../images/Emo232.gif טום חולה בשפעת החזירים
מעריצה אחת בשם טיפאני, שלחה מכתב מפורט ובו הסבירה מה קרה בדיוק לטום. כמה מעריצות מרוסיה התקשרו לאיש אחד שהוא בצוות של ט"ה, והוא סיפר להן שטום חטף את השפעת חזירים בצרפת. המנהל דיויד יוסט, TN מיד הסביר "טום התייעץ עם רופא למקרה חירום", בזמן שהבנים התכוננו להופעה בפינלנד. טום כתב במייל: "ניגנתי בכל ההופעות, אפילו עם חום, אבל אני חושב שזה לא היה הניסיון הטוב ביותר שלי. הווירוס מדבק, וצוות שלנו נקט בכל האמצעים בשביל להגן על האנשים. הייתי צריך לעטוף את עצמי מכף רגל ועד ראש, ואני יכול להבטיח לך שלא היה לי קר XDD". העובדה היא שביו טיוב ישנם סירטונים שטום לבוש בהם בצורה חורפית! ואוווווווו כזה מעורר רחמים
מסכני שלייייייייייייייי - אמא שלי וחבר שלה חלו בזה, ואני יודעת שהמחלה הזאתי לא נעימה במיוחד ><" אז שירגיש טוב היפה שלי
לכל הדואגות למיניהן שטום ימות, אין מה לדאוג, באמת. הסיכונים של מי שחולה במחלה הזאת הם נשים בהריון, ילדים קטנים, אנשים מבוגרים (יענו זקנים) ואנשים עם בעיות רפואיות, שהמערכת החיסונית שלהם לא משהו ... כך שטומי שלנו, יעבור את זה מהר. יש לו את הרופאים הכי טובים, בטח כבר נתנו לו תרופות והכול יהיה בסדר. אני מכירה אנשים שחלו בזה פחות משבוע והבריאו ולא קרה כלום. זאת סתם מחלה לא נעימה ומעצבנת
אז שירגיש טוב כמה שיותר מהר