אם יש לכם זמן

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo207.gifאם יש לכם זמן

העלתי את הסרט גמר י"א שלי ושל לילך (זאתי שבאה איתי למפגש פורום) ליוטוב. יש הרבה פאשלות מן הסתם :p אני אשמח לקבל ביקורות , אם אהבתם או לא , מה רציתם עוד לראות ובכלל ,לא קשור איזה ז'אנר עדיף לשנה הבאה לסרט גמר ? אנחנו בהתלבטויות . תודה

dans girl

New member
../images/Emo185.gifהוא עצובי ../images/Emo10.gif אבל טוב../images/Emo45.gif. נגעתם בכמה נושאים ביחד והצלחתם לשלב אותם יפה בלי שזה יהיה עמוס או מבלבל. ואהבתי מאוד את הפסקול ../images/Emo99.gif. כל הכבוד../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif

amitgenish

New member
מה נסגר בסוף?

אחלה סרט....רק חבל שלא מצאתם לג"ינג"י החרש איזו כלה.

CrazyPenguin

New member
וואי טואוב../images/Emo191.gif|פינגווין|

אהבתי שזה נגמר בלי סוף מוגדר כזה... אבל: 1. נדמה לי שלא השתמשתם בבום והסאונד קצת הרס חח 2. החלקים שבהם המוזיקה נפסקה לגמריי ואז המשיכה אח"כ, לפי דעתי היה יותר יפה אם הייתם מחלישים אותה אבל היו עדיין שומעים אותה ברקע..לא יודעת זה כבר עניין של טעם חח ובלי קשר- לצלם בחדר מדרגות זה בעייתי כי יש הד ושומעים את זה בצילום. אבל הרעיון והביצוע פשוט מעולים, ממש! מתתי על זה <:

Lyla Bellamy

New member
חח

כן הסאונד בהחלט היה בעייתי , פעם ראשונה שניסינו להשתמש בכלל בבום .. פעם אחת הוא פשוט לא עבד וגם סאונד חרא למרות שעבדנו עליו מלא בעריכה לאיזה מוזיקה את מתכוונת ? לזאת שבבבית קפה או בחדר מדרגות ? . כי האמת שאני רציתי להתחיל את המוזיקה אחרי האזעקה ישר בלי הפסקה אבל לא הסכימו איתי :p אבל תודה ממש !

מסר ורעיון ממש יפה,

באמת עצוב.. זה סרט מעגלי ממש חח.. הגיבור מסיים בדיוק איפה שהוא התחיל- לבד.

StewieG

New member
וואי, מעולה!

מעביר את המסר, ונעשה הרבה יותר טוב משסרטים בסיגנון הזה (תלמידים\סטודנטים) נעשים בדרך כלל. הדבר היחידי שאני יכול לציין כבעייתי קצת זה בסאונד שיש קטעים פתאומיים, כמו למשל בבומים שנעצרו פתאום במקום שישמעו אותם מוחלשים עד שנעלמים, ככה זה היה יכול להיות הרבה יותר טבעי.

Lyla Bellamy

New member
תודה

כן היו לנו הרבה בעיות סאונד ... אבל לא הבנתי על איזה בומים דיברת ...

StewieG

New member
כשהם בחדר המדרגות,

אז יש הרבה רעש שנפסק פתאום והמצלמה מתקרבת אליהם.

Lyla Bellamy

New member
אה זה !

האמת שאני בדיוק באותה דעה וחשבתי והצעתי כל הזמן לשנות את זה אבל הבמאית אהבה את זה יותר ככה . זה עניין של טעם

למעלה