או

../images/Emo109.gifלאלאלא! יש לי יומולדת בסוף החודש

וכנראה אני אסע לתל אביב. תעשו ביולי כרגיל וזהו

m o r 1 0 2

New member
מסיימת ב-19 ומוכנה למפגש!!../images/Emo168.gif

לא הייתי במפגש הקודם באה למגפש הבא במאה אחוזים
אבל לדעתי עדיף לעשות יולי, יש לי בגרות בסוף יוני...ובעצם לכל כיתות י'...

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifלאלאלא למה שלא נעשה ביולי כרגיל?

יש לי יומולדת בסוף החודש ב 28 וההורים שלי לא יתנו לי עוד כסף לנסוע לת"א כי הם גם ככה מוציאים עליי המון חיחיחי
נעשה בתחילת יולי ככה.....

מפגש פורום#!@!@$

מסיימת ב-18 (עם קרן) ואני לא יכולה עד לתאריך 27.6 עוד שבועיים בדיוק זה נגמר!! והיום היה לי את המבחן האחרון (סופסוף...)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלמה את לא יכולה ?><

יום חמישי שמשתחררים את במסעדה, אח"כ אנחנו בת"א. אבל מה ישלך אח"כ שאת "לא יכולה"?

יש שבוע שלם

של המחנה בכדורעף... כןכן.. אני יודעת מה תגידי.. "איכססס כדורעף!! ועוד עם רחל..." ואני עונה לך "לא זה מגעיל..."

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאיכס כדורעף ../images/Emo122.gif

ועוד עם רחל?!?! *מקיאה* חחחחחחחח רק שתדעי שרחל מתה עלי והיא פשוט בהכחשות *סנוב* וואי את בטח מזה מבואסת שמקפליי היו בארגנטינה דווקא עכשיו, בידיוק בשנה שאת לא היית...XD

../images/Emo69.gifיופי קרן תודה רבה

עכשיו הזכרת לי שדווקא השנה הם החליטו ללכת לארגנטינה.. ועכשיו אני שוב מבואסת
ורחל תמיד חשקה בך בסתר- כבר משנה שעברה..

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהווווווו../images/Emo201.gif

איכסההההה - רחל חושקת בי
גאד צחקתי... רחל לא חושקת בי, היא לא סובלת אותי והיא פשוט בהכחשה לכך....XD

מה פתאום!!

רחל מתה עליך!! אני חזרתי לפני איזה שעה מהבית ספר והיא מסרה לי להגיד לך שהיא מתה עליך!!! למה את חושבת שהיא הולכת למצעד הגאווה??? (חח סתם סתם..)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifWTF?!

את מנסה לגרום לי לרצות לנסות להרוג את עצמי?! רוצחת

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifגם אני מתה לראתכן!! אעעההעעה!!

ככה,ב-19 זה די בעייתי,כי בכל זאת,מסיימים ללמוד וזה גם יום שישי, יום ראשון...נמנמנמנמנ...אני לא כ"כ יכולה וגם לא ביום שני :p אז אני חושבת,שצריך לתת לבנות קצת להתאושש מהלימודים ולחשוב על מפגש כבר מהשבוע השני של סיום הלימודים,או בתחילת יולי.

../images/Emo207.gif או ../images/Emo32.gif

מאז שלא מנצלשים להודעות של תפוז אין איפה לנצלש
-------------------------------------------------------------------
משהו בקשר לטויטר .. אני מקווה שאני לא יחפור לכן הרבה D: אמממ איך אני מוסיפה אנשים ב - FOLLOW ?????? חחחח ואיך עושים רקעים יפים כאלה ?
אהה ושמעתי שעכשיו יש שם משחקים D: יעני פאט וכאלה .. אז מישהי יכולה להסביר לי איך אני מגיע לזה ?

../images/Emo84.gifנגיד את נכנסת למישו\מישהי

אז מתחת לתמונה שלהם יש את ה"פולוו" ואז פשוט תלחצי על זה ואחרי כמה דקות יהיה על זה
ואז הוספת אותו :)

../images/Emo84.gif../images/Emo26.gif

צד שמאל, זה מי שאת "עקבת" אחריו, כאילו מי שלחצת לו על ה-פולוו, וצד ימין זה מי שעקב אחרייך, מי שלחץ על הפולוו שלךD: . אני מדברת על הפולוו הזה שיש מתחת לתמונה הקטנה , בקטן כזה..D: ככה מוסיפים אנשים , כאילו ככה את "עוקבת".

למעלה