ו

sweet shir

New member
כבר אמרו לך, אל תפתחי סתם הודעות חדשות..

יכולת לשרשר את זה להודעה הקודמת שפתחת.. ^^

שרונוש42

New member
ניסיתי...

אני ניסיתי לשרשר אבל המחשב דפוק \: סורי \= והתמונה ליתר דיוק של החתימות ממקפליי.

../images/Emo84.gif~ מעלה בשביל שרון :D ~

אוווומייייגאאאאד שתסכלו איזה כיף
ויש להם כתב כזה יפה ! וגמאני רוצה שדאגי יהיה הדג שלי :( . אאעהאהא שרון כיף לך

../images/Emo221.gif בדיוק רציתי לכתוב שיש להם כתב דומה.

גם לא נראה לי שהארי ודני היו כותבים את מה שהם כתבו.... אם זה אמיתי אז אני מצטערת וכיף לף

Simple Girl 175

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo59.gifמצטערת לבאס.. אבל זה מזוייף

זה אפילו לא אותו הכתב שלהם

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif../images/Emo45.gifוגם הנה כתבה עם הכתב שלהם

וזה בכלל לא דומה \= וזה כתבה בעיתון אז זה לא מזוייף

שרונוש42

New member
מה הקשר?

את רואה את הכתב האמיתי שלהם פה ? הם רשמו פה בכתב של מחשב מה הקשר לזה???? O:

שרונוש42

New member
אההה...

וחוץ מזה, החתימות שלהם פה מה זה לא דומות לתמונה של התגובה שמעלייך, תשימי לב :) גם פה החתימות יכולות להיות מזוייפות וגם בתגובה שמעלייך :) ככה יוצא שאל תבלבלו בשכל אתן לא יודעות מה החתימות האמיתיות או מה הכתב שלהם.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifהחתימה של הארי אותו דבר בדיוק.

את רוצה לקרוא לזה מקריות
בחתימה של דאגי הוא סתם עשה פרצוף ובכלל לא חתם החתימה של דני אותו דבר רק טום שינה את החתימה שלו.. ואם כל הכבוד,באמת, עברו בערך שנתיים עד שלוש בין שתי התמונות אז מובן מאליו שהוא ישנה את החתימה שלו קצת...... אז אנחנו לא מבלבלות בשכל. תקלטי כבר שמה שיש לך זה סתם נייר וכדי לך למחזר אותו כי אפילו החרא של הכלב שלי שווה יותר ממנו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואו חח

תקפת אותה בטירוף >< גם לה מותר להתבלבל.. היא בעצמה חשבה שזה אמיתי וזייפו אותה חח מסכנה, קצת נסחפת בכל מקרה שרון, זה מזויף חח אל תתבאסי

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifאני באמת מצטערת שזה יצא ככה

זה לא שבאתי אלייה דווקא או משהו פשוט זה מעצבן אותי שכל הפורום מסביר לה והיא מתעקשת ><"

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif וואי הגזמת >.<

אני לא יודעת אם זה אמיתי, ואני גם לא יודעת אם זה לא אמיתי, אבל גם אם היא טעתה אין סיבה ככה להתנפל עלייה >.<

שרונוש42

New member
תודה :), אבל כבר התנפלו.../images/Emo10.gif

אתן ממש הפכתן את זה לעניין רציני, תודה שאתן מתקיפות אותי ככה נחמד לפגוע באנשים מידי פעם. ולאלו שרשמו שהן הגזימו תודה, טיפה עזר לי להתעודד.

McGirl For Life

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo85.gifלדעתי היא כבר עברה את השלב

של הטעות ועכשיו היא סתם בשלב של עקשנות. בסדר לכולם זה קורה שמתבלבלים אבל למה לחשוב שכל העולם לא צודק ורק את כן
כאילו היא עוד רוצה לנסוע לשם כדי שהם יחתמו לה רק בשביל להראות לנו שאנחנו טועות... לי זה נראה כמו עקשנות יתר

שרונוש42

New member
מה? OO"

אני לא נוסעת לשם כדי להראות לכן את החתימות, אני נוסעת לשם בכללי כבר מתוכנן מתחילת שנה O_O

למעלה