אז איך היה לחזור לביצפר????

../images/Emo207.gif אז איך היה לחזור לביצפר????

כן כן, כולם... היום חזרתם לביצפר. איך היה ??? אני את ביצפר שלי סיימתי לפני 11 שנים (איזה כיף לזרות מלח על הפצעים! חחח, תקראו לי זקנה). מה שכן- היום האחיין הקטן שלי עלה לכיתה א', ואני כולי התרגשתי בשבילו (אחותו עלתה לכיתה ז', ואחיו לט'). ותגידו- יש תוצאות של המתמטיקה ?
שנת לימודים טובה, מהנה, פורייה, ואהמ... מהירה

BaRbiK

New member
היה כ"כ מוזר-_-

עליתי לי', ואצלנו זה לעבור משכבה של 3 כיתות לשכבה של 12 XD ולקמפוס וכאלה..די מגניב
מוזר בהתחלה, נתרגל עוד
ודווקא יש לי אחלה מערכת וכיתה נחמדה..יהיה אחלה
(אני מקווה
)

S h A b i T

New member
היה קורע.

נראה לי שאני היחידה שאין לה ג'ט לג מהחופש המקסים שביליתי בחנות ספרים מזריחת השמש ועד שקיעתה. אז יש בזה קצת יתרונות.. בשנים שעברו לקח לי חודשים שלמים לסדר את השעות. כל מקרה, היה מצחיק לאללה. הכתה שלי יושבת בדיוק בצורה של שנה שעברה, אף אחד לא החליף מקום. המערכת שלי דפוקה. חשבתי שירדו לי שעות וזה, אך לא קרה הדבר. לא נורא. נסתדר עד פסח
יום ראשון-אחרון. ועוד איזה יום... שתהיה אחלה של שנה לכולם.

Simple Sam

New member
חחחחחחח אללה תקשורת!

היה תקשורת שעתיים והיה הכי מצחיק בעולם!! הצטרפו אלינו ילדים מהבית השני והכיתה יותר שכונה משנה שעברהP: רק ערבית..ערבית..איזה מגמה,אלוהים
כמה חומרררררר

BaRbiK

New member
תקושרת ../images/Emo47.gif

חוי, גם אני בתקשורת
זה כ"כ כיף D:

BaRbiK

New member
חח רק התחלתי ../images/Emo6.gif

אבל זה בין השיעורים היותר טובים

hodayoyo

New member
היום הראשון שלי היה בשישי../images/Emo60.gif

לא בבצפר, אלא בגן שבו התחלתי שירות לאומי
הילדים מקסימים והצוות מדהים ונחמד לי נורא
מחר חופש, אז אני בבית וברביעי בבוקר אבא יסיע אותי חזרה לדירה.

M A R K I

New member
קמתי לתחיה ../images/Emo12.gif

מה קורה? הודיה! גם אני בשירות לאומי.. באיזה אגודה את? אני באגודה להתנדבות (הם פתחו עמותה חילונית) ואני עובדת בבית אבות משען ברמת אפעל.. ויש לי דירה והכל.. הרבה יותר טוב מצבא...!!

M A R K I

New member
בר ../images/Emo140.gif

הייתי בצבא חצי שנה.. ועכשיו במלחמה הוציאו אותי..סיפור ארוך ומסובך.. אבל זה מה שיצא לצערי בסופו של דבר... לא השאירו לי ברירה אלא לצאת... ותכלס..התנאים בשירות לאומי הרבה יותר טובים מצבא..

hodayoyo

New member
יא!../images/Emo60.gif

באמת קמת לתחיה
אני בבת-עמי. יש בית אבות של משען ממש קרוב לגן שלי, אם היית שם זה היה מגניב

למעלה