תיאור קצר של השבטים שווה צפייה
שבט סבאנה: ליה- תוקפנית ומוכנה להרוג כל דבר רק בשביל להתקיים, ''פיררררה ושניצל'' (חח הרגה אותי עם הר' שלה) מולי- חזק, נגרר אחרי מישהו תמיד מושיק- המבוגר, החזק, השולט , מחליט החלטות לבדו ולא מתחשב בדעות אחרים (למשל המקרה שהוא עזר לטינה) שחר- רוח רפאים- פעם נמצאת ופעם לא .. תורמת לקבוצה כפי יכולתה אבל לא בעלת יכולת כל כך גבוהה ורה- בר רפאלי 2, תורמת לאי יותר בחוכמ הולא בחוזקה, עושה בדרך כלל מה שליה עושה , וגם כן נגררת אחרי הקבוצה גיא- החתיך, בעל חוזר רב תורם לקבוצה בתושייה ובחוזקה. טינה- הסבתא, חכמה בעלת כוח אמנם מצומצמם אבל עוזרת , מטפלת בכולם כמו סבתא טובה עידן- מאמא בוי- עוזר לקבוצה כמה שהוא יכול חזקר וחכם במידה מסוימת, ( עצה אישית- תתחבר למציאות - מתישהוא תהיו חייבים לאכול את קוריצה. שבט ג'בארו נעמה- העקוצה, חכמה מאוד, יודעת להגן על עצמה, עוזרת לקבוצ הבחוזקה ובחוכמה שלה, בפרק האחרון הוכיחה שגם היא סוג של נחש מרינה- העקוצה 2, יפיפייה מנסה לעזור לקבוצה אבל אין לה כל כך הרבה כוח. וויקה- המעצבנת אבל יפה, הקול שלה פשוט הורג אותי מצחוק, לא תורמת בכלל , כל משימה עומדת בצד משום שהיא חלשה (תאמת לא יודעת למה היא באה להישרדות) יעל- המתולתלת , עוזרת לשבט בכוח ובמוח אשר יש לה סיוון- לוקחת הכל באיזי, מצד אחד זה טוב ומצד שני לא, יש לה כוח רב מהיותה מצילה , אך היא לא מנצלת את כולו ועוזרת לשבט. אלכס- המורה, חזר חכם נותן את כל כולו! נועם- חזק וחכם, בקושי מדבר , אבל מפתיע כל פעם מחדש. דן- רמאי ונחש, אגואיסט, חזק במידה מסוימת ותורם לשבט, מניוק! משה- האיש עם הלשון , לא כל כך חזק וחכם אבל תורם לאי ככל שיכולתו (הורג אותי הדיבור שלו חמודי) עומר- חמוד, חתיך, חזק ותרם לאי בצורה הגבוהה ביותר, כמובן נדפק על ידי הקבוצה שלו אבל אל דאגה הוא עוד יחזור אני בטוחה בזה