ו

../images/Emo207.gif ו ../images/Emo32.gif

אני מקווה שזה בסדר, פשוט אין שירשור נצלש . ואני גם חייבת דחוף דחוף עזרה- מישהי יודעת איך מעלים סרטונים ליוטיוב ? זה אחד הדחופים . תודה

חחח אני יודעת ../images/Emo6.gif בידיוק עכשיו העלתי ../images/Emo9.gif

קיצור את צריכה לפתוח שם משתמש.. ואז למעלה כתוב לך הוידיום שלי [רק באנגלית] ואז שאת לוחצת שמה כתוב לך חדש [ובחדש יש חץ ובחץ כתוב וידיו] וזהו זה דיי פשוט .. אני מקווה שאת הבנת משוו XD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאני פה מתחמקת מלעשות את העבודה

השנתית שלי שאני צריכה להגיש מחר באיחור של שבוע ועוד נשארו לי לכתוב שלוש וחצי עמודים ומבוא וסיכום... אבל כל זה לא מפריע לעובדה שאני פה ><"

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אל תספרי לי../images/Emo70.gif כבר יצא

תרגום

../images/Emo109.gifנראלי שלא, אבל מה זה משנה תיראי בלי../images/Emo3.gif

זה לא כזה מסובך להבין

../images/Emo221.gif הישרדות טוקנצ'ינס? ../images/Emo58.gif

מכורה מכורה מכורה דווקא אהבתי את טייסון הוא היה כ"כ מצחיק
חח את רואה גם את פנדורוסה?

../images/Emo109.gifכןן טוקאנטינס../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

העונה הכי אדירה בעולםםםםםםםם
טייסון היה משעשע בוידויים שלו ועם כל הציטוטים שלו אבל הייתי כל כך שמחה שהוא עף, זה היה הפרק הכי משמח שאי פעם ראיתי בהישרדות XD התחלתי לצעוק ולמחוא כפיים חחחחח ראיתי את ברנדון בפונדרוסה אבל את טייסון עוד לא...

../images/Emo221.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

זאת העונה האהובה עליי אחרי מיקרונזיה ואם היא תמשיך ככה אולי אפילו תהיה הכי אהובה עליי. חח טייסון הוא דוגמא קלאסית למישהו ששונאים לאהוב מי הפייבוריט שלך? אני הייתי ממש בעד ברית הארבעה
זו ברית כזאת גאונית. איך לא היה ברית כזאת בעונות הקודמות? אבל היא התפרקה. אז אני בעד ג'יי.טי. חח קואץ' הורג אותי כל פעם מחדש... אני באמת לא מבינה אם הוא רציני או שהוא צוחק על כולם שם. the dragon slayer חח

../images/Emo109.gifחח וואי מסכימה עם כל מה שאמרת../images/Emo58.gif

מיקרונזיה נחשבה לעונה הכי טובה, אבל עכשיו אני חושבת שטוקאנטינס תעקוף אותה, לפחות אצלי
ברית הארבעה באמת הייתה מגניבה, ועוד יותר שמחתי שג'ייטי הצטרף אליהם. אז אחרי שהיא התפרקה- סטיבן וג'ייטי
סטיבן כזה מלךךךךך הוא אחד האסטרטגים הטובים. וג'ייטי אסטרטג פחות טוב אבל איך אפשר לא לאהוב אותו?
חחח קואוץ' בנאדם הזוי ומטורף. ראית עוד עונות? תצטרפי לפורום D:

../images/Emo221.gif חחח ראיתי כמעט את כל העונות.

אוזי הוא אחד השורדים האהובים עליי, ג'יימס היה אחד המצחיקים אבל שיין הוא ה-שורד הכי אהוב עליי הוא הליהוק הכי טוב בתולדות הישרדות (ביחד עם קואץ'). וסטיבן וג'ייטי אני מאוד מאוד מאוד אוהבת. (וכן זה שסטיבן יהודי גורם לי לאהוב אותו עוד יותר אין מה לעשות חח)

../images/Emo109.gifוואו אנחנו תאומות?XD

אוזי הוא ה-שורד האהוב עליי
שיין וקואוץ' באמת הליהוקים הכי טובים שהיו, והאנשים הכי מצחיקים בערך חח היום סיימתי לראות את עונה 3 (אחת המשעממות), ועכשיו נשאר לי את 4 ו..זהו :O נו נו תצטרפי לפורום הישרדות, זה כזה מגניב שיש עוד מישהי שאוהבת אותם דברים כמוני :p

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifאוף../images/Emo7.gifלא שמתי לב לספויילר

יא עכשיו אני יודעת שהוא עף ועוד לא ראיתי

למעלה