../images/Emo63.gif גאדיס.
http://4.bp.blogspot.com/_OycUC-s3RRU/S6zTUrJbCjI/AAAAAAAACg8/SITR1KGa46M/s1600/2-Gadis09-2010.jpg כמו שאואזיס מונעת ע"י ליאם ונואל גלאגר, טוקיו הוטל נשלטת ע"י האחים ביל וטום קאוליץ למרות שזו להקה, לא ניתן להכחיש שרק הפרונטמן, ביל ואחיו התאום טום, נהיו מרכז תשומת הלב של המדיה והם השולטים. האם הלהקה, אשר משתתפת בפסקול של 'אליס בארץ הפלאות', תסיים גם כמו אואזיס?
נשלט על ידי האחים קאוליץ: נסו לצפות במספר כתבות וראיונות של טוקיו הוטל! כל השאלות נענות רק ע"י ביל וטום. בעוד שגיאורג ליסטינג (בס) וגוסטאב שייפר (תופים) הם פחות או יותר 'מעודדים'. ואילו, ארבעתם ביחד בנו את הלהקה הזו בשנת 2001 (כשביל וטום היו רק בני 12!) אחרי שגיאורג וגוסטאב צפו באחים קאוליץ מופיעים בהופעה קטנה במועדון במגדבורג. אולם, במשך הזמן, הפופולאריות של ביל עם ההופעה היוצאת דופן והשנינות של טום בענותם על שאלות, הראו מי למעשה מחזיק בתפקיד הגדול של טוקיו הוטל. "מההתחלה, גיאורג וגוסטאב מעולם לא רצו להצטלם, להתראיין וגם ללכת על השטיח האדום. הם נתנו לטום ולי", אומר ביל. אז עכשיו למרות שגיאורג וגוסטאב לא ידועים היטב כמו"האחים קאוליץ", מבחינת מראה גם בוחרים להיראות פשוט ולא מקנאים בכלל בפופולאריות של שני האחים. "בדיוק להיפך! הם מאושרים שזה ככה. גוסטאב וגיאורג לא יכולים לדמיין לעצמם לעמוד במרכז תשומת הלב הם מתפעלים ממני ומאחי טום, שאנחנו יכולים לעמוד בכל זה", אומר ביל המפורסם בסטייל האנדרוגיני שלו.
הצלחה גדולה, לוח זמנים צפוף: הגרסה האנגלית לאלבום של הלהקה הזו אשר מצליח מאז שנת 2005, סקרים (2007) והומאנויד(2009) מניבים תוצאות מדהימות! הנוכחות שלהם בזירה הבינלאומית מתקבלת היטב יותר ויותר אחרי כמעט 10 שנים מאז שהלהקה נוסדה. ההוכחות – הם ברציפות זכו באמן החדש הטוב ביותר ובלהקה הכי טוב בפרסי אמטיוי אירופה 2007/08 הפופולאריות שלהם צמחה ביחד עם לוח זמנים מטורף של מסע ההופעות "1000 מלונות" (מרץ-יולי 2008) ברחבי אירופה יותר משנה, פלוס זה שהוספו תאריכי הופעות בארצות הברית! אבל, מסע ההופעות הסיבוב הארופאי נכנס לצרות! מיתרי הקול של ביל היו בשימושללא הפסקה במשך 43 הופעות קונצרטים, והוא לבסוף נאלץ לעבור ניתוח. אם אם הוא היה נחוש בדעתו להמשיך עם סיבוב ההופעות, הוא היה בודאי מאבד את הקול שלו לתמיד. פססט... רק שתדעו, בעקבות לוח הזמנים הצפוף שלהם בסיבוב ההופעות, האלבום הומאנויד ששוחרר לא מזמן נוצר גם הוא בדרכים. לא כמו האלבומים הקודמים שלהם, המוזיקה של האלבום שהקונספט שלו הוא רובוטי, עתידני, מכיל בתוכו הרבה ניואנסים אלקטרוניים. המוזיקה הטובה שלהם יוצרת מהלל, לרבות מהבסיסט של הלהקה המפורסמת קיס שגם הוא מופיע עם תלבושת על הבמה, ג'ין סימונס. "יש להם מראה טוב, והם יוצרים מוזיקה טובה", אמר סימונס.
הליהוק העיקרי: ביל קאוליץ. לא רק קול טוב. לפרונטמן הזה שהמוזיקה שלו היא כמעט זהה לזו של '30 שניות למאדים' יש גם מראה מיוחד ההועה היומית שלו מורכבת תמיד משרשראות כסף, כפפות עור, ציפורניים צבועות בשחור ומוהק (שגובהו הגיע פעם לארבעים סנטימטר). לכל הופעה יש מינימום חמישה תלבושות שונות בסיבוב הופעות אחד. המעצבים התאומים דין ודן הם הבחורים האחראיים ביותר שעיצבו לפרונטמן תלבושות שגם מדובב בסרט 'ארתור והמינימונים'. בכל הנוגע לאיפור ושיער, הבחור הזה שלא מזמן שרד תאונה מאמין רק ביצירה שלו, אשר הוא בדרך כלל עושה שעה אחת לפני ההופעה. הוא כל-כך אופנתי שלאחרונה ביל הוזמן לעשות תצוגת אופנה בשבוע האופנה במילאנו. לעורך הראשי של מגזין ספקס, מקס דיקס, יש הערה על ההופעה של הבחור הצמחוני הזה (ביל) . "הזמר הוא מיוחד, פריק אותנטי ונוצץ. הוא ילך בדרכו ויכול להפוך לדמות כמו דיוויד בואי." אבל, ביל לא מתלבש כמו גלאם רוקר של זממנו רק לאחרנה. מוקדם יותר, מאז גיל 12, הבחור הזה בן מזל בתולה, התחיל להתאפר, למרוח לק על הציפורניים ולהיראות כמו דיוויד בואי. "במקור ממסיבת הלווין בה התלבשתי כערפד. מאז, התחלתי להתאפר ולשים לק," אומר הבחור אשר הונצח בדמות שעווה במוזיאון 'מדאם טוסו'. שמועות אומרות שאדם למבט, בעל אותו סגנון לבוש כמוהו, העתיק לגמרי את היצירתיות של הבחור הזה אשר תרגם את שיריו מגרמנית לאנגלית.
לעולם לא נפסיק: יותר ויותר מעריצים מכל העולם גורמים לכך שלארבעת הבנים אין יותר חיים פרטיים. בכל יציאה של בית מלון כאשר הם במסע הופעות, יהיו 20 מכוניות של מעריצים אשר יושבים מוכנים לעקוב אחריהם. למעשה, לפעמים הם לא יודעים איך לבזבז את הכסף שלהם, חוץ מלקנות ציוד נוסף ללהקה או פשוט לצאת לחופשה במקום שקט עם האנשים הכי קרובים. "טוקיו הוטל היא לא עבודה, זה החיים שלנו. חוץ מזה, שום דבר כמעט לא נשאר, לא יותר ממשפחה", מתוודה הפרונטמן. אבל כאשר נשאל האם הוא מתחרט על הסלבריטאות, התשובה היא שלילית. "הצלחה היא קללה וברכה בו-זמנית. אני לא יכול לחיות עם זה, אבל גם לא יכול לחיות בלי זה. אני זקוק לבמה, להיות במסע הופעות וגם להיות במרכז העניינים. כל זה נותן לי כוח. אבל, יש פעמים שאני רוצהלהיות אדם נורמלי". הממ... האם הם ישרדו, או יסיימו כמו אואזיס אשר פתאום התפרקו..? "אני לעולם לא אעזוב את טוקיו הוטל. בטח, יהיו פעמים שאני אקח הפסקות ארוכות יותר. אבל הסוף של טוקיו הוטל? לעולם לא!" ביל אומר בהחלטיות.