טוקיו הוטל

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif עדכוניישן. ../images/Emo98.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
ראיון: מתחתונים לדובונים חמודים, אין גבול למספר החבילות הנמסרות מידי המעריצים של טוקיו הוטל - ועד שקיבלנו סמים. אומר ביל קאוליץ, כשטופ (השם של העיתון) פגש את הבנים באוסלו. "נורווגיה נחמדה", אמרו הבנים, בעודם משקיפים מבעד לחלון בחדר המלון שלהם במלון. טופ היה עם הבנים בסוויטה במלון, איפה שלבחורים היה חזון. - "הגענו לנורווגיה אתמול, אבל פגשנו כמה מעריצים" אמרו הבנים. משהו נחמד, אם כך ? - "כן ! זה נראה כל-כך נהדר." אומר טום. בריצנות... אז מה שאתם אומרים זה שיום אחד תוכלו להיות עם בחורה מנורווגיה? - "ברור! אני לא רואה שום סיבה למדוע לא. אני עדיין נראה טוב" . הבנים כוכבים כבר מאז 2006 , אבל עדיין לא קוטלגו תחת התווית של הדיווה. למען האמת, הם חלק מהאנשים הטובים ביותר שראיינו. - "אנחנו יודעים שמעולם לא היינו כאן. אנחנו כאן בזכות
הבלוג של טום: 16.04.2010 - הסוף : סיבוב ההופעות הומאנויד. אז אנשים, זה היה זה. לצערנו, סיבוב ההופעות שלנו נגמר - רב תודות לכולכם על השתתפותכם במופעים... היו לנו הופעות נהדרות ונהנו מאוד! כל המעריצים שהיו בהופעה האחרונה שלנו - ההופעה בפריז זכו להיות חלק ממשהו גדול: על גיאורג עבר מופע בלי טעויות. לא כייף - כמעט כל תו נוגן נכונה. אני הייתי בפריז, כמובן, ניגנתי בלי טעויות וההופעה היחידה של הלהקה שסגרה את סיבוב ההופעות. טוב.. אני חושבת שהשתיים האחרות גם היו בסדר... http://translate.google.com/transla...n1027201004162.jpg/&rurl=translate.google.com
שאלה לטוקיו הוטל: יש לכם שאלה לטוקיו הוטל אבל מעולם לא הייתה לכם הזדמנות לשאול אותם? עכשיו יש לכם את ההזדמנות לעשות את זה! פשוט מלאו את הפרטים בלינק הזה: http://translate.google.com/transla...form=1&form_id=7915&rurl=translate.google.com
כתבה על דיוויד: יוסט הוא אחד משלושה מנהלים, אחד מארבעת המפיקים ואחד מששת כותבי השירים ללהקה. העבודה שלו לפני שכל הבנים הגיעו ל18 הייתה להיות הבייביסיטר שלהם. השומר החוקי שלהם על הכביש ואז כשהם הגיעו ל18 הוא הפך לאחד המנהלים שלהם במקום. בנג'י הוא זה שנוסע איתם עכשיו בזמן שג'וסט עובד בלוס אנג'לס. הוא היה כאן שנה בשביל לצחצח את האלבום של הבנים ולעבוד על שיתוף פעולה במוזיקה כמו 'זר' שישים לב לבנים ויעזור להם להתפרץ לתוך השוק הזה. הוא גם עבד באופן עצמאי בתור כותב שירים וכמפיק עם אומנים נוספים ואז כשהם סיימו עם האלבום Humanoid היה לו זמן פנוי לעבוד על הקריירה שלו. התפקיד העיקרי שלו הוא לכתוב, להבריק ולהקליט עם הלהקה עכשיו. הוא המנהל האחראי על המוזיקה, על מה שחסר ועל כך שיהיו תנאים טובים יותר. כל עוד הבנים לא בסטודיו עכשיו כמובן שהוא יבחן הזדמנויות אחרות. הבנים הגיעו לשלב בקריירה שלהם שהם עשויים לרצות לסיים עם כל הכותבי שירים הישנים שלהם ולנסות לכתוב לגמרי בעצמם. אם על זה מדובר אנחנו כולנו אמורים לאחל להם בהצלחה. לכתוב מוזיקה זה קשה. אם, וזה אם גדול, דיויד מחליט להשאר בלוס אנג'לס ולהמשיך כמו שהוא כמפיק חופשי ההחלטה תהיה ידידותית ואני בטוחה שכולנו נאחל לו בהצלחה. שום דבר לא יעצור אותו אם הוא ירצה לחזור לעזור עם הבנים כשהם יהיו מוכנים לקפוץ בחזרה לסטודיו. הם כמו משפחה, וכמו כל משפחה עם ילדים, הם יגדלו לבסוף וימשיכו הלאה. זה שום דבר שצריך להלחץ בגללו. השמועות שדיויד איכשהו 'נוטש את הספינה' הן מגוחכות לחלוטין. זה עסקי מוזיקה, ואם אין לך שום עבודה אתה יוצא ומחפש אחת. לא משנה מה יקרה, אף אחד לא נוטש אף אחד.
הפרומו סיור הדרום מזרח - אסייתי של טוקיו הוטל: אנחנו יודעים שאתם אנשים, כבר קראתם על זה שטוקיו הוטל באים למלזיה, וכן, זה מאושר! טוקיו הוטל יבואו לקאולה לומפור לקידום בין ה29 לאפריל ל-2 במאי כאשר ההופעה תיהיה ב1 למאי. ההופעה הולכת להיות אירוע גדול. תמשיכו לבקש ולהצביע לWorld Behind My Wall בתחנות הרדיו, Myx ו Channel V ותחכו להפתעות אפשריות! בשל הפרומו-סיור הדרום-מזרח-אסייתי בקאולה לומפור, אנחנו נשלח מכתב עצום ללהקה מהמועדון מעריצים. זה יימסר להם. כיוון שזה לא יהיה אפשרי למסור את כל המתנות הקטנות שלכם, מכתב ענק בגודל פוסטר שנושא את החתימות/הודעות שלכם יינתן להם במקום.
רוק עם טוקיו הוטל ב- 1 במאי: PETALING JAYA: התלבושת הפופ - רוק הגרמנית של טוקיו הוטל כבר מוכנה לקראת ההופעה בסנטרל פארק אווניו, בראשון במאי. הלהקה, פופולארית עם מסה צעירה, היא חלק מהופעת ה"כולם מתקשרים עם טוקיו הוטל", בחסות national telco TM. בשנת 2001, טוקיו הוטל בנו קריירה עם שחרורים של אלבומים בשפה הגרמנית. התדמית העולמית של הלהקה השתפרה ע"י הצלחה במצעדים המוזיקה וסיבובי הופעות בארה"ב, אחרי ששלטו בערוצי המוזיקה האירופאים במשך יותר משנתיים ועכשיו עם קטעי וידאו מרשימים ולחן פופ-פאנק אנרגטי. ההרכב של הלהקה כולל את הסולן הראוותני ביל קאוליץ, הגיטריסט התאום שלו טום, מתופף גוסטב שפר והבסיסט גיאורג ליסטינג. האלבום בשפה האנגלית של הלהקה יומנואיד כבר להיט מאז השקתו בשנה שעברה. זהו האלבום השני באנגלית של הלהקה אחרי סקרים בשנת 2007.
בראבו: יוניברסל טייוון אישרה שטוקיו הוטל יהיו בטאיוואן בשביל קידום היומנואיד לארבע ימים, מה2 במאי. יהיו מסיבות עיתונאים, ראיונות תקשורת, וכמה קשרים עם המעריצים, אשר לא נקבעו עדיין. הלהקה גם ביקשה שיעורים בגלל אי הבנת התרבות בזמן שהם מבקשים בשביל למנוע שבירת כל טאבו.
ציטוט השבוע: "נשים לא צריכות לדבר כל כך הרבה בזמן סקס.." טום קאוליץ מטוקיו הוטל. מה קורה חבר 'ה? טוקיו הוטל, ביל (20) עובר דרך פריז, פניה מסכה. אחיו התאום טום, גם המסכה כיסה את פיו. תפקיד המודל שלהם: מייקל ג 'קסון. *הפחד מפני הדבקות? קאוליץ עוטים מסיכות על הפה בסגנון של מייקל ג'קסון.*
מחכים בטייפה: http://www.youtube.com/watch?v=LQU4yUu0JxI&feature=player_embedded מעריצים רבים בעיר טייפה (בירת טייוון) שבאסיה, חיכו אתמול מחוץ לUniversal Music על מנת לקבל את האלבום Humanoid. הדיסק ישמש ככרטיס כניסה להחתמות שיתקיימו ברביעי במאי. בהחתמות ישתתפו 400 מעריצים.
המעצב יופ הוא מעריץ של ביל קאוליץ: המעצב וולפגנג יופ (Wolfgang Joop) הוא מעריץ של ביל קאוליץ, המנהיג של טוקיו הוטל- לפחות מעריץ את הסגנון שלו. "ביל קאוליץ כרגע מתאים אותנו לשיקוף חדש לגרמנים. אני ממש מעריך את הבחור הזה על כך." יופ אמר למגזין GQ. יופ דיי מעדיף את קאוליץ אליל המתבגרים, כי הוא אוהב להתאפר, לשים לק, שיער עם נפח, יותר מ"סוג של גבר הפגנתי ולא מזיק ששולט היום בסרטים הגרמניים" מדגיש יופ.
פסטיבל Sziget - הצביעו לטוקיו הוטל: פסטיבל Sziget הוא הפסטיבל הגדול ביותר של הונגריה... על הבמה המרכזית, יהיו שלושה כוכבים בינלאומיים מופיעים מדיי יום בין השעות 15:00 ל23:00. אנחנו רוצים שטוקיו הוטל יהיו אחת מהם! טוקיו הוטל לא היו בהונגריה מאז הטור של צימר ב- 2007 ואנחנו מתגעגעים אליהם כ"כ. בבקשה עזרו לנו להביא את טוקיו הוטל לפסטיבל!

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifח"ח!

אפילו שלא קראתי, אני יודעת שאת משקיעה נשנשי. *-*

e t a

New member
אווו מגניב ../images/Emo45.gif

אגב, למי אכפת מיוסט? חחחח

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gifחח טוב תקשיבו! אני על הרצפה!XDD

כנסו ותקראו את הכתבה, אבל למי שאין כוח לקרוא הכול, זה הכי למטה והנה זה אפילו פה. P: http://j.nana10.co.il/Article/?ArticleID=713423&pid=54 "הקיץ הזה תתלבשי זוועה." בעקרון על זה הכתבה, על מה שהולך הקיץ ועם לא מי? מוזכר שם ביל קאוליץ.. אומנם לא שהוא מוחמאה שם אבל יהיה טוב. P: 10.האודם של מרילין ... אחותי, נגבי את הצ'יטוס. קצת יותר למעלה. למעלה. עוד. זהו צילום : מתוך הקליפ TELEPHONE של ליידי גאגא אגב, אין צורך להוריד את הליפסטיק האדום כהה או את האייליינר בסגנון הסיקסטיז: אלו, לצערי, נגררים איתנו מהחורף. למה לצערי? - כי חרף העובדה שהלוק הדרמטי, עם האייליינר העבה והאודם הבוהק, עובד כמעט לכל אחת - הוא עדיין מסורבל מידי לימי הקיץ. איפור של שנות ה-40 וה-50 נשמע טוב בתאוריה, אבל בחום הישראלי הוא יתמוסס לנו על הפנים ונראה פחות כמו מרילין מונרו ויותר כמו ביל קאוליץ אחרי סאונה. להתרחק, בנות. ולא לשכוח: לא על כל טרנד צריך לקפוץ.
XDDD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo241.gif../images/Emo175.gifנו באמת אנשים, זה קשור לביל ולח.

ולחוםשל ישראל!

למעלה