טוקיו הוטל. כל מה שקשור לטוקיו הוטל - לכאן (: שבוע טוב.
A animfanatic New member 1/9/10 #1 ../images/Emo207.gif טוקיו הוטל. ../images/Emo168.gif כל מה שקשור לטוקיו הוטל - לכאן שבוע טוב.
T Tommy89 New member 2/9/10 #2 טוב אז שמעו.. ../images/Emo9.gif אני נמצאת עכשיו בסוג של מחשבה על למכור את כל הדברים שיש לי של טוקיו... מדובר בכמה שרשראות, סיכות ופוסטר גדול או אולי יותר. יש מעוניינות? ^^
טוב אז שמעו.. ../images/Emo9.gif אני נמצאת עכשיו בסוג של מחשבה על למכור את כל הדברים שיש לי של טוקיו... מדובר בכמה שרשראות, סיכות ופוסטר גדול או אולי יותר. יש מעוניינות? ^^
Y yarjor New member 6/9/10 #4 ../images/Emo150.gifלמה למכור??? *ולא הבנתי, מה זה נהיה עכשיו פורום של שלושה אנשים?
T Tommy89 New member 6/9/10 #5 כולם נטשו ../images/Emo10.gif אז אממ... כן. וגם אין מנהל. שנעשה קמפיין פרסום? ><
T Tommy89 New member 6/9/10 #6 אה, ואני מוכרת כי אין לי שום עניין בשמוקיו טוטאל יותר ~ספאםספאם~ יש קונות?
K KameaChan New member 4/9/10 #3 ../images/Emo221.gif פרז (בעע) הילטון סיפר ש... ...פרצו לתאומים לדירה ביום הולדתם!! למזלם, אף אחד לא היה בבית - אף אחד לא נפגע, ולא ברור אם נלקח משהו מהדירה. (אני מקווה מאוד שלא. ><")
../images/Emo221.gif פרז (בעע) הילטון סיפר ש... ...פרצו לתאומים לדירה ביום הולדתם!! למזלם, אף אחד לא היה בבית - אף אחד לא נפגע, ולא ברור אם נלקח משהו מהדירה. (אני מקווה מאוד שלא. ><")