טוקיו הוטל המושלמים.

animfanatic

New member
../images/Emo207.gif טוקיו הוטל המושלמים. ../images/Emo99.gif

עזבו, זה החום שמשפיע עלי לרעה XD שבוע טוב.

../images/Emo232.gif טום חולה בשפעת החזירים

מעריצה אחת בשם טיפאני, שלחה מכתב מפורט ובו הסבירה מה קרה בדיוק לטום. כמה מעריצות מרוסיה התקשרו לאיש אחד שהוא בצוות של ט"ה, והוא סיפר להן שטום חטף את השפעת חזירים בצרפת. המנהל דיויד יוסט, TN מיד הסביר "טום התייעץ עם רופא למקרה חירום", בזמן שהבנים התכוננו להופעה בפינלנד. טום כתב במייל: "ניגנתי בכל ההופעות, אפילו עם חום, אבל אני חושב שזה לא היה הניסיון הטוב ביותר שלי. הווירוס מדבק, וצוות שלנו נקט בכל האמצעים בשביל להגן על האנשים. הייתי צריך לעטוף את עצמי מכף רגל ועד ראש, ואני יכול להבטיח לך שלא היה לי קר XDD". העובדה היא שביו טיוב ישנם סירטונים שטום לבוש בהם בצורה חורפית! ואוווווווו כזה מעורר רחמים
מסכני שלייייייייייייייי - אמא שלי וחבר שלה חלו בזה, ואני יודעת שהמחלה הזאתי לא נעימה במיוחד ><" אז שירגיש טוב היפה שלי
לכל הדואגות למיניהן שטום ימות, אין מה לדאוג, באמת. הסיכונים של מי שחולה במחלה הזאת הם נשים בהריון, ילדים קטנים, אנשים מבוגרים (יענו זקנים) ואנשים עם בעיות רפואיות, שהמערכת החיסונית שלהם לא משהו ... כך שטומי שלנו, יעבור את זה מהר. יש לו את הרופאים הכי טובים, בטח כבר נתנו לו תרופות והכול יהיה בסדר. אני מכירה אנשים שחלו בזה פחות משבוע והבריאו ולא קרה כלום. זאת סתם מחלה לא נעימה ומעצבנת
אז שירגיש טוב כמה שיותר מהר

animfanatic

New member
../images/Emo220.gif אוטומטיק ברדיו 100FM ... ../images/Emo47.gif

אוטומטיק עלה למקום שני ברדיו 100FM - אנחנו רוצים אותו במקום ראשון. תצביעו בנות: http://www.100fm.co.il

לירונת

New member
טו-אובבבבבבבבבבבב אחותי!!! ../images/Emo47.gif

למישהי יש מושג באיזה מקום הם במצעד של גלגל"צ?

MAY STAR

New member
../images/Emo80.gif שאלה לי אליכן...

כמה בנות פה באמת באמת אהבו את אוטומטיק? אני מרגישה פשוט נורא שטוקיו הוציאו את השיר הזה זה כל כך לא הם , זה לא מזכיר לי אפילו לשנייה את הקול של ביל .. זה נשמע כמו שיר גרוע של בקסטריז בויז . ואני באמת רוצה לדעת מה אתן חושבות עליו. אולי זו רק אני אבל ממש יש לי הרגשה חרא כלפי השיר כי כל כך ציפיתי לשירים חדשים מהלהקה המדהימה הזו :\

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני אוהבת את השיר. ../images/Emo99.gif

לדעתי זה שיר ענק, שיר אחד היפים שיצאו להם מהדיסק החדש.
דרך אגב... התגעגעתי מאיוש

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מאיוש יקירה ../images/Emo13.gif

אז, כן, כולן ציפינו לשירים חדשים ומגניבים של הלהקה שאנחנו כל כך אוהבים. ואולי אני עומדת לומר לך משהו שאמרו לך כבר קודם, אבל מזווית הראייה שלי, זה פשוט שינוי. קשה להסתגל בהתחלה, אבל אולי זה לטובה. אכן יש שינוי בסגנון המוזיקה, אבל אני לא חושבת שזה כזה קריטי. מתרגלים. האמת שבהתחלה לא סבלתי את אוטומטיק. ממש לא התחברתי אליו. לכל שיר אחר כן, ולשיר הזה ספציפית לא. אבל הוא ממכר. כמו מונסון. את שומעת פעם אחת ואחר מזמזמת אותו כל היום. עכשיו אין יום שעובר בלי אוטומטיש באוזניי. פשוט ככה.
שנה טובה.

MAY STAR

New member
../images/Emo80.gif צודקת כנראה שצריך להתרגל :)

שנה מדהימה 33333>

../images/Emo232.gif מבכימה איתך ../images/Emo45.gif

תמיד קשה להסתגל ולאהוב שינוי, תמיד בהתחלה אוהבים את הישן והמוכר והטוב, אבל אני בוטחה שנלמד לאהוב את הסגנון החדש בדיוק כמו או אפילו יותר מהישן. ואוטומטיק מדהים ומדבק, ואני לא יודעת מה איתכן, אבל אני אהבתי אותו מהרגע הראשוווווון
אבל לאב אנד דאט', בהחלט אין עליו
הוא היה הראשון ששמענו (את כ-ל השיר) מכל החדשים ואני ומיש, ווווואי בחיים אני לא אשכח איך התלהבנו וצחקנו XDDDDD אבל אין עליו, באמת
ויומונאויד בגרמנית נשמע כמו השיר באנגלית ברוורס :\

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

זה באמת נשמע כמו השיר באנגלית רק ברוורס XD

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif איזה רוורס? כמו שאמרתי לדנדי...

פשוט תפילה מוסלמית. תחשבו לשמוע את זה במסגד שלהם. זה בול! "הומאאאאאאאאאנואיד"

למעלה