../images/Emo83.gif הסבר + הכתבות.
ביל גנב לי את החברה: היא חצי אסייאתית ופאנקיסטית! הוא מוערץ ע"י אלפי בנות מרחבי העולם. אבל כבר 6 שנים, לכאורה לביל לא הייתה חברה. עכשיו נראה כי ביל הפסיד את ליבו לבחורה פאקיסטית באותו הגיל מ- 25. שמה פינקי ס'. היא חצי איסייאתית ומסיימת את לימודיה כמעצבת בתי קברות. עד עכשיו הכל טוב - אלא אם האקס של פינקי, דניס ק' היה טוען: "בילגנס את החברה שלי! דניס ק' היה ביחד עם פינקי במשך כמה חודשים. בערב השנה החדשה, פינקי עזבה את המוזיקאי הצעיר - לכאורה בגלל ביל. דניס ק' אומר: "פינקי הייתה מעריצה של טוקיו הוטל וכתבה לביל מכתב אליו צירפה תמונה שלה. בסופו של דבר הוא ענה לה והם המשיכו להתכתב באינטרנט. מאוחר יותר הם נפגשופנים מול פנים. הם ביל לילה במלון בלייפציג. ביל ביקר אותה גם בביתה". חילוף מכתבים החל בין שני יריבי האהבה. ביל כתב את זה על פינקי: "אני אוהב אותה כל כך, אני נוצר בליבי כל רגע איתה. הייתי שמח לקחת אותה איתי להמבורג". דניס ק': "ביל התבכיין כמו ילד מפונק. אבל לא רציתי לוותר על פינקי. ובכל זאת הרגשתי שאני מאבד אותה לביל. אני יודע מפינקי שהוא דיבר עליי לא יפה וחיטט". אחרי שפינקי עזבה את דניס, הוא קיבל עוד הודעה באינטרנט מביל. היה כתוב שם: "לא התאיםלי שאתה איתה". דניס ענה לו: "עכשיו הדרך פנויה בשבילך". פינקי ס' וביל לא רצו להגיב על מערכת היחסים בינהם. אבל עם זאת הם הודו שהם מכירים אחד את השני. פינקי אומרת, שאף פעם לא נפגשה עם ביל אישית, היא מכירה את ביל רק בתור הסולן של ט"ה. היא התקשרה לאקס שלה בשביל לברר מדוע עשה זאת. דניס התעצבן כשהיא ניתקה את הקשר בינהם, ורצה להחזיר אותה אליו. בגלל זה המציא את כל הסיפור... דניס יצא בהודעה ששום דבר לא קרה, שפינקי נתנה לו לחשוב ככה ושהוא ראה בטלפון שלה "ביל", "ביל בית", "ביל הורים", והוא האמין לה במאה אחוז אבל היא עשתה את זה רק כדי שהוא ייקנא. אבל שום דבר כזה לא באמת קרה. - - - לדניס הייתה חברה בשם פינקי, והיא החליטה לשקר לו ולומר לו שהיא יוצאת עם ביל. בשביל לגרום לזה להיות אמיתי היא רשמה מספרי טלפון של ביל בפלאפון שלה והייתה מספרת לדניס שהיא הייתה מדברת עם ביל תמיד. בסופו של דבר הכל היה שקר, והיא עשתה הכל בשביל לגרום לו לקנא.