טוקיו הוטל

animfanatic

New member
../images/Emo73.gif עדכון || מריו בארת' ../images/Emo13.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=fwVi-i1pvrQ
מריו: גבירותי ורבותי, היום אני מאוד שמח, כי זו תהיה הבכורה העולמית, הם מציגים בפעם הראשונה בטלוויזיה הגרמנית והבינלאומית את השיר החדש שלהם. טוקיו הוטל, ברוכים הבאים לתוכנית שלי! אני כל כך שמח! אתם שומעים אותי? ביל: אנחנו שומעים אותך, כן!
מריו: מעט מאוחר יותר כשאתם תגיעו לפה, נוכל לשמוע את השיר החדש "Geisterfahrer". אבל, טוקיו הוטל, אתם עדיין לא יודעים שהיום אנחנו נצלם את הוידאו חדש שלכם, אפשר לומר כך? טוקיו הוטל: *צוחקים*
מריו: הם לא יודעים... נתראה בקרוב! אנחנו חשבנו על משהו! ביל: מצוין! נתראה בהמשך!
מריו: אז, אתם תגיעו. אז קפת לי רעיון... אנחנו יכולים לעשות וידיאו... *צוחק* אתם ראיתם את הפנים שלהם? "לא, מה, איפה?" כי כולם מכירים את התוכנית שלי. עוד מעט משהו מעניין יהיה לנו עם ט"ה. אני מאוד שמח שאתם כאן! בכורה עולמית בטלוויזיה הגרמנית... טוקיו הוטל עם השיר Geisterfahrer! טוקיו הוטל עם השיר Geisterfahrer מהאלבום "humanoid"! תודה שבאתם! ועכשיו אנחנו נעשה משהו מעניין. המעריצים צורחים, זה כל כך מגניב! ביל: כן, מעולה!
מריו: כן! עכשיו נוכל לעשות משהו מעניין. האלבום שלכם נקרא humanoid, חצי אדם, חצי מכונה, אז חשבנו: אתם יודעים לנהוג? ביל: כן.
מריו: יכולים. אנחנו נעשה את זה עכשיו, ניסע במכוניות האלה, נארגן תחרות. ואתם תצטרכו לחתום על כדורי חג המולד, ואז נוכל לתלות אותם על העץ, אני אהיה מאוד מאושר. ביל: אוקיי!
מריו: אתם תיסעו כאן בסטודיו עכשיו. אז, במלוא המהירות!
חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=PGQohc6K4p4 ~ שימו לב איך ביל נכנס כאן למשחק XD ~
מריו: טוקיו הוטל כרגע חותמים על כדורי חג המולד שלנו. בפרק השישי תתקיים כאן מכירה פומבית. עכשיו אנחנו הולכים לנהוג במכוניות. עשיתי את זה כבר. לזרוק.יש לנו כאן באולפן פארקוק. צריך לעשות 3 הקפות. אני נרגש. הייתי אומר, ירוק זה צבע של תקווה. אז אני אקח את הירוק. מי רוצה כחול וצהוב? *באותו הזמן* ביל: אני לוקח צהוב. טום: אני לוקח כחול. גיאורג: אני נוסע עם טום.
מריו: אתה רוצה לנסוע איתי? גוסטב: כן, אני נוסע איתך.
מריו: גוסטב נוהג איתי. אני מאושר עכשיו. כי אז יש לנו יותר משקל *צוחק*. לא כי ככה אני. לא ככה? זה קצת... הלו, הלו... בסדר... היכון, הכן, צאאא! חכו, זה לא זה. ביל: לך תזדיין.
מריו: הכל מותר. ביל: המכונית שלי היא כל כך איטית.
מריו: הכל מותר הכל מותר. ביל: אני לגמרי איטי.
מריו: לך על זה. בדרך, לקחת את ההגה. גיאורג: איפה הם? טום: היי, לוולפגנג יש מכונית מהירה יותר. ביל: שלי לא פועלת כראוי. אני לגמרי איטי.
מריו: לא, לא. אני זקן... טוב, אתה יכול להגיד שאנחנו נוהגים בפארקור. טום : לאחור... מריו: בעצם... אנחנו צריכים. טום: לעזאזל.. . גיאורג: לאן ללכת עכשיו? טום: כן. טוב.
מריו: שימו לב, שימו לב בבקשה. על הכביש המהיר A3 יש רוח רפאים. אה, זה מתאים לשיר שלכם. ביל: סופר. טום: לוולפגנג יש מכונית מהירה יותר.
מריו: אנחנו חייבים. גיאורג: היי...
מריו: שים לב... אנחנו נוהגים בפארקור. גיאורג: ועכשיו, במלוא המהירות.
מריו: חרא, חרא! טום: חרא...
מריו : לך אחורה... אחורה! גיאורג: כן... אחורה. ביל: איזה חרא. המכונית שלי כבר לא נוסעת. טום: אז מותק, לך על בובה. הפוך. גיאורג: איך הלאחור פועל? טום: הנה.
מריו: אחי, זה היה מהיר. טוב, אני פשוט התאהבתי קצת. ביל: עכשיו, במלוא המהירות.
מריו: במהירות. ביל: המכונית שלי איטית מדי. מריו: אוקיי... אין אור. טום: לא. גיאורג: קח אותי להגה טום. ביל: ראשון. טום: אל קו הסיום, לסיים. גיאורג: איפה, איפה? טום: לסיים את... חרא. גיאורג: חרא. טום: חרא. גיאורג: אני לא מאמין שטום. טום: הייייי! ביל: זה די ברור שאני ניצחתי.
מריו: אחי גבירותיי ורבותיי... ביל זכה... תודה רבה לך... זה היה טוקיו הוטל ב "ברוכים הבאים מריו בארת... בשבוע הבא יהיה לנו *בלהבלה* טוקיו הוטל! - - - שבוע טוב.

KameaChan

New member
../images/Emo221.gif פרסמתי 2 סרטוני ט"ה בפייס! ../images/Emo99.gif

תוסיפו אותי? P: Kamea Schwadron Kaulitz.

SpongBobit

New member
בננות יש מחר משהו שקשור לטוקיו הוטל באמטיוי:)

הייתה פרסומת , היה כתוב שזה ב10pm תבדקו מתי זה לפי השעות שלנו =]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מחר ב- 23:00 ../images/Emo13.gif

ההופעה שהייתה להם ביוון, מהשעה 23:00 עד 00:00.

../images/Emo54.gifהייתה להם הופעה ביוון?!

נו באמת והיה כלכך קשה לטוס עוד 10 מטר דרומה ולבקר אותנו???

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif עזבי אותך את ה-10 מטרים האלה.

ועוד ביום שלי?!?!? בכל אופן, ביל תיגמל אותי באופן אישי באותו לילה. אז אני רגועה.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif עדכון || טוקיו הוטל TV. ../images/Emo13.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
הצבעות: * EMA (ה- EMA יתקיים ב- 5/11): http://ema.mtv.co.uk/vote * 100FM (הבנים ירדו למקום 8): http://www.100fm.co.il/
רעיון עם הבנים: http://www.youtube.com/watch?v=KuIs-EdgOpI האלבום החדש יוצא באותו היום שהמגזין המעודף עליכם יוצא וכדי לחגוג את האירוע אנחנו ניפגשנו עם טוקיו והטל בפרינסיאן פאלאס [בפריז]. נגד השמועות בכל מקום הרוקרים אומרים את האמת,ורק את האמת.
נדמה כי החלטתם לקרוא לאלבום החדש בשם זה בגלל שאתם חצי אדם חצי דמוי אדם או רובוטים. זה נכון ? ביל:אני יכול לאשר את זה שאנחנו באים בכוכב אחר,אתה יכול לשאול את ההורים שלנו! עם זאת,אנחנו מרגישים שזה נמצא אצלנו מאז שאנחנו צעירים,זה נכון.
אתה מאוד ראוותני. ביל: לא,לא נכון! לשים לב לכסף שלנו כדי לשלם אותו,ואנחנו מוציאים אותו בלי חשבון. בכל מקרה,אני חושבת שכולם יודעים כמה יש להם בחשבון שלהם. [הם שמים לב לכסף, כאילו - עוקבים אחרי החשבון שלהם אבל מבזבזים חופשים].
להיות מפורסם זה עוצר אותך מלמצוא אהבה ? טום:[בצרפתית] זה נכון. ביל:[בצרפתית] כן! גיאורג: אני עם בחורה שישה חודשים. אני מצאתי אהבה! ביל:מאז טוקיו הוטל,אף פעם לא הייתי מאוהב.ומעולם לא הייתי במערכת יחסים רצינית. זה קשה,אפילו מסובך,למצוא קשרים חדשים,חברים או אהבה. למזלנו,לא איבדנו את הכוונת שלנו ,אנחנו תמיד ידענו,שהמערכות יחסים יהפכו ליותר חזקות. לבסוף,החברים הותיקים שלנו לא נטשו אותנו.
ביל כמעט איבד את הקול. ביל: כן זה נכון! אני מפיל את מיתרי הקול שלי במשך סיבוב ההופעות באירופה. אני יכולתי לאבד את הקול שלי,אבל בלי העין הרע הכל טוב עכשיו.
האם אתה רוצה להיות אלמוני שוב ? ביל: יש חיסרונות בעבודה שלנו,כמו שקשה למצוא אהבת אמת, אני לא אשנה את החיים שלנו. אנחנו חיים את החלום שלנו עכשיו! למעשה זה עושה אותנו מאוד שמחים לראות את המעריצים שלנו מחכים מחוץ למלון.
השם של ביל הוא באמת וויליאם. טום:נכון! ביל:אתה משקר! אני נותן לך הוחכה שהשם שלי זה ביל. אנחנו ביל וטום,אפילו שהשם של טום למעשה זה טומאס! [צוחק] טום:כן, לביל קוראים וויליאם!
אתם שונאים את האחים ג'ונאס ? ביל:בכלל לא,אנחנו לא שונאים ! בשביל לשנוא מישהו צריך להכיר אותו. יש לכם פלייבק של שירה ושל הנגינה שאתם מנגנים בהופעה. ביל:ברור שלא! זאת שמועה שמסתובבת באינטרנט.בכל אופן,כל מי שהיה בהופעה שלנו יודע שאנחנו מופעים לייב,וזה לא פלייבאק.
המוזיקה שלכם יכולה להזיק לבריאות. ביל:אני מעולם לא שמעתי על זה! טום:אני,שמתי לב לבעיות בהתנהלות של גיאורג ,אז זה בהחלט אפשרי.
אתם אוהבים את צרפת ? ביל:[בצרפתית]כן כן! לפני כמה זמן חצינו את פריז אנחנו אמרנו אחד לשני שזאת עיר יפה יש הרבה אמיתית פה,ויש לנו סופר מעריצים פה!
Bazzworthy - חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=eGDyXA9mDJE היי, זה MTV, שמי תמר, וטוקיו הוטל הם האורחים שלנו. אבל לפני שאני מתחילה לשאול אותכם שאלות, יש לי בשבילכם מתנה קטנה לכבוד הלואין.
אז, השאלה הראשונה. המצלמות תופסות אתכם עושים פעולות שונות - ביל בחנות, טום מנגן בפסנתר... האם יש משהו בחיים שלכם, שהמעריצים שלכם לא ראו - ואתם שמחים שהם לא ראו? האם יש משהו שאתם רוצה להראות להם, אבל עדיין לא יכולים? ביל: אה... טום: אמ... ביל: אני חושב שלא נשאר דבר כזה שלא היינו מצלמים. טום: אני חושב שאנחנו לא נצתטלם כשאנחנו עושים סקס. או משהו כזה. ביל: כן, סקס. טום: אבל זה יהיה מגניב להראות. ביל: כן, נהדר. טום: ועוד... איך קוראים לזה? טניס שולחן. אבל אתם כבר ראיתם איך אנחנו משחקים בזה .
Bazzworthy - חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=1BJlqa0Cb9o
האם אתם לעתים קרובות משנים את המראה שלכם, סגנון שיער? מה גורם לכם לשנות את הסיגנון? האם יש לכם אייקוני סיגנון, סרט...? וגיאורג, אתה לא רוצה להסתפר? ביל: אנחנו מקווים שהוא יחתוך אותם! טום: כן! ביל: בקרוב! גיאורג: אני לא יודע . טום: הוא חושש מעט. ביל: כן. גיאורג: כן, אני חושש מזה. טום: בגלל האוזניים הגדולות שלו. ביל: וגם ההשראה של הסגנון שלי... אני לא חושב שיש איזשהו מקור אחד של השראה. אני חושב שהדבר החשוב ביותר... כן... הוא כאשר אתה מסתכל במראה ואוהב את עצמוך, ואתה לא משתעמם מהתספורת שלך וכו'... אז אני משנה את הסגנון מעת זמן, זה רק התחושה שלי, הקול הפנימי שלי. אין לי איזה סרט או משהו כזה.
סרטונים: * טוקיו הוטל TV - פרק 8: http://www.youtube.com/watch?v=W-9-5d1Td-g * מיקס של זום אינטומי בגרמנית ואנגלית: http://video.mail.ru/mail/nadin0013/1834/2117.html * מדברים על הקליפ של אוטומטיק: http://www.youtube.com/watch?v=kUKnBwsD2YU * EMA בא לברלין: http://www.youtube.com/watch?v=wMHkUO8c8MM - - - המשך בהודעה הבא.

animfanatic

New member
המשך... ../images/Emo98.gif

הודעות: * היום בשעה 23:00 עד השעה 00:00 בערוץ MTV תיהיה הופעה של הבנים ביוון. לא רשום שם שיש הופעה שלהם, אלא: "תוכנית חדשה שמביאה לכם את ההופעות הכי חדשניות". * יוניברסל של מקסיקו אישרו את זה שטוקיו הוטל באים בחודש נובמבר. עדיין אין תאריך מדוייק אבל הם באים. [אני לא יודעת אם זה באמת נכון, אבל זה מה שהיה רשום בבלוג - נקווה שזה באמת כך
]
ראיון עם הבנים:
אוקי,מעריצים גרמנים ומעריצים אמריקאים... מה השונה ? טוקיו הוטל: המעריצים האמריקאים יכולים לדבר הרבה יותר טוב אנגלית. זה הדבר העיקרי.אני חושבת שהמעריצים שלנו כל כך אנגרטים ומגניבים בכל מקום. לא משנה לאן נלך.אנחנו פשוט גאים בהם.
אתם יכולים לתת לי דוגמא למשהו ממש מוזר ומשוגע שמעריצים עשו בשבילכם עד כה ? טוקיו הוטל: אני חושב שיש הרבה דברים מטורפים שקורים כמעט כל יום. יום אחד בספרד היו כמה בחורות ערומות בחדר של גוסטאב שוכבות על המיטה. זה היה מצחיק.ובלוס אנג'לס קיבלנו הרבה אלבשה תחתונה,ומעריץ אחד הכין גיטרה של טוקיו הוטל וזה היה נראה ממש טוב. ובשביל לגעת,הייתה אישה אחת אתמול וילד וילדה קטנים והם בכו כל הזמן. זה היה כמו חלום שמתגשם להם.לראות שאתה יכול לגרום לאנשים להיות מאושרים ,פשוט להיות שם ולחתום להם ,היה ממש חמוד.
אתם עדיין משחקים משחקי וידיאו או שאתם משחקים ב"רוק באנד או "גיטר הירו" כאשר אתם בדרכים ? טוקיו הוטל: אנחנו עושים את זה כאשר אנחנו בסיבוב הופעות.עכשו אנחנו כל יום בעיר אחרת אז אין לנו ממש הזדמנות לשחק. אבל אני חושבת שאנחנו נעשה את זה שוב בסיבוב הופעות.
למה השם של הלהקה הוא "טוקיו הוטל" ? טוקיו הוטל: הרעיון שיהיה סמל,אז בחרנו במלון. זה תמיד היה החלום שלנו לטייל בעולם ולהישאר במלונות. ו"טוקיו" בגלל שזה נשמע נהדר ואף פעם לא היינו בטוקיו. אנחנו רוצים לנסוע לשם. לא היינו שם אז אנחנו לא יודעים מה יש שם. אז זה היה מגניב לבחור עיר שבה אף פעם לא היינו.
אתם חייבים לנסוע לשם! יש לכם רגע מביך שקרה לכם על הבמה שאתם רוצים לחלוק איתנו ? טוקיו הוטל: פעם אחת אנחנו היינו בהופעה ברוסיה אני חושב וחלק מהבמה פשוט נשבר ונפל בזמן שאנחנו היינו על הבמה. זה נפל למטה. כמעט נפגעו אנשים,למזלינו בסוף אף אחד לא ניפגע. אבל זה היה מביך.
קראנו שביל אמר שהוא שמח להיות ערפד בדימדומים. אתה מעריץ של הספרים או של הסרטים או של הערפדים בכלל ? ביל: ערפדים בכללי,והסרט נהדר. הוא ממש מגניב.
אתם בנים,עדיין נחושים לשמור על המראה שלכם שונה מהאחרים ? יש לכם תוכניות לשנות את המראה של הלהקה בעתיד ? טוקיו הוטל: אני חושב שלא מתכננים את זה מראש.זה באמת דבר אישי. השינוי פשוט בא ויוצא ממך.יום אחד אנחנו מתעוררים ואומרים "אוקי,אני אגזור את השיער שלי" אז אתה לא יכול לתכנן את זה. ואולי נשנה אותו. אני שמעתי שיש לכולם חילוקי דעות ואפילו אתם מרביצים אחד לשני בכונה.
איך אתם מתמודדים עם חילוקי הדעות שלכם ? טוקיו הוטל: אני לא יודע האם מישהו נפגע אבל לפעמים זה ככה. היו לנו הרבה שירים ,ואז היינו צריכים להחליט איזה שירים יכנסו לאלבום והיו כמה מריבות אבל אנחנו חוזרים ביחד. [כאילו הם מצאו פיתרון ביחד]
נשמע כמו דבר של שרק אחים מבינים. אתם מוציאים עוד סינגל אחרי הסינגל אוטומטיק ? טוקיו הוטל: אווו בהחלט ואנחנו צריכים להחליט את זה עוד כמה שעות. זה באמת קשה לבחור את הסינגל הבא אבל אנחנו מדברים על שלושה שירים. אין לנו עדיין החלטה סופית אבל אנחנו באמת צריכים לעשות את זה. אנחנו צריכים להחליט על קליפים גם.ברגע שנחליט מה יהיה השיר אנחנו נחשוב מה יהיה בקליפ. יש לך תמונות שונות במחשבות שלך לכל שיר.
בכנות,מה הדבר שאתם לא יכולים לחיות בלעדיו בסיבוב הופעות ? טוקיו הוטל: זה ביל,אני לא יכול לחיות בלי הכלבים שלי בכלל. אני מביא אותם איתי בזמן שאני בסיבוב הופעות בגרמניה. יש את הכל איתי. אני מוכן לכל מצב. אבל הייתי אומר שזה חשוב שיש לך את הלפוט שלך כדי לשמור על קשר עם המשפחה שלך ולכתוב דברים ולבדוק את המייל שלך.
מי מבשל ומי הטבח הכי טוב ? גיאורג: אני חושבת שאני הכי טוב אני מבשל את כל מה שהבנים אוהבים. אנחנו כולנו אוהבים פסטה ופיצה אז זה לא כזה קשה.
השירים ב"הומנואיד" הם מאוד אישים למה ? אנחנו לא יכולים לבחור אחר,יש סיפור אישי מאחורי כל שיר. אני מאוד אוהב את השיר אשר מתארים את החיים שלנו טוב מאוד. World behind my wall ואני אוהב את Dogs Unleashed.
עם מי הייתם רוצים לשתף פעולה באלבום הבא ? טוקיו הוטל: זה יהיה עם "ארווסמיטס'. זה קשה לבחור להקה אחת בגלל כל אחד מקשיב למוזיקה שונה אבל אני חושב שארווסמיטס יכול להיות מגניב לכולם.
האם יש לכם מאכל אהוב כאן בארצות הברית ? טוקיו הוטל: בהחלט ! Animal Fries.
האם יש לכם שירים שנכנסו לחלקים בסרטים ? טוקיו הוטל: לא כל כך רחוק,יש לנו תוכניות אבל אנחנו לא יכולים לדבר על זה.
כאשר אתם בסיבוב הופעות אתם מתחפשים ויוצאים לעשות דברים בעיר ? טוקיו הוטל: רוב הזמן אין לנו הזדמנות לצאת החוצה אתם בעיר כדי להופיע ואז אתה נוסע לעיר הבאה. הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה להביט החוצה דרך החלון.
אווו... מה אתם עושים כאשר יש לכם זמן פנוי ? טוקיו הוטל: ישנים,פשוט ישנים.
מי מהלהקה הוא המתבדח ומי זה שאומר "אוקי,אנחנו צריכים לעבוד עכשיו" ? ביל: אני חושב שטום ואני רציניים מאוד בטוקיו הוטל וגיאורג לגמרי לא. אני חושב שהוא בחור מצחיק.הוא מגושם.
כולם כותבים את השירים מי זה "הכותב הגדול" בלהקה ? טוקיו הוטל: רוב הזמן טום עושה את הלחן וביל כותב את המילים ואנחנו עובדים ביחד עם המפיקים שלנו. אבל כולנו כמו משפחה אחת גדולה בסטודיו ואנחנו עושים את הכל ביחד.
ההשפעה המוזיקלית הגדולה בשנתיים האחרונות? טוקיו הוטל: זה קשה לומר בגלל שאתה בסטודיו כל הזמן אתה לא מקשיב למוזיקה אחרת. אין לך זמן.אתה רק מפוקס במוזיקה שלך ובתוצרת שלך. אבל אני חושב שזה יכול להיות טוב. להתמקד בחומר שלך זה באמת חשוב.
אתם צעירים מאוד אבל אתם מנגנים כבר 10 שנים ? מהו השינוי הגדול ביותר שעברה המוזיקה שלכם בשנים האלה? טוקיו הוטל: אני חושב שזה רק נעשה יותר טוב ויותר טוב. יש לנו צליל חדש באלבום החדש ,אנחנו מנסים כל הזמן דברים חדשים. זה קצת יותר מאשר תקליטים ישנים של אלקטרו. אני חושבת שהמטרה של האלבום היא לנסות דברים חדשים ולראות מה יהיה הצעד הבא עבורנו. אנחנו לוקחים את הזמן. אני חושב שכחברת תקליטים ציפתה לאלבום חצי שנה. אנחנו פשוט לקחנו את הזמן שלנו והפקנו את זה במשך שנה ואני חושב שאנחנו נעשה את אותו דבר גם באלבום הבא תתנו לנו את הזמן להקישב לעצמנו ולהחליט מה אנחנו נעשה.
כל הכבוד לכם! מסר למעריצים שלכם ? טוקיו הוטל: אנחנו רוצים שכולם ייהנו מהאלבום החדש ושתדעו שאנחנו באמת רוצים לחזור ולהופיעה ובאמת מצפים לזה. - - - שבת שלום בנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני וקמי ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח,כמה השתגענו כשזה היה XDDDD וואו, זה היה פשוט מדהים
הקול, המוזיקה, השירים, הלהקה הסקסית. וואו *-* עכשיו שיחזרו לישראל, ותיהיה הופעה פי מליון יותר טובה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מי שלא זוכרת, היום ה- EMA ../images/Emo13.gif

הטקס כבר התחיל, אבל הבנים עדיין לא הופיעו
אני חושבת שהם יופיעו מאוחר יותר. הם ישירו את World Bbehind My Wall. תמונה מהשטיח האדום

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifגררר בילי'ס מכנסיים ../images/Emo99.gif

רק לא אהבתי את כל הקטע הזה עם העקבים. ז'תומרת, אחי, בחייך.. XD

למעלה