ו התגעגעתי
T TheBalladOfShani B New member 17/12/09 #2 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifבנות../images/Emo70.gifצריך להעיר את הפורום!
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo207.gifבנות../images/Emo70.gifצריך להעיר את הפורום!
T TheBalladOfShani B New member 17/12/09 #4 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifנעלמו../images/Emo7.gif ראית מזה.כולם נטשו \:
M MadBerry New member 17/12/09 #5 ../images/Emo33.gif מוזר באמת ../images/Emo3.gif מאז המפגשפורום בקושי כתבו פה...
S Serena16 New member 17/12/09 #7 נממ.. האמת שלפני שטסתי זה היה אחד הפורומים הפעילים .. עכשיו באמת ששקט פה :O
R RockinKeren New member 17/12/09 #6 ../images/Emo226.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif
T That YuvGirl New member 18/12/09 #9 ../images/Emo19.gifלגמריי , הפורום כבר לא פעיל אין לי כבר במה להגיב ..בגלל זה גם נעלמתי מהפורום .
T TheBalladOfShani B New member 18/12/09 #10 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבמקום לעזור לו אז עוזבים אותו. בסוף הוא יסגר כמו הפורומים האחרים באותו תחום.
../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifבמקום לעזור לו אז עוזבים אותו. בסוף הוא יסגר כמו הפורומים האחרים באותו תחום.
T That YuvGirl New member 18/12/09 #11 ../images/Emo19.gifאנני לא חושבת שיסגרו אותו O: פשווט בתקופה אחרונה יש פחות דברים עליהם .. אז אין כ"כ מה לעשות בפורום.. ובמשחק של מור עפתי חחח , ואין פיקים XD ואין ממש משחקים , אז לי אישית פחות יש מה לעשות.. אז אני לא נכנסת כבר כמו פעם כל יום כל הזמן ..
../images/Emo19.gifאנני לא חושבת שיסגרו אותו O: פשווט בתקופה אחרונה יש פחות דברים עליהם .. אז אין כ"כ מה לעשות בפורום.. ובמשחק של מור עפתי חחח , ואין פיקים XD ואין ממש משחקים , אז לי אישית פחות יש מה לעשות.. אז אני לא נכנסת כבר כמו פעם כל יום כל הזמן ..
D DannyMcFly New member 18/12/09 #16 ../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifאת האמת שיש מצב שאני יעלה פיק בקרוב אבל לא בטוח ואין לי בעיה לפתוח משחקים וכאלה אם אתן רוצות
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifאת האמת שיש מצב שאני יעלה פיק בקרוב אבל לא בטוח ואין לי בעיה לפתוח משחקים וכאלה אם אתן רוצות
D DannyMcFly New member 18/12/09 #19 |נש../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח בשמחה הייתי פותחת אבל אני רק בסוף הפרק החמישי ובתכלס זה הפיק הראשון שלי ואין לי כל כך עלילה כי בתכלס לא ידעתי אפילו שאני הצריכה אחת [האנמרייבןהאמ] למרות שנתתי לחברה שלי לקרוא אותו והיא ממש אהבה אותו אז הוספתי דגם אותה לסיפור:- D
|נש../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח בשמחה הייתי פותחת אבל אני רק בסוף הפרק החמישי ובתכלס זה הפיק הראשון שלי ואין לי כל כך עלילה כי בתכלס לא ידעתי אפילו שאני הצריכה אחת [האנמרייבןהאמ] למרות שנתתי לחברה שלי לקרוא אותו והיא ממש אהבה אותו אז הוספתי דגם אותה לסיפור:- D
F FairytaleNightmare New member 18/12/09 #21 ../images/Emo109.gifנו אז למה אתן מחכות../images/Emo6.gif כשעשיתי את הסקר האחרון המטרה שלו הייתה שתציעו עוד רעיונות לפינות ודברים, כי לי כבר אין ממש הרבה אז כל מי שיש לה שתכתוב פה או במסר אליי D:
../images/Emo109.gifנו אז למה אתן מחכות../images/Emo6.gif כשעשיתי את הסקר האחרון המטרה שלו הייתה שתציעו עוד רעיונות לפינות ודברים, כי לי כבר אין ממש הרבה אז כל מי שיש לה שתכתוב פה או במסר אליי D:
D DannyMcFly New member 18/12/09 #22 ../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח כמו שכתבתי לתום../images/Emo6.gif עדיין לא סיימתי את הפרק החמישי וגם אין לי כל כך רעיון לפיק אני סתם ממשיכה אותו איך שבא לי אולי כשאני אגיע לפרק העשירי אז אני אתחיל לפרסם אותו פה ויש לי רעיון שקשור לפיק שלי אם בא לכן אפשר לכן לעשות תחרות של דמות של אחת הבנות שתיכנס לפיק בתור עצמה אבל רק אם אתן רוצות
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחח כמו שכתבתי לתום../images/Emo6.gif עדיין לא סיימתי את הפרק החמישי וגם אין לי כל כך רעיון לפיק אני סתם ממשיכה אותו איך שבא לי אולי כשאני אגיע לפרק העשירי אז אני אתחיל לפרסם אותו פה ויש לי רעיון שקשור לפיק שלי אם בא לכן אפשר לכן לעשות תחרות של דמות של אחת הבנות שתיכנס לפיק בתור עצמה אבל רק אם אתן רוצות
P polly88 New member 18/12/09 #63 ../images/Emo182.gif בנוגע לכל המשחקים וזה אז היה משחק (מישהי התחילה)משהו כמו התמונה הכי שווה ובהתחלה התחלנו עם דני וזה פשוט נעלם!או שזו רק אני?
../images/Emo182.gif בנוגע לכל המשחקים וזה אז היה משחק (מישהי התחילה)משהו כמו התמונה הכי שווה ובהתחלה התחלנו עם דני וזה פשוט נעלם!או שזו רק אני?