../images/Emo41.gif המשך...
הודעות ושמועות: * הופעה באינדונזיה? - שמועה. בטוויטר של טוקיו הוטל אינדונזיה כתבו שיש סיכוי להופעה שם, אבל שום דבר עדיין לא סגור. * יוניברסל מיוזיק ספרד סיפרו לנו שתאריך היציאה עדיין לא בטוח ב- 100%, אבל התאריך הבטוח ביותר של שחרור הדיוידי בספרד הוא ה- 13 ביולי. * ה- DVD החדש של טוקיו הוטל יצא בישראל ב- 14 ביולי. אך התאריך עדיין יכול להשתנות. * זמר פופ קוריאני פופולרי של הלהקה Super Junior פרסם תמונה שלו בטוויטר כשהוא לובש חולצה של טוקיו הוטל.
http://img641.imageshack.us/i/yesungsuperjuniorwithth.jpg/
כתבה מעיתון מהונג קונג: הרכות של טוקיו הוטל - הם לא מפחדים מכלום.. אם "אדון" הוא הנציג הנוכחי בהונג קונג, להקת-ארבעת-הגברים טוקיו הוטל חייבים להיות הנציגים של הלהקות הגרמניות. הם נוסדו ב- 2001 ובהתחלה היו פופולארים רק בגרמניה ורק שרו בגרמנית. בשנים עברו הם רצו להיות יותר בינלאומיים אז הם שיחררו כמה שירים באנגלית. כל השירים באלבומם החדש ביותר "היומנויד" באנגלית כך שיותר אנשים יוכלו להבין. הם הוכיחו לנו שגרמניה לא רק *מילה שלא הבנתי* ונקניקיה ידועה, אלא גם להקות. אתם בטח תחשבו שהם מאוד מגניבים בגלל סטייל הפאנק שלהם. למרות זאת, הם יכולים באמת להיות רכים ורגישים.
הפליה? הם לא מפחדים מזה. טוקיו הוטל יכולים להיחשב כלהקה הגרמנית המצליחה ביותר ב- 20 השנים האחרונות, לא רק שהם זכו ב10 פרסי פלטינה, ארבע פעמים סינגל מספר אחת וסיבובי הופעות אירופאים שכל הכרטיסים נמכרו, הם גם היו הBest Newcomer של פרסי MTV בשנת 2008. יש עוד הרבה להקות שם בחוץ, מה ההבדל בינם לבין טוקיו הוטל? האם הם רק מוכרים את המראה הטוב של התאומים, ביל וטום. ביל: "אולי זה קשור לתנאי הגדילה שלנו, היינו בלהקה אחת מאז שהיינו בני 10 ותמיד הופענו בעיירת הבית שלנו מגדבורג במזרח גרמניה. לגדול בכזה מקום עגום, התייחסו אל טום ואליי כמו אל חייזרים. אבל לא ויתרנו, ידענו שהדרך היחידה עבורנו להפוך לענקים הייתה לפרוץ לתחום. אז החלטנו לעזוב את הבית ולעשות מוזיקה". זה קשה ללהקה לשרוד וזה אפילו קשה יותר ללהקות האלה שצריכות לעזוב את עיירות הבית שלהם. ההחלטה של טוקיו הוטל צריכה בהחלט להיות מוערכת.
שפות שונות? הם לא מפחדים מהן. התאום הגדול יותר טום תמיד לקח את הגיטרה שלו איתו מאז שהיה בן 7. כשהיה בן 13, התחיל לעשות מוזיקה עם אחיו ביל שהיה בעל סטייל ומראה מיוחדים. הם משכו תשומת לב מהרבה מפיקי מוזיקה אירופאים. במקור ללהקה קראו "דביליש" אבל מאוחר יותר הם לא רצו להיות מוגבלים בשפה הגרמנית, אז הם שינו את השם ל"טוקיו הוטל", שנשמע מזרחי יותר. השם החדש של הלהקה עזר להם לפרוץ לשוק הנערים האירופאים יותר בקלות. מקהל של 500 איש בבר ל- 500 אלף מעריצים שרים את השירים שלהם מתחת למגדל אייפל, מספר המעריצים שלהם הוכפל באלף לפחות. יותר מזה, 500 אלף המעריצים הצרפתיים הללו למדו גרמנית בגלל טוקיו הוטל. זו אותה סיטואציה כשהרבה אנשים בהונג קונג למדו קוריאנית עבור כמה כוכבים קוריאנים. הם עושים מה שבראש שלהם. הם לא מפחדים מכלום. להיות מופלים, עם בעיות שפה, הם עברו תקופות קשות יותר. דבר לא יכול לעצור אותם! טום: "אנחנו לא רוצים רק להסתמך על הדברים הישנים שלנו אז אנחנו תמיד מנסים דברים חדשים. הדבר המצחיק ביותר הוא, ביל משגע אותנו בגלל שהוא תמיד רוצה להוסיף דברים חדשים וכלים חדשים לתוך השירים שלנו אפילו אם לא סיימנו להקליט אותם. השיר החדש שלנו 'אוטומטיק' מבוסס על החיים היומיומיים שלנו והרגשות ומערכת היחסים עם אוטומטיזם. תחשבו על זה, כמה דברים יכולים לעבוד אוטומטית כל יום? דלתות המעלית, השידור האוטומטי של מכוניות, הפוקוס האוטומטי של המצלמות... הכול נשמע נוח. אבל אם אנחנו נשקול קשר של בן אדם, זה לא יעבוד. כיוון שאהבה באה מהלב שלנו זה לא יכול להישלט על ידי תכנות קר". הם יכולים לכתוב מיליון דוגמאות שיסבירו את משמעות השירים שלהם. אנחנו יכולים לראות שטוקיו הוטל בדיוק כמו השירים שלהם - הם מרכיבים את שיריהם בסטייל משוחרר וחסר מעצורים שמלא עד הקצה בכישרון.
ראיון עם התאומים: ביל: זה כמו לבוא הביתה, רק הייתה לנו הופעה גדולה כאן באוברהאוזן ו...אממ... אני חייב לומר שאנחנו תמיד מרגישים טוב להיות כאן. דווקא משום שאנחנו חיים כאן, זו המדינה שלנו, וזה ממש מגניב.
מראיין: הוא אמר ללא בושה, שבשלב זה לא רק שאתם בראש של זירת הפופ, אלא גם נמצאים כאן בטקס פרסי קומט. ג'סטין ביבר הגיע לכ"כ הרבה בגיל 16, ואתם אוהדים של רוק, מה אתם חושבים עליו? ביל: לא שמעתי עליו הרבה עד עכשיו, אם להיות כן. רק שמעתי עליו כאן בטקס פרסי הקומט. אבל כן... זה נהדר להיות כ"כ צעיר ועם זאת כ"כ מצליח, אני חושב שזה טוב.
מראיין: האם יש יריבות? טום: אממ... לא... טוב, בעצם אין לי הרבה מה לומר על זה, אני לא ממש מכיר אותו.
מראיין: אבל האם יש יריבות ביניכם לבין הכוכבים הצעירים? ביל: ובכן, אני לא חושב כך... לא מתעסק בזה הרבה. אני חושב שאנחנו עושים תמיד רק את מה ששלנו, כמו שהוא שאמרת, אנחנו ותיקים כאן. אנחנו מתקדמים כבר חמש שנים, ואני חושב שהתקבלנו היטב ואנחנו מרגישים דיי טוב.
מראיין: טום, אני חייב לשאול אותך משהו - ויאגרה, מה קרה? בבקשה תאיר את עינינו! טום: אממ... אני לא יודע, אתה צריך לשאול על זה שאלה ספציפית, אני לא יודע מה להגיד על זה...
מראיין: קנית ויאגרה? טום: קניתי ויאגרה, כן.
מראיין: מה לגבי שימוש? טום: אני גם השתמשתי, כן.
מראיין: ניסית? טום: אבל ההבדל הוא, שאנשים תמיד מדברים על זה כעל משהו רע מאוד, כי זה תמיד נשמע כמו תאונה, אבל אם אתה לא רוצה תאונה, שוב, אני לא יכול להימנע מזה, אם להיות כן.
מראיין: כמה זמן נמשכה הזקפה? טום: אממ... אני לא יכול להגיד בדיוק, אבל בהחלט הרבה זמן. אבל זה גם טוב, מדי פעם...
פסטיבל המוזיקה סרייבו: כבר הודענו לכם על הנוכחות של טוקיו הוטל בפסטיבל המוזיקה סרייבו ב- 17 ביולי. היום אנחנו מביאים לכם חדשות לא טובות, כי האירוע בוטל. עקב זה הם הכינו מיני-הופעה למעריצים לצדקה והגרמנים כנאה לא יהיו נוכחים. המעריצים הסרביים נמצאים עכשיו בקשר עם המנהל והם מתכננים מועד לביקור של הקבוצה. הוא הציע כמעט בסוף הקיץ או בתחילת הסתיו או מתישהו באוגוסט או בספטמבר. הם עובדים כדי לחתום על זה אבל עדיין לא הגיעו לשום הסדר. נמשיך ליידע אתכם.
השחרור של היומנואיד סיטי לייב DVD: המהדורה המיוחדת של ה- DVD כוללת פרק אקסטרה ארוך של טוקיו הוטל TV וגלריית תמונות אינטימית. הוא כולל את הלהקה במהלך החזרות הסודיות שלהם בלונדון, בריטניה, ונותן הצצה בלעדית אל מאחורי הקלעים של הפקת הלייב המדהימה "היומנואיד סיטי". הגרסה החדשה לגמרי של הלייב - וידיאו של Dark Side Of The Sun יהיה נכס בלעדי ללייב - אלבום/DVD, אשר יהיה השחרור האחרון לפני שהלהקה לוקחת הפסקה מאירופה. למרבה המזל, כל המעריצים יקבלו בקרוב את ההזדמנות לחוות את הסצנות המרגשות מהלייב DVD. הלייב - וידיאו המדהים של Dark Side Of The Sun יחגוג בבכורה עולמית קצרה ביולי 2010, ה- DVD המאוד צפוי סוף סוף ישוחרר בכל מקום!