טוקיו הוטל.

animfanatic

New member
../images/Emo207.gif טוקיו הוטל. ../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif

שבוע טוב.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif עדכון שבועי. ../images/Emo98.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
סרטון + תרגום: http://www.youtube.com/watch?v=G4AiBtextUU
חלק 1: "אני נגעל מסקס עם גרופיות ואני פוחד מהתקפה. עם ההצהרה ההתחלתית הזו ביל קאוליץ מפתיע השבוע. הפרונטמן של הלהקה המצליחה כרגע טוקיו הוטל. הם עצרו בתחנה של אוברהאזן במסע ההופעות הנוכחי. באתר ישנה התמונה הקבועה. אלפי מעריצים צורחים ולא משנה מהי סיבה יוצאת הדופן. אבל מהו המחיר שהבנים למעשה צריכים לשלם על ההצלחה הענקית שלהם.
באיזו תדירות ביל עושה סקס? ביל: לא היתה לי בחורה בחדר כל השנים האחרונות.
איך זה לפחד להיות מותקף כל הזמן? טום: זה עניין שאנחנו לא יכולים לחיות בלעדיו יותר או איך זה שאנשים לא שונאים אותך יותר."
חלק 2:
ואיך הבנים מתמודדים עם לא ללכת צעד אחד מבלי להיראות עם שומר ראש? ביל: אתה צריך לחשוב על אם אתה מוכן לנהל חיים כאלה. ואנחנו כן מוכנים. פגשנו את טוקיו הוטל. וקיבלנו תשובות באמת כנות לשאול דיי אישיות. ביום שישי בערב יותר מ-11,000 מעריצים מחכים מחוץ לארנה אוברהאוזן למושא הערצתם, ביל קאוליץ. שילוב נוצץ של לוחם, מלאך וחייזר. בטוח לא משהו מהעולם הזה. כמה צעדי ריקוד הם מספיק לגרום להמונים לאקסטאזה. כשהוא גם שיר מאהבה גדולה, שום דבר אי אפשר לשמוע חוץ מצרחות. האירוניה של המזל, ביל שיר על משהו שהוא בעצמו לא חווה יותר. להתאהב, להיות עם חברה. זה לא קיים יותר עברור מאז תהליך ההצלחה העולמית. בפעם האחרונה בה הוא היה מאוהב היתה בגיל 14, לפני שש שנים.
חלק 3: הוא לא רוצה לפצות את עצמו עם סקס מהיר. ביל: לא היתה לי בחורה בחדר בכל השנים האחרונות. אני באמת הייתי רוצה להתאהב במישהי ולבלות זמן עם מישהי ככה שהמישהי הזו תצליח להיכנס בין 4 הקירות שלי או לתוך אוטובוס ההופעות... טום: כלום, כלום. ביל: בשביל זה אני אצטרך להתאהב. לכן סקס עם מישהי שעומדת בשורה הראשונה בקונצרט הוא לא דבר שבא בחשבון. טום: אבל בשבילי, אז אל תהיה עצוב. נראה שהאח התיאום טום מתמודד עם הדברים אחרת. אך למעשה הבנות יותר מתעניינות בכוכב ההפופ טום מטוקיו הוטל במקום האדם.
חלק 4: טום: אם אתה רק רוצה לבלות זה למעשה לא משנה אם היא מחבבת אותך כאדם, דבר שהיא לא יכולה לעשות בגלל שהיא לא מכירה אותך, או אם אם מכירה אותך רק מהטלויזיה. באותו הרגע לא איכפת לך. זה רק פיזי וזה דבר שאתה לא מבין. ביל: כן. חוסר באהבה זו לא ההקרבה היחידה שההצלחה העולמית של הלהקה דורשת ממנה. בגלל חוויות רעות ביל פוחד על חייו. השומר שלו היה כבר צריך להעיף אנשים בשטיח האדום אשר העמידו פנים שהם מעריצים אבל הם היו חמושים בסכינים. ביל: הדברים האלה עם סכין כבר קרו בהתחלת הקריירה שלו. אני הייתי בן 16 בערך. זה היה לפני 4 שנים ומאז אתה גודל עם הדברים האלה. אתה לא מכיר חיים אחרים.
חלק 5: ביל מרגיש בטוח רק בחברה מגוננת. בחזרה הגנרלית, בתחילת השבוע הזה. איתו רק הקולגות ללהקה וצמד המעצבים מדיסקראד אשר יצרו את התלבושות החלליות. ביל: יוהו! מסיבה! רגע בלי פחד או לחץ. זה תמיד סיכון בשביל ביל והאחרים לזוז בציבור. ביל: אני חושב שזה היה בלוס אנג’לס שמעריצה רצה לבמה וניסתה לגרור את טום לתוך הקהל. ועוד דברים אחרים במהלך תוכניות השטיח האדום או הופעות טלויזיה אחרות. כנופיית בחורות צרפתית שעקבה אחרי האלילים שלה במשך חודשים בשנה שעברה. בתחנת גז הסיטואציה התדרדרה. הבנות הטרידו והתעללו בטום. הוא איבד שליטה והיכה. השבוע הזה הוצהר שטום חייב לשלם 1,000 יורו ולהתנצל.
חלק 6: התיק הפלילי נסגר. להיות במעקב, זה יכול לקרות לכל כוכב, אבל טוקיו הוטל אומרים שיש להם יותר אויבים מאשר אחרים, היו להם אוייבים כבר בבית הספר. טום: יש דבר שאנחנו למעשה לא יכולים לחיות בלעדיו יותר או שאנחנו לא יודעים יותר איך זה יותר שאין אנשים ששונאים אותך. אולי אנחנו זקוקים לזה. כמובן שיש תמיד סיכון. אבל הארבעה אוהבים שזה מוקצן. התדמית שלהם בגרמניה היא "להקת בנים שלא לוקחים ברצינות" והתדמית הזאת מעצבנת את ביל. ביל: היה משאל רחוב שבו ניגנו את השירים מהאלבום החדש, ואנשים אהבו את זה, וכשיידעו אותם שזה טוקיו הוטל הם אמרו: לעמשה זה לא כזה טוב. זה לא קורה להם בחו"ל. אחרי שני קונצרטים בגרמניה זה ממשיך למוסקבה, מדריד, רומא, פריס."
חלק 7: טוקיו הוטל הגיעו לכזו רמה של פופולאריות במהלך ההצלחה ברחבי העולם, דבר שהוא דיי לא נפוץ למוסיקאים גרמנים. אבל זה גם בגלל שהם מנהלים סגנון חיים הרחוק מלהיות נורמלי. לצאת לבית קפה או לשופינג, לביל זה בלתי נתפס. ביל: הכי סביר זה לצאת אחרי שעות הפעילות. כשהם סוגרים את החנות. אני מתכוון, זה קורה לפעמים. כשאנחנו יוצאים לקולנוע אנחנו צופים אחרי ההצגה האחרונה הרשמית.
כל הזמן עם אבטחה? ביל: איש אבטחה אחד, אבל רוב הזמן יותר. יש כל הזמן מישהו איתנו. אני לעולם לא יוצא לרחוב בלי מישהו איתי.
חלק 8: האם התהילה, ההצלחה והכסף שווים את זה? ביל: אתה חייב להיות מוכן לוותר על דברים. אתה לא יכול לקבל הכל. אתה לא יכול להיות פשוט עם חיים פרטיים או שלא יכולה להיות לך פשוט חברה. זה לא איך שהדברים מתנהלים. אתה צריך לקבל את זה ולחיות עם זה. אתה צריך לוותר על הכל בשביל זה או פשוט לעזוב את זה. ביל וטום הם רק בני 20. מאז שהם 10 שנים בעסקי הבידור, כוכבים החל מלפני 5 שנים, היום הם כוכבים עולמיים. החיים שלהם על הקו המהיר הם מיוחדים, חיוביים כמו גם שליליים. אין דאגות חומרניות (כספיות), ויש להם מליון מעריצים שמעריכים אותם. בתמורה לזה ישנם רגעים שהם צריכים לפחד על חייהם. מחיר גבוה. היום טוקיו הוטל מרשה לנו לצפות לתוך החיים הפנימיים שלהם. ואנחנו קיבלנו רושם שלפחות כרגע הם משלמים את המחיר הגבוה הזה מרצון
טוקיו הוטל קיבלו כוכב: http://radikal.ru/F/s48.radikal.ru/i121/1003/73/2bc2e9085c19.jpg.html יוהאנס פרטוב העניק ללהקה ט"ה כוכב. בשנים 2006,2007,2010 נמכרו באוברהוזן 33,600 כרטיסים.
נרווגיה, אנחנו אוהבים אתכם: בתור המדיה הנורווגית היחידה, Topp קיבלה לפגוש את החבר'ה מטוקיו הוטל. ביום רביעי, 3 במרץ, הלהקה הגרמנית קיבלה הופעה בלתי יתוארת ב-Valhall Arena שבאוסלו. רק 3 שעות לפני ההופעה שלשום, Topp קיבלה, בתור המדיה הנורווגית היחידה, ראיון עם הבנים מהלהקה הפופולארית. ביל קאוליץ, טום קאוליץ, גיאורג ליסטינג וגוסטב ושפר היו במצב רוח נפלא וחסרי מעצורים על נורווגיה. הם גילו שהם אפילו עשו סיבוב בעיר, מבלי להיות מוטרדים ממעריצים. - "הגענו לאוסלו ביום שלישי בערב והלכנו מסביב, מסתכלים על העיר. זה כל כך יפה כאן!" הודה ביל ל-Topp.
ומה אתם חושבים על הבנות הנורווגיות? - "כמו שראינו עד כה ההבטחות לא כאלה טובות." התפאר טום המשוגע בפני Topp. בגלל שההופעה של שנה שעברה ב- Oslo Spektrum בוטלה עקב מחלה, זה היה הביקור הראשון של הבנים בנורווגיה ומה שהם הותירו, השאיר טעם: - "אנחנו אוהבים את נורווגיה ונבוא בשמחה שוב!" אמרו הבנים ופסקו מיידית.
הצבעות: כומט - http://www.viva.tv/Events/ArticleDetail/id/2208582 [למטה יש תמונה של טוקיו הוטל, תלחצו על העיגול ואז תרדו עוד קצת ולאחר מכן על LOS]

animfanatic

New member
~ המשך עדכון ../images/Emo13.gif ~

הודעות ושמועות:
הודעות - * הדיסק של "אליסה בארץ הפלאות" נמצא כבר בחנויות למכירה. http://radikal.ru/F/i035.radikal.ru/1003/7e/b0cfcd35c9f2.jpg.html * ההופעה שנקבעה ב- 15 במאי לא תתקים בגלל שהמקום בו ההופעה הייתה אמורה להיערך לא אישר את התאריך.
שמעות - * ההופעה בקרואטים בוטלה ? המעריצים שקנו כרטיסים קיבלו מכתב בו כתוב שההופעה בוטלה. הסיבה לכך, קשיים כלכליים. * יש סיכוי טוב מאוד שה- EMA יהיה בישראל.
ELLE GIRL:
באלבום הומנואיד אתם נשמעים מאוד מבוגרים, כמו רוקרים בני 30. ביל: למען האמת, האלבוםייצא שונה ממה שתכננו בהתחלה. רצינו לראות מה יקרה אם כל אחד מחברי הלהקה ינגן איך שהוא רוצה. רצינו להתנסות בכלים. והתוצאה היא שקיבלנו צליל חדש. זה קרה בטעות.
יש הרבה צלילים אלקטרוניים בהרבה מהשירים שלכם. האם הושפעתם מהשירים של שנות ה-80? ביל: למען האמתת אנחנו כולנו מקשיבים למוזיקה שונה. אבל כשישבנו בסטודיו, לא הקשבנו לשום דבר חוץ מלהקלטות שלנו. גם התרכזנו בעצמנו ובמה שרצינו להשיג, בגלל זה אין שוםדבר שנוצר בהשראה של משהו באלבום שלנו. ניסינו להפוך את הצליל של הלהקה לאינטסיבי יותר, התנסנו המון בסטודיו, הכל הגיע מבפנים.
זה האלבום האנגלי השני שלכם. ביל: כן אבל ישנו הבדל אחד. שיחררנו את האלבום הומנואיד בשתי גירסאות: אנגלית וגרמנית. ומעכשיו והלאה כל האלבומים שלנו יצאו בפורמט הזה.
אישית, באיזה שה את המעדיף לשיר, אנגלית או גרמנית? ביל: אנגלית וגרמנית תופסים חלק משמעותי בחיינו. אני לא יכול לאמר שאחד מהם הוא העיקרי. כשהיינו בסיבוב הופעות באמריקה שרנו בעיקר באנגלית, אבל המעריצים רצו לשמוע איך אנחנושרים בגרמנית. שרנו, והם אפילושרו איתנו, אתם יכולים לתאר את זה?!
הסקורפיונס פעם היו מפורסמים באמריקה.... ביל: הסקורפיונס הם אגדה חיה. ואנחנובקטגוריות שונות.
מה אתם חושבים על רמשטיין? ביל: אני יכול לאמר אותו הדבר גם עליהם. יש להם הופעות מדהימות. אבל יש להם מוזיקה שונה.
מה אתם חושבים כשאתם מקשיבים לשירים ישנים שלכם? ביל: אני חושב שהקול שלי השתנה. התבגר, אבל זה לא אומר שאנחנו התבגרנו!
אתה מחשיב את עצמך וחברייך ללהקה כרוקרים קשוחים? ביל: אני לא מבין למה את מתכוונת. כשאנחנו בסיבוב הופעות, אנחנו לא שותים אלכוהול. חוץ מזה, מאוד חשוב לנו לישון היטב. אבל כשאנחנו מארגנים מסיבה, אז היא באמת קשוחה ואנחנו נהנים מכל מה ברוקנרול יכול לתת לנו!
יש כמה מילים ב-WBMW: "יום אחד אני אהיה מוכן ללכת, תראו את העולם מאחורי החומה". נשמע מגרש... ביל: השיר הזה פרטי. זה לא על זה שאני מרגיש כיאילו אני בכלא, אלא על החומות במקיפות אותנו כל הזמן. זה מה שקורה איתנו במשך ה-5 השנים האחרונות.
האם זה אחד מהמינוסים של הפירסום? אם תעשו צעד אחד החוצה אתם ישר מוקפים בקהל, נכון? ביל: כן, בדיוק. אנחנו כ"כ רוצים שתהיה לנו ההזדמנות לצאת החוצה לרחוב, לראות את העולם. לפני כן, היינו בסיבוב הופעות באצרות אחרות, יכולנו להרשות לעצמנו לטייל ברחוב בלי שומרי ראש. עכשיו זה בלתי אפשרי. אבל אנחנו אוהבים כשאנשים מקשיבים למוזיקה שלנו. הפירסום בשבילנו הוא סם אמיתי.
מה היית עושה אם לא היית הופך למוזיקאי? ביל: היינו מוזיקאים בלתי מועסקים. היינו מופיעים במועדונים שונים בשכר של 25 סנט. וכמובן היינו מצלמים כמה סירטני פורנו בשביל להרוויח כסף!
למה דווקא סרטים כאלה? כבר קיבלתם הצעות להשדתתף בסרטים כאלה? ביל: לא. זה היה בצחוק. אף אחד אף פעם לא יציע לעי להשתתף בסרט כזה, כי ההשתפות שלי בזה בלתי אפשרית.
ד"א, בקשר לסרטים. שמעתי שכמה מכם הולכיםלצלם סרט על ט"ה. האם זה נכון? ביל: הציעו לנו כמה פעמים לצלם סרט על חיי הלהקה. אני מכבד את השחקנים, אבל כל אחד צריך לעסוק בעיניינים שלו. מוזיקאים לאצריכים להפוך לשחקנים ולהפך. אנשים לא צריכים לערבב בין שני המקצועות הללו. אבל מצד שני: אף פעם אל תגידו, 'אף פעם'. אם יום אחד יציעו לי תפקיד טוב, מי יודע....
מה שאר חברי הלהקה מרגישים כשכל תשומת הלב של התקשורת והאנשים מופנת אלייך? ביל: זאת אף פעם לא הייתה הסיבה לריבים.אפילו עכשיו כשהתשומת לב לאיישיות שלי גדלה. וזה גם בגלל שרק אני מופיע על עטיפת הדיסק. מישהו יכול לטעות. אבל זה לא יכול לבלבל אותנו, המוזיקאים. לכל להקה יש את הסולן שלה. וזה מה שקרה, שהסולן של ט"ה הוא אני!
ARD BRISANT: http://www.youtube.com/watch?v=2Sa0XZkjbg0 מנחה: שום להקה לא גורמת למעריצים לדאוג כמו ט"ה. התלמידים מפסידים בית ספר, בונים ערי אוהלים ליד מיקומי ההופעה, והסולן ביל קאוליץ חושש לחייו. ברקע: רק ויורד גשם, אבל מעריצים אמיתיים של ט"ה רגילים לזה. הם מתאימים את עצמם לכל מזג אוויר, ואוברהוזן לא יוצאת מן הכלל. רבים מהם מחכים כבר קרוב לשבוע, יומם וליל. הם הגיעו מאיטליה, ספרד, צרפת ומכל קצוות גרמניה, רק בשביל לראות את האלילים שלהם. מעריצה: קר מאוד ומתחשק לאכול, אבל אנחנו מאוד מאושרות כי אנחנו קרובות מאוד לכניסה. מעריצה 2: אני אוהבת אותם. אני חושבת שהם פנטסטיים. מעריצה 3: אני מחכה לזה כבר מאז שקניתי את הכרטיסים, כבר 150 ימים, ההכנות מאוד גדולות. ברקע: הדבר לו המעריצים מצפים שיקרה היום בערב, מובטח שיהיה מדהים. ההופעה ממש מגניבה, כמו אתמול בבריסל. הסולן ביל יוצא מחללית ענקית, והבנות משתגעות. המעריצות מאוהבות בבחור בן ה-20, אך הוא הודה באחד הראיונות שלא התאהב כבר הרבה זמן וכבר כמה שנים לא נפגש עם אף אחת. ביל: זה החיסרון הגדול ביותר, בהחלט. זה הדבר שחסר במיוחד. אך אני חושב, לא שווה לי ללכת לחפש אותה, אני לא חושב שזה יעבוד. אני חושב שבקרוב...זה פשוט אמור לקרות, וזה אמור לקרות יום אחד. רק האפשרות הזאת ריאלית בשבילי מאשר לשאר האנשים. ברקע: לביל ולחבריו אין זמן לאהבה גדולה. כבר במשך כמה שנים הם עולים במדרגות ההצלחה גבוה וגבוה יותר, הם כל הזמן בדרכים, רואים אותם, דבר שגורם לבעיות. ביל נזהר מתקיפות, ויוצא מהבית רק עם יש שומר ראש. ביל: אני חושב שזה יכול לקרות, אבל, אני לא רועד מפחד ברמה כזאת שאני אפילו לא מסוגל לצאת מהבית. אבל לא הייתי יוצא לבד. ברקע: המעריצים באוברהוזן אף פעם לא יזיקו לו. להפך, הלהקה שמחה מההתמדה של המעריצים. טום: כמובן, זאת הרגשה מגניבה כשאתה יודע ששבוע לפני ההופעה המעריצים מחכים ליד מיקום ההופעה ומחכים להופעה. ביל: אני חושב שאין הרגשה טובה יותר מאשר להגיע לשם ולדעת: כן, אנשים חיכו זמן רב לערב הזה! ברקע: המעריצים יודעים שיודו להם. ההופעה תמלא את הכל, ובינתיים יש להם המון תה חם. כך הם מעבירים את השעות האחרונות לפני ההופעה.
התחבושות הכחולות של טום: http://www.youtube.com/watch?v=Cvrx6cCLtgk כל מה שראיתם בהופעות, זה את טום לובש תחבושות כחולות על הזרועות שלו. התחבושות הללו אמורות להוות שיטת שחזור של כל סוג של פגיעה שרירית. במקרה של טום, אנחנו מתארים שהתחבושות אמורות לעזור לו לנגן שעות מבלי שיהיה לו פגיעה שרירית. כדי למנוע נזקים נוספים, התחבושת היא מושלמת. השם של הטיפול הוא - Kinesiotaping. - - - תהנו.

e t a

New member
../images/Emo45.gif נהניתי לקרוא ../images/Emo51.gif

מה היינו עושים בלעדייך.....

למעלה