ו

../images/Emo207.gif ו ../images/Emo32.gif

כי ההוא למטה D: וד"א מחר יש לי מפמר באזרחות אם מישהי חמודה ובא לה להגיד לי מה היה שתגיד :]

The Other NS

New member
../images/Emo207.gifמשתמש חדש !

אני ניצן - DannyMcFlY למי שלא יודעת\זוכרת.. עשיתי חדש כי תפוז לא הסכים לשנות לי את הכינוי ובאמת שהגיע כבר הזמן
אז לכינוי הזה גם יש משמעות ולא סתם השם של הזמר האהוב עלי :) סתם כתבתי כדי שלא תחשבו שבאה מישהי חדשה ותתבלבלו.. וגם, היום זה חודש חדש ולי אין את הסיכום חודש ואני גם לא יכולה להעלות את הסטטיסטיקות.. למישהי יש פה לפחות את הסיכום אולי להעלות ?

m o r 1 0 2

New member
תחדשי:)../images/Emo168.gif

מה הכינוי החדש אומר? חח ייקח לי זמן להתרגלXD

The Other NS

New member
חחח גמלי D: אני כל כך רגילה לדני ופתאום נס../images/Emo6.gif

מממ בעיקרון החלק המרכזי והחשוב בשבילי זה הNS.. יש לזה כמה סיבות; זה גם הראשי תיבות שלי (לא המלאים, יש לי 2 שמות משפחה) מה שאומר שאני נס
חח לשם המלא שלי בכלל יש פרוש מגניב :), הראשי תיבות האלה הם גם של חברה שלי, אחת הקרובות שלי שאנחנו בעצם קוראות אחת לשניה נס וכשאנחנו מגיבות אחת לשניה על בלוגים או שולחות מכתבים בפייס או כותבים על הקיר אנחנו כותבות בסוף של מה שכתבנו "מהנס השנייה שלך".. זה דיי טיפשי אבל זה קטע שלנו כזה :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifחחחח ידעתי שדנימקפליי לא יחזיק הרבה זמן

תתחדשי!

The Other NS

New member
ודני מקפליי החזיק האמת דיי הרבה זמן.. אני עוד

כמה ימים כבר שנה בפורום.. פאק אין שהזמן טס ! זה כזה מוזר לי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני עם הכינוי שלי מכיתה ט' ../images/Emo6.gif

ואין כבר אנשים שקוראים לי ככה,אם מישהו לא קורא לי רותם אז הוא קורא לי ריהו(שזה קיצור של ריהותם אם זה לא היה מובן) ואלו ממש מעט אנשים,זה גם לרוב אנשים שהכירו אותי אז,ואל לפני או אחרי. הזמן ממש טס.רק אתמול התחלתי כיתה י'!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifבנות כנסו! בקשה חשובה

אז ככה, כפי שאתן יודעות כוכב נולד 8 נמצאת בשלבים המתקדמים מאוד ואם אתן רואות את התכנית, בטח ראיתן את מאי מלר שהתמודדה ולצערי לא עברה לנבחרת. מאי חברה מאוד מאוד מאוד טובה שלי ולמזלה היא קילבה עוד צ'אנס בגלגל ההצלה. אני אשמח אם ביום שישי תיכנסי לאתר מאקו ותצביעו לה, ואני אשים פה עוד תזכורת בפורום. זה מאוד מאוד יעזור לה, ולנו. תודה רבה <:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגם לך וגם לנסטיה

אני אשים קישור ביום שישי כי עוד אין קישור לאיפה נכנסים ומצביעים לה תודה בנות D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמלכה תודה רבה! בנות, תצביעו עוד

בבקשה, זה חשוב :)

למעלה