~ המשך עדכון ../images/Emo13.gif ~
הודעות ושמועות:
הודעות - * הדיסק של "אליסה בארץ הפלאות" נמצא כבר בחנויות למכירה.
http://radikal.ru/F/i035.radikal.ru/1003/7e/b0cfcd35c9f2.jpg.html * ההופעה שנקבעה ב- 15 במאי לא תתקים בגלל שהמקום בו ההופעה הייתה אמורה להיערך לא אישר את התאריך.
שמעות - * ההופעה בקרואטים בוטלה ? המעריצים שקנו כרטיסים קיבלו מכתב בו כתוב שההופעה בוטלה. הסיבה לכך, קשיים כלכליים. * יש סיכוי טוב מאוד שה- EMA יהיה בישראל.
ELLE GIRL:
באלבום הומנואיד אתם נשמעים מאוד מבוגרים, כמו רוקרים בני 30. ביל: למען האמת, האלבוםייצא שונה ממה שתכננו בהתחלה. רצינו לראות מה יקרה אם כל אחד מחברי הלהקה ינגן איך שהוא רוצה. רצינו להתנסות בכלים. והתוצאה היא שקיבלנו צליל חדש. זה קרה בטעות.
יש הרבה צלילים אלקטרוניים בהרבה מהשירים שלכם. האם הושפעתם מהשירים של שנות ה-80? ביל: למען האמתת אנחנו כולנו מקשיבים למוזיקה שונה. אבל כשישבנו בסטודיו, לא הקשבנו לשום דבר חוץ מלהקלטות שלנו. גם התרכזנו בעצמנו ובמה שרצינו להשיג, בגלל זה אין שוםדבר שנוצר בהשראה של משהו באלבום שלנו. ניסינו להפוך את הצליל של הלהקה לאינטסיבי יותר, התנסנו המון בסטודיו, הכל הגיע מבפנים.
זה האלבום האנגלי השני שלכם. ביל: כן אבל ישנו הבדל אחד. שיחררנו את האלבום הומנואיד בשתי גירסאות: אנגלית וגרמנית. ומעכשיו והלאה כל האלבומים שלנו יצאו בפורמט הזה.
אישית, באיזה שה את המעדיף לשיר, אנגלית או גרמנית? ביל: אנגלית וגרמנית תופסים חלק משמעותי בחיינו. אני לא יכול לאמר שאחד מהם הוא העיקרי. כשהיינו בסיבוב הופעות באמריקה שרנו בעיקר באנגלית, אבל המעריצים רצו לשמוע איך אנחנושרים בגרמנית. שרנו, והם אפילושרו איתנו, אתם יכולים לתאר את זה?!
הסקורפיונס פעם היו מפורסמים באמריקה.... ביל: הסקורפיונס הם אגדה חיה. ואנחנובקטגוריות שונות.
מה אתם חושבים על רמשטיין? ביל: אני יכול לאמר אותו הדבר גם עליהם. יש להם הופעות מדהימות. אבל יש להם מוזיקה שונה.
מה אתם חושבים כשאתם מקשיבים לשירים ישנים שלכם? ביל: אני חושב שהקול שלי השתנה. התבגר, אבל זה לא אומר שאנחנו התבגרנו!
אתה מחשיב את עצמך וחברייך ללהקה כרוקרים קשוחים? ביל: אני לא מבין למה את מתכוונת. כשאנחנו בסיבוב הופעות, אנחנו לא שותים אלכוהול. חוץ מזה, מאוד חשוב לנו לישון היטב. אבל כשאנחנו מארגנים מסיבה, אז היא באמת קשוחה ואנחנו נהנים מכל מה ברוקנרול יכול לתת לנו!
יש כמה מילים ב-WBMW: "יום אחד אני אהיה מוכן ללכת, תראו את העולם מאחורי החומה". נשמע מגרש... ביל: השיר הזה פרטי. זה לא על זה שאני מרגיש כיאילו אני בכלא, אלא על החומות במקיפות אותנו כל הזמן. זה מה שקורה איתנו במשך ה-5 השנים האחרונות.
האם זה אחד מהמינוסים של הפירסום? אם תעשו צעד אחד החוצה אתם ישר מוקפים בקהל, נכון? ביל: כן, בדיוק. אנחנו כ"כ רוצים שתהיה לנו ההזדמנות לצאת החוצה לרחוב, לראות את העולם. לפני כן, היינו בסיבוב הופעות באצרות אחרות, יכולנו להרשות לעצמנו לטייל ברחוב בלי שומרי ראש. עכשיו זה בלתי אפשרי. אבל אנחנו אוהבים כשאנשים מקשיבים למוזיקה שלנו. הפירסום בשבילנו הוא סם אמיתי.
מה היית עושה אם לא היית הופך למוזיקאי? ביל: היינו מוזיקאים בלתי מועסקים. היינו מופיעים במועדונים שונים בשכר של 25 סנט. וכמובן היינו מצלמים כמה סירטני פורנו בשביל להרוויח כסף!
למה דווקא סרטים כאלה? כבר קיבלתם הצעות להשדתתף בסרטים כאלה? ביל: לא. זה היה בצחוק. אף אחד אף פעם לא יציע לעי להשתתף בסרט כזה, כי ההשתפות שלי בזה בלתי אפשרית.
ד"א, בקשר לסרטים. שמעתי שכמה מכם הולכיםלצלם סרט על ט"ה. האם זה נכון? ביל: הציעו לנו כמה פעמים לצלם סרט על חיי הלהקה. אני מכבד את השחקנים, אבל כל אחד צריך לעסוק בעיניינים שלו. מוזיקאים לאצריכים להפוך לשחקנים ולהפך. אנשים לא צריכים לערבב בין שני המקצועות הללו. אבל מצד שני: אף פעם אל תגידו, 'אף פעם'. אם יום אחד יציעו לי תפקיד טוב, מי יודע....
מה שאר חברי הלהקה מרגישים כשכל תשומת הלב של התקשורת והאנשים מופנת אלייך? ביל: זאת אף פעם לא הייתה הסיבה לריבים.אפילו עכשיו כשהתשומת לב לאיישיות שלי גדלה. וזה גם בגלל שרק אני מופיע על עטיפת הדיסק. מישהו יכול לטעות. אבל זה לא יכול לבלבל אותנו, המוזיקאים. לכל להקה יש את הסולן שלה. וזה מה שקרה, שהסולן של ט"ה הוא אני!
ARD BRISANT: http://www.youtube.com/watch?v=2Sa0XZkjbg0 מנחה: שום להקה לא גורמת למעריצים לדאוג כמו ט"ה. התלמידים מפסידים בית ספר, בונים ערי אוהלים ליד מיקומי ההופעה, והסולן ביל קאוליץ חושש לחייו. ברקע: רק ויורד גשם, אבל מעריצים אמיתיים של ט"ה רגילים לזה. הם מתאימים את עצמם לכל מזג אוויר, ואוברהוזן לא יוצאת מן הכלל. רבים מהם מחכים כבר קרוב לשבוע, יומם וליל. הם הגיעו מאיטליה, ספרד, צרפת ומכל קצוות גרמניה, רק בשביל לראות את האלילים שלהם. מעריצה: קר מאוד ומתחשק לאכול, אבל אנחנו מאוד מאושרות כי אנחנו קרובות מאוד לכניסה. מעריצה 2: אני אוהבת אותם. אני חושבת שהם פנטסטיים. מעריצה 3: אני מחכה לזה כבר מאז שקניתי את הכרטיסים, כבר 150 ימים, ההכנות מאוד גדולות. ברקע: הדבר לו המעריצים מצפים שיקרה היום בערב, מובטח שיהיה מדהים. ההופעה ממש מגניבה, כמו אתמול בבריסל. הסולן ביל יוצא מחללית ענקית, והבנות משתגעות. המעריצות מאוהבות בבחור בן ה-20, אך הוא הודה באחד הראיונות שלא התאהב כבר הרבה זמן וכבר כמה שנים לא נפגש עם אף אחת. ביל: זה החיסרון הגדול ביותר, בהחלט. זה הדבר שחסר במיוחד. אך אני חושב, לא שווה לי ללכת לחפש אותה, אני לא חושב שזה יעבוד. אני חושב שבקרוב...זה פשוט אמור לקרות, וזה אמור לקרות יום אחד. רק האפשרות הזאת ריאלית בשבילי מאשר לשאר האנשים. ברקע: לביל ולחבריו אין זמן לאהבה גדולה. כבר במשך כמה שנים הם עולים במדרגות ההצלחה גבוה וגבוה יותר, הם כל הזמן בדרכים, רואים אותם, דבר שגורם לבעיות. ביל נזהר מתקיפות, ויוצא מהבית רק עם יש שומר ראש. ביל: אני חושב שזה יכול לקרות, אבל, אני לא רועד מפחד ברמה כזאת שאני אפילו לא מסוגל לצאת מהבית. אבל לא הייתי יוצא לבד. ברקע: המעריצים באוברהוזן אף פעם לא יזיקו לו. להפך, הלהקה שמחה מההתמדה של המעריצים. טום: כמובן, זאת הרגשה מגניבה כשאתה יודע ששבוע לפני ההופעה המעריצים מחכים ליד מיקום ההופעה ומחכים להופעה. ביל: אני חושב שאין הרגשה טובה יותר מאשר להגיע לשם ולדעת: כן, אנשים חיכו זמן רב לערב הזה! ברקע: המעריצים יודעים שיודו להם. ההופעה תמלא את הכל, ובינתיים יש להם המון תה חם. כך הם מעבירים את השעות האחרונות לפני ההופעה.
התחבושות הכחולות של טום: http://www.youtube.com/watch?v=Cvrx6cCLtgk כל מה שראיתם בהופעות, זה את טום לובש תחבושות כחולות על הזרועות שלו. התחבושות הללו אמורות להוות שיטת שחזור של כל סוג של פגיעה שרירית. במקרה של טום, אנחנו מתארים שהתחבושות אמורות לעזור לו לנגן שעות מבלי שיהיה לו פגיעה שרירית. כדי למנוע נזקים נוספים, התחבושת היא מושלמת. השם של הטיפול הוא - Kinesiotaping. - - -
תהנו.