טוקיו הוטל.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif עדכון על הבנים. ../images/Emo98.gif

יאללה, קצת עדכונים וכתבות על הבנים מהזמן האחרון. ויותר מאוחר אשים גם סירטונים על הבנים
תהנו
- - - לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
רדיו MNM:
עכשיו הבנים מטוקיו הוטל. מה שלומכם? ביל: שלום, אנחנו בסדר. אנחנו מתכוננים כרגע לקראת סיבוב ההופעות הקרב.
איך 2009 הייתה בשבילכם? איזה שנה היא הייתה בשבילכם? ביל: בשבילנו למען האמת, זאת הייתה שנת עבודה קשה. כלהקה עבדנו הרבה והיינו בסטודיו והקלטנו שירים רבים, ואז האלבום ייצא וניגנו הרבה הופעות חיות. עכשיו אנחנו מתרגשים מאוד לקראת סיבוב ההופעות בשנה הבאה. זאת הייתה שנה מוצלחת ולשנה הבאה אנחנו מאחלים לעצמנו הופעות נהדרות ורבות וסיבוב הופעות אחד נחמד ושהכל יילך כמתוכנן.
כן, כמובן. ומה היה הרגע הטוב ביותר בשנת 2009 עבורכם? ביל: טוב, אני מאמין שהרגע הטוב ביותר היה כאשר האלבום שוחרר כי עבדנו עליו תקופה ארוכה מאוד ולא ידענו מה אנשים יחשבו עליו, והאם הם יהיו מרוצים ממנו והאם הם יקבלו אותו בצורה טובה. זה היה אחד הרגעים המרגשים ביותר ואף פעם לא נשכח אותו, והכל הלך מעולה ואנחנו מאוד שמחים מהשנה שעברה.
כן, הכל מעולה. תגידו לי, ט"ה מוכרים טוב מאוד, אבל איך אתם מסתדרים עם העובדה שאתם כ"כ מפורסמים? מהו הסוד מאחורי ט"ה? טום: המממ... אני מאמין שזה הבסיסט שלנו.
בסיסט? איך זה? טום: טוב, הוא נראה טוב מאוד שזה לא יאומן, ויש לו תסרוקת מדהימה והוא מנגן על הבס בצורה לא יאומנת.
כן, והמילים לשירים שלכם? הם על אהבה, כעס, כאב, הם נשמעים מאוד בוגרים, ואתם כ"כ צעירים. איך אתם מצליחים לכתוב שירים כאלה? ביל: למען האמת זה לא משנה בן כמה אתה, אנחנו פשוט כותבים על החיים. יש לנו בדיוק אותן דאגות כמושיש למבוגרים, ואין מתכון להצלחה. אתה צריך לעבוד הרבה וכמובן הרבה מזל.
וכנות כמובן. אבל יש לכם גם שירים באנגלית? האם אתם מרגישים שונה כשאתם שרים שירים באנגלית ולא בגרמנית? ביל: לגמרי. אני חושב שאלו שתי גרסאות שונות. ואתה צריך לכתוב שירים בשתי השפות, ואתה מקבל שתי גרסאות שונות, ואז לא יכולנו לבחור בגרסא המועדפת עלינו אז הקלטנו את שתיהן.
כן, בגלל שאתם מצליחים מאוד גם בארצות אחרות, כמו אמריקה הצפונית וכאלה. ט"ה עברו לאבולוציה כ"כ גדולה. אבל האם אתם עדיין זוכרים את הסינגל הראשון שלכם: Durch Den Monsun? ביל: אווו כן, הרבה דברים קרו מאז. זה מאוד מצחיק בשבילנו להיזכר בימים ההם, ואז אתה רואה כמה דברים חווינו בזמן כה קצר. ביקרנו בכ"כ הרבה ארצות וניגנו בכ"כ הרבה הופעות. אנחנו מרגישים טוב לגבי זה. אנחנו מרגישים טוב בקשר לחשירים הישנים שלנו ואנחנו גם מנגנים שירים ישנים בהופעות שלנו. אנחנו גאים ומאוד שמחים שעדיין יש לנו את האפשרות להוציא אלבום החדש ולהופיע.
האם יש אומן כלשהו שהייתם רוצים להופיע איתו? ביל: מאוד קשה לנו להחליט כי אחננו מרגישים לסוגי מוזיקה שונים כ"כ, אז זה קשה מאוד לבחור רק אומן אחד. אבל היינו שמחים מאוד לנגן עם סטיבן טיילר או איירוסמית', כי זאת להקה שכולנו אוהבים והם מאוד מגניבים והיינו מצליחים לעשות משהו מגניב איתם.
יש תוכניות כלשהן? ביל: לא. אין תוכניות. זה היה פשוט רעיון אחד.
וגם לא עם להקת היפ הופ כלשהי, טום? טום: טוב כן, אני חושב שיהיה מאוד קשה למצוא אומן מתאים שאיתו אתה יכול לכתוב שירים טובים ולחלוק איתו רעיונות בשביל ליצור אחד.
כן זה נכון. עכשיו יש לכם מספר מאוד גדול של מעריצים. אולי בשביל המעריצים זה לא משנה, אבל רובן בנות. יש לכם בעיה עם זה לפעמים? טום: טוב, כמובן שאין לנו בעיה עם זה. אנחנו חושבים שזה נהדר שבנות כה רבות באות להופעות שלנו ואנחנו שמחים בגללזה.
וסבתא שלכם? אולי היא באה להופעה שלכם? טום: סבתא שלנו? היא אף פעם לא הייתה בהופעה אני חושב. המשפחה שלנו צופה בנו בתוכניות גרמניות וכאלה.
זה עוזר לכם לחיות? טום: כן, ואנחנו גם מדברים בטלפון עד שאנחנו חוזרים הביתה.
ובסקייפ נכון? ביל: או כן, גיאורג והחברה שלו.
אוו גיאורג והחברה שלו, זה מאוד נחמד. ביל: כן גיאורג כמעט תמיד בסקייפ עם חברה שלו. כשכולנו מבלים הוא פשוט הולך ומתחבר לסקייפ.
זה בעצם מאוד נחמד. אז יש לכם מעריצים רבים אלב יש גם אנשים שלא אוהבים אתכם במיוחד והם צוחקים עליכם, אי אתם מגיבים לזה? ביל: בעצם זה טוב יותר שזה כך. היה גרוע יותר אם לא היה להם אכפת. זה תמיד טוב שלאנשים יש דעה כלשהי עלייך. תמיד יש אנשים שיחשבו שאתה נהדר וכאלה שממש ישנאו אותך. עדיף שאנשים ישנאו אותך ותהיה להם דעה עלייך מאשר שאנשים ישמו עלייך ז**ן.
אני מתערב שכולם שרים את השירים שלכם בסודיות. ביל: כן, אני יכול לדמיין את זה.
ואתם גם באים לבלגיה שנה הבאה ב-25 לפברואר אני חושב. למה המעריצים הבלגיים צריכים לצפות? ביל: טוב להופעה מאוד מאוד גדולה, להופעה הכי גדולה שהייתה עד עכשיו. יש לנו עיר הומנואידים גדולה שניקח אותה איתנו. תהיה לנו במה שתיראה כמו עיר ונביא אותה לכל עיר איתנו. זאת תההי הופעה מאוד גדולה. עיצבנו ובנינו אותה בלונדון, ואנחנו מאוד שמחים שיש לנו משהו חדש להביא למעריצים שלנו.
כן נחמד. ועכשיו השאלה האחרונה. ביל, כמה זמן לוקח לך לעמוד מול המראה, כמה זמן לוקח לך להתארגן? ביל: המממ... למען האמת לא הרבה זמן. זאת כבר שיגרה. עם המקלחת והכל כמעט שעה.
אוו אין ספרית ואין מאפרת? ביל: לא. אני מסדר את השיער לבד.
אוקיי, טוב לדעת. טוב אתה מסדר אותו בעצמך? טום: לא, אני לא מסדר את השיער לבד, הן קלועות ואישה אחת קולעת אותן. כן. אז חבר'ה אני רוצה להודות לכם על הראיון....
PORTRAIT CHOICE AWARDS - 2009: טוקיו הוטל זכו בשלושה פרסים בטקס זה:
האומן הכי חזק - ביל קאוליץ. המנצח ביל קאוליץ, שצבר28% מ-21,600 קולות, לובש סקיני ומייק אפ של רוקר. היל - אייקון מוחלט של האופנה הגברית. הוא גם לא מפחד מצבעים בולטים והצבעים השחורים הטיפוסיים.הבה לאשנכח את התסרוקת הענקית וקולקצייה ענקית של אקססוריז.
שיר השנה - אוטומטיק. 2008 היית שנת פריצה בשביל טוקיו הוטל. וב-2009 הוכיחו כי יש להם כוח וכישרון בכדי להמשיך ולעלות לפסגה. לכן היה ברור, שכאשר ייצא השיר אוטומטיק - הסינגל הראשון מהאלבום החדש הומנואיד - המעריצים ישר יקלטו אותו. לא טעינו, כשספרנו שאוטומטיק גרף 21% מתוך 29,500 קולות! לא רע בשביל שיר שנכתב תוך שעתיים!
אלבום השנה - הומנואיד. מוכיחים שההצלחה שלהם בשנת 2008 לא היתה רק מזל, הרוקרים מגרמניה הללו תפסו שנה שנייה מקום באלבום השנה - אבל עם אלבום חדש! כאשר הם ניצחו עם 33% מתוך 17,000 קולות, טוקיו הוטל הראו שהם יודעים מה העבודה שלהם ושהם מסוגלים להישאר בפסגה!
50 הגברים הסקסיים של השנה: מקום 13: מהבנים הקטנים ממגדבורג לרוק-סטארים בין לאומיים מצליחים. לא משנה איפה, ביל קאוליץ מהלהקה טוקיו הוטל מופיע, הבנות מתחילות לצרוח בהיסטריה. כמה אנשים אומרים, שעם שיער ארוך ועיניים מעושנות רק בנות נראות טוב.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifואאאאאואואואאאא תראו מה גיליתי!! ~

רשימת השירים בפסקול של הסרט "alice in wonderland" אמיתי ורשמי לגמרי, ואואוא על רגעים כאלה אני מודה על שיש פורום ג'וני דפ D:
1. "Alice (Underground)" performed by Avril Lavigne 2. "The Poison" performed by The All-American Rejects 3. "The Technicolor Phase" performed by Owl City 4. "Her Name Is Alice" performed by Shinedown 5. "Painting Flowers" performed by All Time Low 6. "Where's My Angel" performed by Metro Station 7. "Strange" performed by Tokio Hotel and Kerli [הוווופה תזכרו להודות לי אחרי שתלכו לראות את הסרט
] 8. "Follow Me Down" performed by 3OH!3 featuring Neon Hitch 9. "Very Good Advice" performed by Robert Smith 10. "In Transit" performed by Mark Hoppus with Pete Wentz 11. "Welcome to Mystery" performed by Plain White T's 12. "Tea Party" performed by Kerli 13. "The Lobster Quadrille" performed by Franz Ferdinand 14. "Running Out of Time" performed by Motion City Soundtrack 15. "Fell Down a Hole" performed by Wolfmother 16. "White Rabbit" performed by Grace Potter and the Nocturnals כמה אמנים טובים יאללה, עשה לי את היום ^^ ואני מתה כבר שיצא הסרט. גרר.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אעאעאעאעא.... *-*

כמה אמנים מדהימים במקום אחד
תודה.

למעלה