ו

שרונוש42

New member
אני לא יכולה לעלות את התמונה../images/Emo7.gif

אבל מי שרוצה אני אשלח לה במסן או באימייל ... :) איזה מעצבן שאי אפשר לעלות כאאאאאאאאאאאאן

שרונוש42

New member
\=../images/Emo10.gif

ממש מבאס שאתן לא מאמינות, תאמינו או לא אבל כן מקפליי רשמו על זה, אפילו אם הכתב שלהם "דומה" והוא לא כזה דומה, אבל צפוי שילדות יגידו את זה.

rox love BSM

New member
חח זה לא שאנחנו לא מאמינות, זה לא הכתב שלהם

יש דוגמאות אמיתיות[!] של הכתב שלהם שהם כתבו מכתבים לעיתונים,אני יכולה להעלות אם את רוצה,וזה ממש אבל ממש לא דומה לכתב שלהם. אם זה היה אמתי תאמיני לי שכולן היו שמחות בשבילך...

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo45.gifהעליתי למעלה תמונה מעיתון

וזה לא דומה בכלל... אני באמת מצטערת \= אבל את זאת שלא מאמינה לא אנחנו.. את באמת חושב תשהכתב הזה שיש לך על הנייר זה שלהם
ברצינות בלי לפגוע או משהו זה נראה כתב של ילדה כלשהי שניסתה לצייר משהו ולא של בנאדם בריטי שכותב באנגלית 23 שנה ויש לו כתב יד משלו...תחשבי על זה

שרונוש42

New member
מה הקשר אבל?

זה קטע מעיתון מה הקשר??? יש פה בכלל כתב דפוס לא את הכתב שלהם, אולי זה הכתב שלהם , מאיפה לכן לדעת? ופה יש חתימות שונות מהתמונה שרייבן הראתה, כדי שתבדקו את זה :) ואני אנסה לשאול את טום בטוויטר אם הוא זוכר שהוא חתם על זה, למרות שיש סיכוי של 0.5 שהוא יענה או יזכור אבל אין לי מה להפסיד.

sweet shir

New member
זה לא קטע מודפס, זה סריקה של הכתב שלהם...

תקשיבי את יכולה לחשוב מה שאת רוצה, אבל העובדה היא שלא מקפליי כתבו את זה. יש מליוני הוכחות שאפשר להביא לך שיש -סריקות אמיתיות- של הכתב של מקפליי, ומליוני מקומות שבהם מקפליי חתמו... את באמת רוצה לומר לי שבכלללל המקומות יש להם בדיוק את אותו הכתב ורק בפתק הזה שלך הכתב שלהם השתנה? איי דונט ת'ינק סו.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif

אנחנו לא באות נגדך סתם כי בא לנו ומשעמם לנו, תחשבי על זה שיש פה בנות שאוהבות ומעריצות את מקפליי יותר מ3,4 שנים אז הן יודעות מה הן מדברות. תקשיבי קצת ותפסיקי להוכיח כבר כי אני לא חושבת שיש פה מישהו שבאמת ובתמים מאמין שהם חתמו על הנייר שלך

שרונוש42

New member
בסדר...

הורדתן לי את כל החשק לבוא לגישת פורום ובכלל להיות בפורום הזה, הבנתי מה שרשמתן והפנמתי אתן חוזרות על זה כל פעם מחדש. תודה לאלו שמעודדות.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאנחנו לא באות נגדך או משהו כזה../images/Emo70.gif

זה ממש לא אישי באמת. אנחנו פשוט מנסות להוכיח לך שאת טועה אנחנו באמת נשמח אם תבואי למפגש ואני בטוחה שתהני בפורום אם תישארי את לא צריכה להיעלב מאיתנו. טעית, קורה.. אל תקחי את זה כל כך קשה

UltraViolet3

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo110.gifבנות כנסו ../images/Emo70.gif

כמה בנות פה רשמו להצביע לפוסטר הענק של מקפליי ... ורציתי לדעת כמה דברים : 1. באיזה עיתון זה יהיה [אם יהיה :| ] מעריב לנוער ? או ראש1 ? 2.ומתי העיתון יהיה בחנויות ? מחר לא ? כלומר יום רביעי ? D:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gifאממ..

נראלי זה במעריב לנוער ואני חושבת שזה אמור היה לצאת היום... מקווה שעזרתי :]

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifזה במעריב לנוער, וזה צריך לצאת בשבועות

הקרובים.. בנתיים אפשר להמשיך להצביע להם

שרונוש42

New member
../images/Emo232.gifלכל הבנות שרוצות תמונות!!!../images/Emo232.gif

תוסיפו אותי במסן או שתשלחו לי לאימייל הודעה ואני אשלח לכן את התמונה, התמונה כבדה אז אי אפשר לעלות אותה כאן כי היא מהפלא שלי T.T המסן שלי והאימייל אותו דבר: [email protected] תוסיפו ואני אשלח לכןןן P:

למעלה