ים ושאלות, פשעים ועבירות קלות

רפי45

New member
איזה מוזרים הערוץ 10 האלה

למה הם משדרים שוב פעם את פרק 3 ולא פרק 4 ?

sivanlevi

New member
תיאור קצר של השבטים שווה צפייה

שבט סבאנה: ליה- תוקפנית ומוכנה להרוג כל דבר רק בשביל להתקיים, ''פיררררה ושניצל'' (חח הרגה אותי עם הר' שלה) מולי- חזק, נגרר אחרי מישהו תמיד מושיק- המבוגר, החזק, השולט , מחליט החלטות לבדו ולא מתחשב בדעות אחרים (למשל המקרה שהוא עזר לטינה) שחר- רוח רפאים- פעם נמצאת ופעם לא .. תורמת לקבוצה כפי יכולתה אבל לא בעלת יכולת כל כך גבוהה ורה- בר רפאלי 2, תורמת לאי יותר בחוכמ הולא בחוזקה, עושה בדרך כלל מה שליה עושה , וגם כן נגררת אחרי הקבוצה גיא- החתיך, בעל חוזר רב תורם לקבוצה בתושייה ובחוזקה. טינה- הסבתא, חכמה בעלת כוח אמנם מצומצמם אבל עוזרת , מטפלת בכולם כמו סבתא טובה עידן- מאמא בוי- עוזר לקבוצה כמה שהוא יכול חזקר וחכם במידה מסוימת, ( עצה אישית- תתחבר למציאות - מתישהוא תהיו חייבים לאכול את קוריצה. שבט ג'בארו נעמה- העקוצה, חכמה מאוד, יודעת להגן על עצמה, עוזרת לקבוצ הבחוזקה ובחוכמה שלה, בפרק האחרון הוכיחה שגם היא סוג של נחש מרינה- העקוצה 2, יפיפייה מנסה לעזור לקבוצה אבל אין לה כל כך הרבה כוח. וויקה- המעצבנת אבל יפה, הקול שלה פשוט הורג אותי מצחוק, לא תורמת בכלל , כל משימה עומדת בצד משום שהיא חלשה (תאמת לא יודעת למה היא באה להישרדות) יעל- המתולתלת , עוזרת לשבט בכוח ובמוח אשר יש לה סיוון- לוקחת הכל באיזי, מצד אחד זה טוב ומצד שני לא, יש לה כוח רב מהיותה מצילה , אך היא לא מנצלת את כולו ועוזרת לשבט. אלכס- המורה, חזר חכם נותן את כל כולו! נועם- חזק וחכם, בקושי מדבר , אבל מפתיע כל פעם מחדש. דן- רמאי ונחש, אגואיסט, חזק במידה מסוימת ותורם לשבט, מניוק! משה- האיש עם הלשון , לא כל כך חזק וחכם אבל תורם לאי ככל שיכולתו (הורג אותי הדיבור שלו חמודי) עומר- חמוד, חתיך, חזק ותרם לאי בצורה הגבוהה ביותר, כמובן נדפק על ידי הקבוצה שלו אבל אל דאגה הוא עוד יחזור אני בטוחה בזה

liir

New member
קישור לחלק ההדחה של אתמול

מישהו מכיר קישור לאתר בו אני יכולה לראות את ההדחה של אתמול? התינוקת שלי בדיוק צרחה אז הלכתי להרגיע אותה ...ופספסתי :)

echerk

New member
יש לי שאלה

מה היחסים בין השבטים לבין צוותי הצילום באיים ? כאילו, בכל אי בטח יש איזה אוהל או משהו ששם גרים הצוותי צילום ואנשי ההפקה? ובטח יש להם אוכל ומיים וגנרטורים והכל. ומה לשבטים כאילו אסור בכלל לדבר איתם וההנחייה שלהם זה להתעלם מהמצלמות ולהתנהג בטבעיות? אולי מישהו שראה את התוכנית האמריקאית יודע איך בדיוק זה הולך...

papio

New member
בקשר לעומר וליואב באי המתים

אתמול הראו שיואב אמר " חשבתי שהוא ינצח אותי כי הוא חזק" אני חושב שהייתה טעות בעריכה והייתה אמירה של ניצחון מפי יואב ? אוי ואיי ואוי אם יואב המטומטם הזה ינצח זה יהיה אבסורד רציני מישהו שם לב לזה גם ?

Jen74

New member
יש למישהו קישורים לדפים של השורדים בפייסבוק?

אני מנסה למצוא אותם באתר ולא מצליחה.

bono76

New member
ראש בראש

שלום, למישהו יש מידע משמועות או הדלפות מי ינצח בראש בראש בפרק הבא - עומר או יואב?

Tehila B

New member
מתי מגיע האיחוד עם אי המתים?

כמה שרוצים שעומר יחזור.. אל תשכחו שיש לו עוד 8 מתמודדים לנצח, במקרה שהאיחוד ב10 מתמודדים.. וקשה לי להאמין שהוא יחזיק הרבה, בייחוד שלא כל המשימות הם משימות "כוח".. אז אפשר להגיד שכנראה הסיכוי של עומר לחזור הוא כמעט אפסי, לכן חבל שהוא הודח כל כך מהר מה שנשאר לנו זה לראות את חברי ג'יברו אוכלים אחד את השני, מרוב קשרים ותככים. הייתי מעדיפה לראות תוכנית השרדות אמיתית, של מי יכול לשרוד באמת בתנאי שטח, ולא תחרות של מי התחמן ביותר מה שבטוח, לדן יהיו הרבה לקוחות אחרי התוכנית הזאת!

ofiros5

New member
אני יודע מי ינצח בסוף....

אם אתם רוצים שאני יגיד לכם שלפחות 10 אנשים יסכימו...

ניב 194

New member
כן באתר של נענע יש...

תחפשי שם...יש פרקים מלאים והדחות וכו...

LiRs Lullaby

New member
זה היה יכול להיאמר גם לפני האתגר....

הרי יואב וניצחון זה אוקסימורון. זה לא הולך ביחד.

למעלה