ו

../images/Emo207.gif ו ../images/Emo32.gif

כי אין :p תקשיבו .. נראה לי הם רציני הולכים לעשות באלבום שיר עם ראפר.. סתכלו מה טום העלה לטוויטר
http://bbltwt.com/emqvn .. חכו כמה דקות ותראו מה יעלה לכן ..

../images/Emo73.gif אוחחח תפוזבל../images/Emo69.gif לא סיימתי

אם הם יעשו ראפ אני ... אני.. אני.. אני לא יודעת מה אני יעשה
#^@% אני שונאת ראפ > <

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif תכלס כל יום שעובר הצפיות שלי מהאלבום

הולכות ויורדות.

DannyMcFly

New member
יאוווו זה סתם שמועות ! תפסיקו להאמין לכל מה

שאומרים באינטרנט המטומטם הזה.... אם יאמרו לכן שדאגי וטום הם זוג עכשיו אתן תאמינו?! [לא לענות אני יודעת שזו לא הדוגמא הכי טובה
] אני חושבת שעם כל מה שאומרים עם הדיסק החדש שלהם וכל השמועות זה באמת הולך להיות דיסק טוב כי הם מבינים במוזיקה והם מנסים דברים חדשים ומותר להם ואני גם סומכת על הבנים שהם יעשו את כל מה שהם יכולים כדי שזה באמת יהיה אלבום מעולה כמו שטום הבטיח
ובנוגע למה שמאי פירסמה עם הבועה זה סתם קליפ קטן, אסור להם לעשת קליפים יותר? אזמה עם זה ראפר איתם?

ואו תרגיעי[= הלוואי שמה שאת אומרת נכון

אבל זה לא קליפ זה גרסא חדשה של פרדי קוגר

../images/Emo73.gif ואיי ניצן לקחת קשה ../images/Emo6.gif

וזה לא שמועות.. אני חושבת שהייתה כתבה על זה םO ואם הם רוצים לנסות דברים חדשים , מאיפה לך לדעת שהם לא רוצים לנסות ראפ? הכל יכול להיות.. ואיך את יכולה לדעת שזה יהיה דיסק טוב?
אף אחת מאיתנו לא שמעה אף שיר.. אז אין לנו איך לדעת במה עוסק הדיסק ומה יהיה הסגנון מוזיקה בו... :)

DannyMcFly

New member
נכון, ובגלל שעדיין לא שמענו |הדגש|כלום|סדגש|

אז אנחנו לא יכולות גם לדעת איך הסגנון של הדיסק יהיה בסוף, וזה מעצבן שאומרים שהציפיות יורדות לאנשים כי אנחנו עוד לא! יודעות בכלל איזה סוג האלבום הזה יהיה ואנחנו מתבאסות בעצם על כלום. תנו להם לנסות איזה סגנונות שבא להם, אני לפחות סומכת על הבנים שהם ידעו מה מתאים להם ומה לא ושהם ינסו לעשות את האלבום הזה באמת הכי טוב כמו שהם אומרים שהוא יהיה

../images/Emo73.gif אויי ניצן זה ברור ../images/Emo6.gif אבל

כשאומרים שהאלבום יהיה כולל שירי R&B הציפיות של חלק מהבנות יורדות וזה לגיטימי כי אולי הן לא אוהבות את הסגנון הזה.. לא אישית אין עדיין דעה על האלבום ואני ממש מצפה, אני גם סומכת על בנים.. אבל אני מקווה שזה לא יהיה אלבוםשרוב השירים בו יהיו בסגנון R&B... ואני מניחה שזה יהיה רק איזה 2 שירים כאלו.. אבל אי אפשר לדעת עדיין...

למעלה