או

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifהבאת בון ג'ובי לארץ|ימיI|../images/Emo168.gif

בנות יקרות,אני מאוד אשמח אם תצטרפו לקבוצה.. http://www.new.facebook.com/group.php?gid=107920496192#/group.php?gid=28671721866 באמת,זה יהיה מאוד חשוב,בקבוצה הושקע הרבה כסף ועברנו כבר את ה-2000 אז בבקשה בבקשה תצטרפוDD: תהליך של שניות,כנסו לפייסבוק,ותצטרפו לקבוצה,זה באמת יעזור
אז תודה

../images/Emo207.gifיש למשהי פוסטרים של צארלי או של באסטד

אם למישהי יש והיא לא אוהבת אותם .. אז אני ישמח לקבל\לקנות אותם

loserontheloose

New member
יש...

ומוכרת. דברי איתי במסרים אם את מעוניינת, אבל רק אם את באמת רצינית.

../images/Emo207.gif../images/Emo109.gifחייבת שירים חדשים../images/Emo10.gif../images/Emo53.gif

נמאס לי מהשירים שלי (אז אני שומעת רק ליידי גאגאXD), יש למישהי המלצות? זאת בערך המוזיקה והסגנון שאני שומעת: Panic At The Disco, Arctic Monkeys, Lady Gaga, All American Rejects, Sugarcult, Fall Out Boy, All TIme Low, Beatles, Green Day, Paramore, Useless ID יש כמה נלווים לא חשובים
תודה מראש ;)

Simple Girl 175

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלי יש משו יפה בשבילך ../images/Emo9.gif

ידיד שלי הכיר לי להקה חדשה ומגניבה Sherwood הם סטייל AAR\ATL

loserontheloose

New member
Sherwood מדהימים

ואם כבר Sherwood אז להקות דומות זה Jack's Mannequin, Something Corporate, Mae, House of Heroes ו-Relient K. קחי אבל בחשבון שלהקות האלה שונות מאלה ברשימה שלך, רובן הם להקות מאוד מלודיות שנשענות על הרבה פסנתר במוזיקה שלהם. אם כבר להקות כמו Paramore, אז יש להקה בשם VersaEmerge שנורא דומה במוזיקה וגם להם יש זמרת במקום זמר. יכול להיות שתהני גם מ-Yellowcard...

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifגם אני חייבת להקות חדשות כבר ><

ואנחנו שומעות פחות או יותר אותן להקות O.O חוץ מליידי גאגא שיש לי פשוט אובססית שנאה כלפיה XDD בגלל שיש לי אובססית שנאה לפאקצות שתוקעות לי פוקר פייס באוזן

../images/Emo109.gifבסדר זה בגלל שחורשים רק עליו

יש לה עוד איזה 20 שירים!
זה כמו אנשים שישנאו את מקפליי רק כי הם שומעים אובייסלי ודאט גירלXD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלא אכפת לי מה היא תשיר

היא בכל זאת גרועה ואני שונאת זמרות בסגנון שלה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifהיא לא ממש גרועה

היא יותר דוחה כשרואים את הקליפים שלהXD

למעלה