיךָ אֲשֶׁר תְּדַבֵּר. יג וַיֹּאמֶר, בִּי אֲדֹנָי; שְׁלַח-נָא, בְּיַד-תִּשְׁלָח. יד וַיִּחַר-אַף יְהוָה בְּמֹשֶׁה, וַיֹּאמֶר הֲלֹא אַהֲרֹן אָחִיךָ הַלֵּוִי--יָדַעְתִּי, כִּי-דַבֵּר יְדַבֵּר הוּא; וְגַם הִנֵּה-הוּא יֹצֵא לִקְרָאתֶךָ, וְרָאֲךָ וְשָׂמַח בְּלִבּוֹ. טו וְדִבַּרְתָּ אֵלָיו, וְשַׂמְתָּ אֶת-הַדְּבָרִים בְּפִיו;ְאָנֹכִי, אֶהְיֶה עִם-פִּיךָ וְעִם-פִּיהוּ, וְהוֹרֵיתִי אֶתְכֶם, אֵת אֲשֶׁר תַּעֲשׂוּן. טז וְדִבֶּר-הוּא לְךָ, אֶל-הָעָם; וְהָיָה הוּא יִהְיֶה-לְּךָ לְפֶה, וְאַתָּה תִּהְיֶה-לּוֹ לֵאלֹהִים. בבקשה עזרה!(הקטע הוא משמות,פרק ד-פסוקים1-17(א-יז) תודה לעונים!

פלגיה

New member
../images/Emo206.gif

כל ההודעות הדחופות שורשרו יחד למען נוחיות אלה שרוצים לענות. אני אישית - כשאומרים לי דחוף - אני מתמהמהת.

למעלה