טוקיו הוטל.

e t a

New member
../images/Emo118.gifסיימתי לראות עכשיו את הDVD החדש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

וואו.. ממש ממש ממש נהניתי :-O אני חייב להגיד, שאני נורא נורא מתגעגע לביל מקפץ על הבמה עם ג'ינס וטי שירט.. ההופעה הזו שונה לגמרי מהטבעיות שראינו בטורים הקודמים, אבל וואלה, הם נותנים הופעה
טום סופסוף מראה לנו קצת כישורי גיטרה מעבר ללפרוט אקורדים, ביל מציג שיפור מטורף ביכולות הווקאליות שלו, רואים את טום וגאורג מנגנים על קלידים.. גוסטב תותח כהרגלו ^^ ביל, כמובן, לובש את הבגד הצמוד ביותר שאפשר למצוא ברחבי העולם - ואל תגידו שאתן לא נהנות מזה
בקיצור.. נורא נורא נהניתי, נורא נורא ממליץ

e t a

New member
../images/Emo118.gifכבר הספקתי לקרוא ולהגיב../images/Emo45.gif

תודה רבה, אחלה עדכון קאמבק ^^

YourMyShadow

New member
עדכון של סול

על הדיסק לייב של הומאנויד בגרמניה, תמונות מהDVD, הפינה של סול ועוד ^^ *ד''א, ישרא (שוב) עושה לי בעיות, זה בתהליכי תיקון ^^"

e t a

New member
../images/Emo118.gifתודה על העדכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*עף לישרא לקרוא ^^*

e t a

New member
../images/Emo118.gifיאאאא קראתי את העדכון../images/Emo70.gif

תודה
חח ודי עם קטאניה

SexMachine483

New member
../images/Emo41.gifכתבת שער בראש1

לא בטוחה שזה נכון אבל זה מה ששמעתי. אני עוד מעט יוצאת אז אני אבדוק

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גם ביל וגם רוב - איזה אושר ../images/Emo99.gif

~ רצה לקנות בתקווה שזה הגיע כבר לירוחם
~

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifכן, אני מנויה וקיבלתי את זה. תהילה?

רוצי לקנות יש פוסט של בעלך!! XDDDD רוברט!XDDD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ואכן קניתי ../images/Emo6.gif

ודני לקח לי אותו ונכנס אליו יותר מידי וכמעט נתקע באנשים

Abigail483

New member
עדכוניישןDDDDD:

אז.. רוצים לשמוע רדיו של טוקיו הוטל בזמן שאתם מסתכללים על הפפיונים המגניבים שתאי שמה בעזרת הטיפים של התאומים לסטייל המגניב שלה, שדומה לזה של ראש1 שהחליטו להפציץ בכתבת שער, ובו זמנית תורידו את הגראפיקה החדשה לבלוג שבו תכתבו בעוד כמה שבועות שראיתם את במה עולמית ולפניה את הסאונצ'ק במלזיה ששם בטוח יכתבו בכל העיתונים על הצעדה המדהימה שלנו ב15.8?! אם כן, אז כנסו לבלוגD; http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373

למעלה