טוקיו הוטל.

animfanatic

New member
../images/Emo202.gif ביל קאוליץ מוכן להופעה.

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373 הסיור האירופי הוא הפקה גדולה, וזה אחד של הקונצרט השאפתנים ביותר. הקהל יכול לצפות בבלגרדל הצגה גדולה, אומר הזמר של הלהקה ילד מפורסם. הלהקה הגרמנית הפופולארית טוקיו הוטל תבצע בבית "בלגרד ארנה" ב 27.03. בראיון לעיתונות הזמר ביל קאוליץ אמר כי זה יהיה קונצרט מרהיב בכל דרך, על פי ציפיות הציבור של בלגרד. הוא אמר כי הסיור האירופי היא ההפקה הגדולה ביותר של הלהקה הגרמנית. - אנחנו נוסעים לחודש עכשיו. לסיור האירופי יש הפקה גדולה באמת, ו זה הקונצרט השאפתני ביותר שלנו. הציבור יכול לצפות בהצגה גדולה - אומר קאוליץ. האם אתה מרוצה מתגובות הציבור בביקורת על האלבום הנוכחי? - התגובות הם טובות! אנו מכינים אלבום זה זמן רב וזה לקח זמן לכתוב כמה שירים חדשים ולעשות משהו חדש לגמרי. בפעם הראשונה אנחנו שותפים להפקת האלבום, והחלטנו כי זה יהיה אלבום יותר אלקטרוני מאשר "צליל אמיתי". לצורך הקלטת האלבום הזה נסענו לאמריקה - לוס אנג'לס, מיאמי, והקלטנו במקומות שונים. זו היתה חוויה נהדרת. לאחר מחקר של עבודה באמריקה, בראיונות תמיד מדברים על לוס אנג 'לס בהתפעלות. מדוע? - אתה יכול לכתוב שירים טובים בכל מקום, אבל יש כמה אתרים טובים יותר עם "ויברציות" יצירתיות יותר מאחרים. לדוגמה, בלוס אנג'לס יש כל כך הרבה מוזיקאים, מפיקים וכותבים אתה יכול להרגיש את המוסיקה החדשה בעצמות שלך! הכל תמציתי מאוד, ומספק פוטנציאל עצום ליצירתיות. באירופה, במיוחד בגרמניה, ישנם אתרים בהם אתה יכול לעשות מוזיקה. לדוגמה קלן, אבל לא כמו בלוס אנג'לס. חבר אחר של הלהקה גם מסכים איתי, אנחנו כולם המומים עם הדרך שבה אתה עובד שם ולא יכולה לחכות לחזור ללוס אנג'לס.
איך אתה מסביר את ההצלחה הגדולה באמריקה? שם, לידכם יש גם את רמשטיין.
לאמריקאים יש זיקה מיוחדת עבור להקות גרמניות? אני חושב שיש לנו מזל בתחום הזה! מעולם לא ציפינו כי, כלהקה גרמנית, היתה לנו הצלחה באמריקה. המזל בא לאחר עבודה רבה - היו לנו הרבה פעילויות ומבצעים. וזה לא קל, סמכו עלינו. כאשר אתה בא לאמריקה, אתה רק הטיפוס של גרמניה. קשה להגיע לפסגה. אני בטוח כי לרמשטיין לא הייתה קלה הדרך להצלחה באמריקה.
איפה ההבדל בין ההופעות באירופה ובאמריקה? באמריקה במהלך הסיור ניגנו ביותר הופעות, אך במקומות קטנים יותר. לשם כך יש מרכיב אינטימי, אז אנחנו קרובים מאוד לאוהדים שלנו. עם זאת, אני אוהב להופיע יותר במקומות גדולים, אבל זה נחמד לחיות בשלבים קטנים גם, כי יש לנו קשר קרוב עם האוהדים.
איך היית מתאר את תהליך היצירה שלך? זה תמיד שונה. עכשיו אנחנו פועלים במשותף עם המפיקים, ואנחנו מכירים הרבה זמן, שבע או שמונה שנים. אנחנו עובדים כמשפחה מאושרת.
איך קמה הלהקה? זה היה רעיון טיפשי של טום. כמה עיתונים תיארו את הצליל שלנו כמו "צליל גיטרה שטני," וטום אמר ש"שטני" יכול להיות השם של הלהקה. אותו שם פעם באופן טוב במשך זמן מה עד המפיק שלנו אמר לנו שזה יהיה יותר טוב, על פי שאיפות גדולות יותר של הלהקה, לשנות את השם שלנו למשהו יותר רציני. "טוקיו הוטל" נראה איכשהו יותר מגניב לנו, כי אנחנו בשותפות עם נסיעות ארוכות וטיולים.
האם אתם מתכננים לנגן ביפן? האם יש לך מעריצים שם בחוץ? יש לנו. שמענו שיש לנו שם המון מעריצים! אנחנו יודעים על כמה מועדוני מעריצים של המוזיקה שלנו פעילים מאוד שם. למרבה הצער, אף פעם לא היתה לנו הזדמנות לנגן שם, אך אנו מקווים כי נוכל לעשות זאת בקרוב. כשמקדם יפני יזמין אותנו, אנו נלך להופיע שם. אנחנו לא אחראים על הביטול הלהקה טוקיו הוטל היה אמור פעלו בבלגרד לפני שנתיים אבל את הסיור כולו בוטל עקב מחלתו של הזמר ביל קאוליץ. ללהקה היה סיכוי נוסף לנגן בקונצרט בבלגרד, שהיה אמור להתקיים 28.03. בזאגרב אך בוטל בנסיבות מאוד חשודות, ואז מקדמים מסרביה ניצלו את ההזדמנות להביא את התחושה של בני העשרה עד לבלקן. מלבד קרואטיה, קונצרטים ברוסיה בוטלו גם. הזמר של הלהקה אומר כי זו לא אשמתם של הלהקה. - ביטול של קונצרטים תמיד קשה מאוד עבור האוהדים. אנחנו מאוד עצובים בגלל זה. יש הרבה אנשים שלא יכלו לחכות לקונצרט, וזה הרס את התוכניות שלנו ברצינות לגבי הסיור. אבל אני מדגיש שאין לנו שום פגם. מקדמים מקומיים גרמו לבעיות אלה. כשהקשבתי, הארגון של הקונצרט בבלגרד הרבה יותר רציני אין דאגות כאן - קאוליץ אומר עבור העיתונות.
סרטונים: * טורינו איטליה - http://www.youtube.com/watch?v=DrvnGlTlu2U&feature=player_embedded * ראיון עם הבנים - http://www.youtube.com/watch?v=7NKVIsBf12E&feature=player_embedded

animfanatic

New member
../images/Emo63.gif גאדיס.

http://4.bp.blogspot.com/_OycUC-s3RRU/S6zTUrJbCjI/AAAAAAAACg8/SITR1KGa46M/s1600/2-Gadis09-2010.jpg כמו שאואזיס מונעת ע"י ליאם ונואל גלאגר, טוקיו הוטל נשלטת ע"י האחים ביל וטום קאוליץ למרות שזו להקה, לא ניתן להכחיש שרק הפרונטמן, ביל ואחיו התאום טום, נהיו מרכז תשומת הלב של המדיה והם השולטים. האם הלהקה, אשר משתתפת בפסקול של 'אליס בארץ הפלאות', תסיים גם כמו אואזיס?
נשלט על ידי האחים קאוליץ: נסו לצפות במספר כתבות וראיונות של טוקיו הוטל! כל השאלות נענות רק ע"י ביל וטום. בעוד שגיאורג ליסטינג (בס) וגוסטאב שייפר (תופים) הם פחות או יותר 'מעודדים'. ואילו, ארבעתם ביחד בנו את הלהקה הזו בשנת 2001 (כשביל וטום היו רק בני 12!) אחרי שגיאורג וגוסטאב צפו באחים קאוליץ מופיעים בהופעה קטנה במועדון במגדבורג. אולם, במשך הזמן, הפופולאריות של ביל עם ההופעה היוצאת דופן והשנינות של טום בענותם על שאלות, הראו מי למעשה מחזיק בתפקיד הגדול של טוקיו הוטל. "מההתחלה, גיאורג וגוסטאב מעולם לא רצו להצטלם, להתראיין וגם ללכת על השטיח האדום. הם נתנו לטום ולי", אומר ביל. אז עכשיו למרות שגיאורג וגוסטאב לא ידועים היטב כמו"האחים קאוליץ", מבחינת מראה גם בוחרים להיראות פשוט ולא מקנאים בכלל בפופולאריות של שני האחים. "בדיוק להיפך! הם מאושרים שזה ככה. גוסטאב וגיאורג לא יכולים לדמיין לעצמם לעמוד במרכז תשומת הלב הם מתפעלים ממני ומאחי טום, שאנחנו יכולים לעמוד בכל זה", אומר ביל המפורסם בסטייל האנדרוגיני שלו.
הצלחה גדולה, לוח זמנים צפוף: הגרסה האנגלית לאלבום של הלהקה הזו אשר מצליח מאז שנת 2005, סקרים (2007) והומאנויד(2009) מניבים תוצאות מדהימות! הנוכחות שלהם בזירה הבינלאומית מתקבלת היטב יותר ויותר אחרי כמעט 10 שנים מאז שהלהקה נוסדה. ההוכחות – הם ברציפות זכו באמן החדש הטוב ביותר ובלהקה הכי טוב בפרסי אמטיוי אירופה 2007/08 הפופולאריות שלהם צמחה ביחד עם לוח זמנים מטורף של מסע ההופעות "1000 מלונות" (מרץ-יולי 2008) ברחבי אירופה יותר משנה, פלוס זה שהוספו תאריכי הופעות בארצות הברית! אבל, מסע ההופעות הסיבוב הארופאי נכנס לצרות! מיתרי הקול של ביל היו בשימושללא הפסקה במשך 43 הופעות קונצרטים, והוא לבסוף נאלץ לעבור ניתוח. אם אם הוא היה נחוש בדעתו להמשיך עם סיבוב ההופעות, הוא היה בודאי מאבד את הקול שלו לתמיד. פססט... רק שתדעו, בעקבות לוח הזמנים הצפוף שלהם בסיבוב ההופעות, האלבום הומאנויד ששוחרר לא מזמן נוצר גם הוא בדרכים. לא כמו האלבומים הקודמים שלהם, המוזיקה של האלבום שהקונספט שלו הוא רובוטי, עתידני, מכיל בתוכו הרבה ניואנסים אלקטרוניים. המוזיקה הטובה שלהם יוצרת מהלל, לרבות מהבסיסט של הלהקה המפורסמת קיס שגם הוא מופיע עם תלבושת על הבמה, ג'ין סימונס. "יש להם מראה טוב, והם יוצרים מוזיקה טובה", אמר סימונס.
הליהוק העיקרי: ביל קאוליץ. לא רק קול טוב. לפרונטמן הזה שהמוזיקה שלו היא כמעט זהה לזו של '30 שניות למאדים' יש גם מראה מיוחד ההועה היומית שלו מורכבת תמיד משרשראות כסף, כפפות עור, ציפורניים צבועות בשחור ומוהק (שגובהו הגיע פעם לארבעים סנטימטר). לכל הופעה יש מינימום חמישה תלבושות שונות בסיבוב הופעות אחד. המעצבים התאומים דין ודן הם הבחורים האחראיים ביותר שעיצבו לפרונטמן תלבושות שגם מדובב בסרט 'ארתור והמינימונים'. בכל הנוגע לאיפור ושיער, הבחור הזה שלא מזמן שרד תאונה מאמין רק ביצירה שלו, אשר הוא בדרך כלל עושה שעה אחת לפני ההופעה. הוא כל-כך אופנתי שלאחרונה ביל הוזמן לעשות תצוגת אופנה בשבוע האופנה במילאנו. לעורך הראשי של מגזין ספקס, מקס דיקס, יש הערה על ההופעה של הבחור הצמחוני הזה (ביל) . "הזמר הוא מיוחד, פריק אותנטי ונוצץ. הוא ילך בדרכו ויכול להפוך לדמות כמו דיוויד בואי." אבל, ביל לא מתלבש כמו גלאם רוקר של זממנו רק לאחרנה. מוקדם יותר, מאז גיל 12, הבחור הזה בן מזל בתולה, התחיל להתאפר, למרוח לק על הציפורניים ולהיראות כמו דיוויד בואי. "במקור ממסיבת הלווין בה התלבשתי כערפד. מאז, התחלתי להתאפר ולשים לק," אומר הבחור אשר הונצח בדמות שעווה במוזיאון 'מדאם טוסו'. שמועות אומרות שאדם למבט, בעל אותו סגנון לבוש כמוהו, העתיק לגמרי את היצירתיות של הבחור הזה אשר תרגם את שיריו מגרמנית לאנגלית.
לעולם לא נפסיק: יותר ויותר מעריצים מכל העולם גורמים לכך שלארבעת הבנים אין יותר חיים פרטיים. בכל יציאה של בית מלון כאשר הם במסע הופעות, יהיו 20 מכוניות של מעריצים אשר יושבים מוכנים לעקוב אחריהם. למעשה, לפעמים הם לא יודעים איך לבזבז את הכסף שלהם, חוץ מלקנות ציוד נוסף ללהקה או פשוט לצאת לחופשה במקום שקט עם האנשים הכי קרובים. "טוקיו הוטל היא לא עבודה, זה החיים שלנו. חוץ מזה, שום דבר כמעט לא נשאר, לא יותר ממשפחה", מתוודה הפרונטמן. אבל כאשר נשאל האם הוא מתחרט על הסלבריטאות, התשובה היא שלילית. "הצלחה היא קללה וברכה בו-זמנית. אני לא יכול לחיות עם זה, אבל גם לא יכול לחיות בלי זה. אני זקוק לבמה, להיות במסע הופעות וגם להיות במרכז העניינים. כל זה נותן לי כוח. אבל, יש פעמים שאני רוצהלהיות אדם נורמלי". הממ... האם הם ישרדו, או יסיימו כמו אואזיס אשר פתאום התפרקו..? "אני לעולם לא אעזוב את טוקיו הוטל. בטח, יהיו פעמים שאני אקח הפסקות ארוכות יותר. אבל הסוף של טוקיו הוטל? לעולם לא!" ביל אומר בהחלטיות.

animfanatic

New member
../images/Emo44.gif ראיון של MTV סרביה.

מעריצה: יש לי שאלה שמופנת לכל הלהקה: האם אי-פעם תהיתם לעצמכם מה הייתם לולא הלהקה? איך הייתם נראים או מה הייתם עושים בחייכם? ביל: האמת, אני לא יודע, באמת. תמיד רציתי להיות זמר בלהקה יחד עם אחי. חלמתי על זה מאז שהייתי בן 6 או 7. מעולם לא חשבתי על האפשרות של לעשות משהו אחר, ואני לא חושב על זה גם עכשיו.
מעריצה: אם הייתם יכולים ללכת להופעה השנה, של מי תהייה ההופעה? טום: אנחנו נורא נשמח לראות את אירוסמית' בהופעה חייה, אני חושב שהם מנגנים בכמה פסטיבלים באירופה השנה.
מעריצה: יש שמועות ש- 'Dark Side Of The Sun' יהיה הסינגל הבא שלכם, האם זה נכון, ומתי אנחנו יכולים לצפות לקליפ? טום: אני לא יכול לדבר על זה בנתיים, אבל אתם תגלו בקרוב מאוד.
מעריצה: כשאתם שומעים שיר של טוקיו הוטל ברדיו, האם אתם ממשיכים להקשיב או שאתם מחליפים תחנה? ביל: לא, אנחנו לא מחליפים תחנה. אני מאוד מרוצה עם כל מה שעשינו מוזיקלית עד כה, וכששיר שלנו מתנגן ברדיו, אנחנו מגבירים עד שיא הווליום.
מעריצה: איזו להקה השפיעה עליכם הכי הרבה? ביל: מעולם לא היו לנו שמות גדולים שהשפיעו עלינו כ"כ. נינה וידוויד בואי השפיעו עליי בתור ילד. טום: אני התחלתי לנגן על הגיטרה בגלל ג'ו פרי מאירוסמית'. הוא הטוב ביותר והוא ממש מגניב.
מעריצה: הנה משהו שמעניין אותי: האם ההנהלה שלכם מחליטה באיזה ערים תבקרו, או שאתם יכולים להחליט? האם יש עיר שתרצו להופיע בה, אבל ההנהלה שלכם לא ממליצה על זה? טום: זוהי ההחלטה שלנו. אנחנו מקשיבים להצעות והמלצות מההנהלה שלנו, אבל אם אנחנו באמת רוצים לנגן בעיר מסוימת או מדינה, אנחנו עושים את זה.
מעריצה: האם אתם מרוצים מסיבוב ההופעות 'הומאנויד סיטי' ? אנחנו יודעים שהתכוננתם לזה במשך זמן רב, ויש לכם במה חדשה, מה התגובות שלכם? האם אתם חושבים שהגעתם למטרה שלכם בהופעה בלתי נשכחת למעריצים? ביל: בהחלט. זה היה נהדר עד כה, והתגובות של המעריצים מדהימות. זאת הפעם הראשונה שאני שלם, 100% מרוצה עם ההפקה שלנו... הבמה, האורות, האפקטים... הכל מושלם בפעם הראשונה.
מעריצה: בגלל שרובכם צמחוניים, מה המאכל הצמחוני האהוב עליכם, ומה גרם לכם להפוך לצמחוניים מלכתחילה? ביל: אנחנו תמיד אהבנו חיות, וזה למה הפסקנו לאכול בשר בכל צורה או דרך שהיא לפני שנתיים בערך - פשוט הפסקנו. האמת, זה לא היה דבר קשה כ"כ לעשות. אנחנו עדיין אוכלים פיצה ופסטה רק בלי הבשר.
מעריצה: ביל, מאיפה אתה מביא את הרעיונות למראה שלך ולסטייל שלך? ביל: בטבעיות. אני פשוט לא חושב על זה כ"כ. אני תמיד מתלבש איך שאני מרגיש - זה תמיד היה ככה, וזה תמיד יהיה כך. זה פשוט השיקוף של האופי שלי, אני לא מעתיק אף מותג מסויים.
מעריצה: האם הייתם מוכנים שיצלמו את הבית שלכם בשביל MTV CRIBS ? טום: בהחלט. למרות שאני בספק אם הוא יהיה מרשים כמו בתים אחרים שראיתי בתוכנית...
מעריצה: מי המצחיק ביותר בלהקה? טום: אני עצמי ואנוכי... ביל: זה מה שהוא חושב...
אמטיוי: מסר מטוקיו הוטל לכל המעריצים באזור? ביל: תודה רבה על התמיכה שלכם - אתם הטובים ביותר, ואנחנו מקווים לראות את כולכם בהופעה בבלגרד!

e t a

New member
נהניתי מכל רגע! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תודה תהילול

למעלה