../images/Emo73.gif עדכון || מריו בארת' ../images/Emo13.gif
לקוח מהבלוג הבא:
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
חלק 1: http://www.youtube.com/watch?v=fwVi-i1pvrQ
מריו: גבירותי ורבותי, היום אני מאוד שמח, כי זו תהיה הבכורה העולמית, הם מציגים בפעם הראשונה בטלוויזיה הגרמנית והבינלאומית את השיר החדש שלהם. טוקיו הוטל, ברוכים הבאים לתוכנית שלי! אני כל כך שמח! אתם שומעים אותי? ביל: אנחנו שומעים אותך, כן!
מריו: מעט מאוחר יותר כשאתם תגיעו לפה, נוכל לשמוע את השיר החדש "Geisterfahrer". אבל, טוקיו הוטל, אתם עדיין לא יודעים שהיום אנחנו נצלם את הוידאו חדש שלכם, אפשר לומר כך? טוקיו הוטל: *צוחקים*
מריו: הם לא יודעים... נתראה בקרוב! אנחנו חשבנו על משהו! ביל: מצוין! נתראה בהמשך!
מריו: אז, אתם תגיעו. אז קפת לי רעיון... אנחנו יכולים לעשות וידיאו... *צוחק* אתם ראיתם את הפנים שלהם? "לא, מה, איפה?" כי כולם מכירים את התוכנית שלי. עוד מעט משהו מעניין יהיה לנו עם ט"ה. אני מאוד שמח שאתם כאן! בכורה עולמית בטלוויזיה הגרמנית... טוקיו הוטל עם השיר Geisterfahrer! טוקיו הוטל עם השיר Geisterfahrer מהאלבום "humanoid"! תודה שבאתם! ועכשיו אנחנו נעשה משהו מעניין. המעריצים צורחים, זה כל כך מגניב! ביל: כן, מעולה!
מריו: כן! עכשיו נוכל לעשות משהו מעניין. האלבום שלכם נקרא humanoid, חצי אדם, חצי מכונה, אז חשבנו: אתם יודעים לנהוג? ביל: כן.
מריו: יכולים. אנחנו נעשה את זה עכשיו, ניסע במכוניות האלה, נארגן תחרות. ואתם תצטרכו לחתום על כדורי חג המולד, ואז נוכל לתלות אותם על העץ, אני אהיה מאוד מאושר. ביל: אוקיי!
מריו: אתם תיסעו כאן בסטודיו עכשיו. אז, במלוא המהירות!
חלק 2: http://www.youtube.com/watch?v=PGQohc6K4p4 ~ שימו לב איך ביל נכנס כאן למשחק XD ~
מריו: טוקיו הוטל כרגע חותמים על כדורי חג המולד שלנו. בפרק השישי תתקיים כאן מכירה פומבית. עכשיו אנחנו הולכים לנהוג במכוניות. עשיתי את זה כבר. לזרוק.יש לנו כאן באולפן פארקוק. צריך לעשות 3 הקפות. אני נרגש. הייתי אומר, ירוק זה צבע של תקווה. אז אני אקח את הירוק. מי רוצה כחול וצהוב? *באותו הזמן* ביל: אני לוקח צהוב. טום: אני לוקח כחול. גיאורג: אני נוסע עם טום.
מריו: אתה רוצה לנסוע איתי? גוסטב: כן, אני נוסע איתך.
מריו: גוסטב נוהג איתי. אני מאושר עכשיו. כי אז יש לנו יותר משקל *צוחק*. לא כי ככה אני. לא ככה? זה קצת... הלו, הלו... בסדר... היכון, הכן, צאאא! חכו, זה לא זה. ביל: לך תזדיין.
מריו: הכל מותר. ביל: המכונית שלי היא כל כך איטית.
מריו: הכל מותר הכל מותר. ביל: אני לגמרי איטי.
מריו: לך על זה. בדרך, לקחת את ההגה. גיאורג: איפה הם? טום: היי, לוולפגנג יש מכונית מהירה יותר. ביל: שלי לא פועלת כראוי. אני לגמרי איטי.
מריו: לא, לא. אני זקן... טוב, אתה יכול להגיד שאנחנו נוהגים בפארקור. טום : לאחור... מריו: בעצם... אנחנו צריכים. טום: לעזאזל.. . גיאורג: לאן ללכת עכשיו? טום: כן. טוב.
מריו: שימו לב, שימו לב בבקשה. על הכביש המהיר A3 יש רוח רפאים. אה, זה מתאים לשיר שלכם. ביל: סופר. טום: לוולפגנג יש מכונית מהירה יותר.
מריו: אנחנו חייבים. גיאורג: היי...
מריו: שים לב... אנחנו נוהגים בפארקור. גיאורג: ועכשיו, במלוא המהירות.
מריו: חרא, חרא! טום: חרא...
מריו : לך אחורה... אחורה! גיאורג: כן... אחורה. ביל: איזה חרא. המכונית שלי כבר לא נוסעת. טום: אז מותק, לך על בובה. הפוך. גיאורג: איך הלאחור פועל? טום: הנה.
מריו: אחי, זה היה מהיר. טוב, אני פשוט התאהבתי קצת. ביל: עכשיו, במלוא המהירות.
מריו: במהירות. ביל: המכונית שלי איטית מדי. מריו: אוקיי... אין אור. טום: לא. גיאורג: קח אותי להגה טום. ביל: ראשון. טום: אל קו הסיום, לסיים. גיאורג: איפה, איפה? טום: לסיים את... חרא. גיאורג: חרא. טום: חרא. גיאורג: אני לא מאמין שטום. טום: הייייי! ביל: זה די ברור שאני ניצחתי.
מריו: אחי גבירותיי ורבותיי... ביל זכה... תודה רבה לך... זה היה טוקיו הוטל ב "ברוכים הבאים מריו בארת... בשבוע הבא יהיה לנו *בלהבלה* טוקיו הוטל! - - -
שבוע טוב.