ו

נ.ב ותיקון -> *תשובות

אני חושבת שאני אחזור לפורום... הייתי פה מזמן ובקושי הגבתי... אז נראה לי אני אחזור.. אז... היי אני אנסטסיה, אבל חברות שלי קוראות לי סטס אני בת 16 מחור קטן בערבה עד לפני זמן מה דאגי היה הפייב שלי, אבל אני ממש אוהבת את כולם... אז תקבלו אותו?

../images/Emo175.gifשאלוום :)

סתיו,13וחצי,גינות שומרון(יישוב ליד כפר סבא),דאגלס הסקסי!
מסן אם בא לך: [email protected] לגבי השאלה.. אין לי מושג אבל את יכולה להזמין אותם דרך האינטרנט.. :) ~אקראית~

גרבע

New member
../images/Emo105.gif ברוכה השבה :]

חח את הנסטיה השלישית פהD: UMM.לגבי הדיסק אינלי שמץ.את יכולה להזמין אותו באינטרנט\להשיג בארץ את יודעתOס אני צור,מחיפה,בת 13 הפייב הוא דני :] תהני?D;

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif היייייייי סטס D:

אני ספיר, 14 וחצי, בת ים, דאגי ודני
תהניי פפה !@#@% ולגבי הדיסקים של מקפליי, לדעתי יש, כי לפי מה שידוע לי הם ממש מוכרים שם, מקסימום אין את יכולה לקנות מהאינטרנט כמו שמאי אמרה, למרות שחלק מהדיסקים יש בארץ :] תהנניי פפהה @!$@#%@$^ ~אקראית~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוולקאם D:

קרן , 13 , נחשונים , דאגי D: השתלבות מהירה ונעימה

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבאה :]

אני יובל , 15 , ממודיעין .. [: לגבי השאלה, אני כמעט ובטוחה שיש שם את הדיסק הזה =] ובכללי נראלי שיש שם את כל הדיסקים שלהם ^^ השתלבות מהירה ומהנה D:

DannyMcFly

New member
היי...ברוכה הבאהה

אני גם דיי חדשה פה (בערך שבועיים) קוראים לי ניצן/עוד חודש 13/פייבס כולם אבל הכי הרבה זה דני החתיךך שלי נראה לי שיש שמה את הדיסקים שלהם אבל אם את לא מוצאת אז תיכנסי לאתר AMAZON ותזמיני משם זה אתר ממש זול מקווה שעזרתי

lola love mc134

New member
../images/Emo78.gifמקפליי שליטההה :]!!!!!!!

שלום,קוראים לי ליאל ואני צריכה עזרה קטנה! מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג את רדיו אקטיב בארץ?

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלום ../images/Emo9.gif

את רדיו אקטיב קצת קשה להשיג בארץ אבל בעיקרון דיסק סנטר בת"א הזמינו וזה עדיין לא הגיע, אז צריך לחכות .. ואם לא יגיע את יכולה להזמין מחו"ל מאתרים כמו אמזון ואיביי :] אולי תצטרפי לפורום? D:

lola love mc134

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo9.gif

אז את אומרת שאין בתל אביב בכלל? אני אזמין מהאינטרנט :] אה,לא ממש חושבת.אני נוסעת לחול,ואין לי ממש זמן למחשב..אולי בהזדמנות! תודה בכל מקרה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo207.gifנוטשת קצת =]

4 ימים,טיול
אני אחזור יום ראשון,אם אני לא אשבור משהו ^^" מאי,את יוצאת אליו נכון? [מוכעכעכ שמו אותנו באוטובוס עם התל אביבים]

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifנתגעתגע../images/Emo24.gif

יש מצב,ככה במקרה, שמדובר בטיול של השומר הצעיר?

למעלה