לסופ"ש

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif עדכונים על הבנים. ../images/Emo13.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
חדשות: ההופעה של טוקיו הוטל הראשונה תיהיה בסוף אוקטובר בגרמניה! ומשם לארצות הברית אירופה יותר מאוחר.
המשטרה עדיין מחפשת את התוקפים: בעזרת בקבוקי בירה תקפו בצורה קשה את המטופף של טוקיו הוטל גוסטב - שישה ימים מאוחד יותר המשטרה עדיין מחפשת את התוקפים. עכשיו גוסטב מדבר על זה בפעם הראשונה. בילד נפגש איתו במרתף של שבר "קוקו" במגדבורג. הוא אומר: "הראש של עדיין כואב. המקרה הביא למהומה גדולה". הוא לא זוכר מה קרה בדיוק. השתאול של עדי הראייה עדיין מתמשך. דובר המשטרה פראנק קוסנר: אנחנו עדיין לא יודעים את השמות של התוקפים.
הבלוג של טום: דברים מסויימים גורמים לי לרצות שיהיו לי ילדים: אף פעם לא באמת חשבתי על לעשות ילדים ועכשיו זה בכל מקרה לא כל כך מתאים בסגנון החיים שלי. אני יודע שאני לא הייתי רוצה אבא בן 19, שבקושי נמצא בבית בלילות ועובד עם בחורים מוזרים. אבל לראות דברים כמו זה גורם לי לחשוב... דרך אגב, אתמול אמרתי לגוסטב שהשארתם לו כל מיני איחולים וברכות בתגובות. הוא היה סופר שמח על זה ושלח לכם "הכי טוב שאפשר" בחזרה. הכל יהיה בסדר - רק השירים נפגעו קצת - אז בבקשה אל תדאגו. - - - שבת שלום בנות.

לירונת

New member
חחח איזה חמוד טום ../images/Emo23.gif

אני אעשה לך ילדים!!!
(בטח ככה גם נראה חצי מהתגובות בבלוג שלו XD)

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דנה, התכוונתי רק שטום חמוד. לא עושה לו ילדים XD

../images/Emo232.gif אני מקווה שזה ברור לך מאליו ! :O

כי את יודעת, לי אין שום בעיה לערב את בילית בסיפור ~מתחנגל~

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif כתבה חדשה על גוסטב ../images/Emo196.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373 "המתופף של הלהקה טוקיו הוטל גוסטב (20) במגדבורג דיסקו - החשוד של המשטרה נכנע לעצמו!" אתמול בשעה 11:29 ט' (29) הוסיף: "כן, אני הכתי את גוסטב עד זוב דם. אני זה שהזדהה בסירטון הפיקוח על ידי העדים". בעצבנות הוא הראה לנו את התחבושת בידו הימינית: "עקיצה נחמדה, הכל צריך להיות תפור. יש לי כאבי תופת". ואז הוא סיפר לנו את הצד שלו לגבי הלילה: "אני הייתי שתויי לגמרי , אני שתיתי הרבה ודקה ורדבול. בסביבות 4 הכל התחיל... בהתחלה הסכים להתערבות עם אחי יהיו מעורב. אני הייתי בין ונתתי את הסטירה האחת. הוא היה הקטן ביותר, ובכל זאת הוא היה האחד עם הפה הגדול ביותר." מה שהחשוד ט' לא ידע שה" קטן ביותר" היה בעצם גוסטב, המתופף של "טוקיו הוטל"! "אני לא ידעתי שהוא מפורסם. אני גם לא הכרתי את המוזיקה שלו". ט' הוסיף: "ואז ראיתי איך פתאום אח שלי שיקר לגבי האדמה. גוסטב רצה להכות אותי באגרוף. בגלל שהיו לי עדיין משקפיים ביד ורציתי להגן על עצמי, הכתי אותו על קדמת פניו. זה היה משקפיים ולא כמו שגוסטב אמר, 2 בקבוקי בירה. במכה הזכוכית נשברה וחתכה את ידו. בכל אופן, איך זה הפך באופן כללי לקרב? החשוד ט': "אחי היה בחברת ילדה בלונדינית. גוסטב הסתובב אליהם באופן קבוע. אחי קרוב למדי רק צחק עליו אז הקרב התחיל". ט' הוסיף: "עכשיו אני מפחד מאוד לאבד את העבודה שלי. בכל זאת, אני חייב לפרנס את משפחתי". - - -
תגובה שלי: משקפיים ? משקפיים עשו לו את כל החתכים האלה ? מה אתה רציני ? יש לו בראש חתך באורך של 5 סנטימטר - ואתה אומר שאלו היו המשקפיים שגרמו לזה
וואי בנאדם, אתה חולה
- - - קריאה מהנה בנות.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif איזה דפוק.

גוסטב מסוכר, אז משקפיים חותכות אותו. אם הוא היה שתוי מת, למה שהוא יבדיל בין משקפיים לשני בקבוקי בירה פור גאד סייק? תהילוש, אפשר את הכתבה בגרמנית? למה י שם משפטים לא מובנים בגרוש. :| תודה

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

ואממ .. אין לי את הכתבה בגרמנית, פשוט העתקתי את זה מאותו בלוג ששמתי את הקישור שלו בתחילת ההודעה ...

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifכאילו שזה לא היה ברור שהוא ינסה

בכל דרך לצאת מזה, אחרי שימצאו אותו. אבל בחיי שלא חשבתי שהוא יהיה כ'כ דביל בשביל להמציא כאלה סיפורים אחרי שמצאו עדין שסיפרו מה קרה שם [בערך] וכבר יצאו תמונות של הראש של גוסטב.. פאק, כ'כ בא לי ללמוד משפטים רק בשביל להכניס את כל הבני זונות האלה לכלא. ואממ... בלי שום קשר, התרגום דפוק.

../images/Emo124.gif שם האלבום החדש ../images/Emo70.gif ../images/Emo220.gif

טומי עידכן בבלוגו, וכך היה רשום שם: "Finally, it’s official: the brand new album will be titled „HUMANOID“! "סוף סוף, זה רישמי: האלבום החדש ייקרא "HUMANOID" !" בנות הגרמנית של הפורום (אהמ, מיש, ניצ, אהמ) מוזמנות לתרגם :) עכשיו רק חסר התאריך יציאה הרישמי לאלבום החדש

../images/Emo41.gif תרגום ../images/Emo41.gif

זה בכלל באנגלית, אהבלה שכמותי
אבל תודו שזה נשמע כמו גרמנית XD נסו להגיד הומנואיד במבטא טום :O HUMNOID = הומנואיד, דמוי אדם ,יצור בעל מאפיינים אנושיים; רובוט דמוי אדם. האלבום יצא בשבוע הראשון של אוקטובר. דיויד אמר : "ביל רוצה שהאלבום החדש יהיה בשתי מהדורות של אותו שם ", כך שגם האלבום שאנגלית, וגם בגרמנית יהיו באותו השם.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif מיי פאקינג גאד.

סוף סוף. איזה כיף.
אבל עם הבנים הממזרים האלה... אי אפשר כבר לדעת מתי האלבום יצא -__-" ממתינה בסבלנות DD: טנקס דנדושסה D:

tokio girl

New member
../images/Emo90.gif גאד! O: ../images/Emo89.gif

שם מגניב D: אני קונה את הגרמני, אין ספק! זה אומר שהדיסק קרוב!!

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif על הסכסוך עם גוסטב ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

לקוח מהבלוג הבא: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373
העבריין מסביר את המניע שלו - זה היה על 2 בנות: משהו אחד ברור: אלימות היא לא פיתרון. לצערנו בשביל כמה אנשים זאת הדרך היחידה, כי המילים יצאו משימוש אצלם. ביום ראשון שעבר, בלילה, במועדון במגדבורג, "the club", היה ריב מטופש, שהסתיים עם פגיעות רבות. הרביצו לגוסטב שפר, המתופף מטוקיו הוטל, עד שהוא דימם, הפציעות על המצח שלו נתפרו ב- 36 תפרים. ביום שישי, נקסהאט, פנה למשטרה. הוא גם נפגע, ונאלץ לתפור גם פציעה ביד. הקוסובו-אלבני מPristina , שגר בגרמניה מאז שהיה בן 7, מספר לבילד על יום ראשון ולמה קרה המקרה. "הייתי שיכור, כשהגעתי ב3:15 למועדון". הוא בכל זאת המשיך לשתות וודקה ורדבול, כשהוא פגש את אחיו במועדון. ואחר כך הוא רק רצה לרקוד קצת. אבל אז גוסטב היה שם, עם כמה מחבריו. "הם היו שמחים והציקו. אחד מהם דחף אותי, ומישהו אחר הכה את אח שלי. ואז גוסטב בא אלי, והצביע עלי. החטפתי לו סטירה. ואז הכל היה שקט שוב". הבחור הגבוה (1.90 מטר) הסביר. הוא אפילו התלונן לאחרי של המועדון. אבל כשהוא חזר, אחיו היה על הרצפה. ואז המצב הסתבך. נקסהאט, על גוסטב: "הוא רצה להכות אותי. ברפלקס הכיתי אותו בפנים עם היד, וביד היו המשקפיים שלי." הסיבה לעימות המטופש: בנות. כריסטין ג' (20) אמרה: גוסטב היה שיכור, והציק כל הלילה, רצה למלא אותי בsambuca אחת אחרי השניה." גוסטב גם פגע בחברה שלה דריטה ר' (20). "הוא נגע לי בתחת. ואז הוא היה אגרסיבי לקריסטין, ואז אח של נקסהאט בא בינהם. גוסטב איבד שליטה". המשטרה לחצה להאשים את נקסהאט ט' על הנזק הגופני המסוכן. והוא פוטר מעבודתו döner-shack.
סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=MCSA7pH14gU - - - קריאה מהנה בנות.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif בטח ההוא שכר את הבנות האלה.

לא מאמינה לסיפור בשיט. זה לא משנה שזה גוסטב וכולנו מכירים אותו. אחותי, לפחות תאמתי את מה שאת אומרת. נגע לה בתחת? רקקקקקקקקקקק גוסטב. שיהיה. הבנים יצאו נקיים מכל הסיפור הזה, זה בטוח. צריך לחכות בסבלנות.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif אני מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

גוסטב יותר מידי ילד טוב כדי לעשות את זה

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifאני מקווה שלא תרביצו לי על זה, אבל..

תכל'ס, מה יש לבחורה לשקר? גם אם, במקרה הכי גרוע, ימצאו את גוסטב אשם במשהו או שיעשו לו משהו על זה שהתגרה בהם, מה היא תרוויח? ולפי התמונה של הבנאדם שתקף אותו, אני אומרת לכן בביטחון מלא, אין סיכוי שהוא היה חכם מספיק בשביל לשלם לבחורות שיאמרו את זה -.-" אנחנו לא באמת מכירות את גוסטב, והעובדה שהוא בקושי מדבר מערערת את הביטחון של כולנו במי הוא באמת, אז בואו נחכה עד שיקבעו הכל באופן רשמי, ועד אז לא נסיק מסקנות מוקדמות.. ובלי קשר, יהיה טוב

../images/Emo232.gif לא בהכרח שילם להם,

הם קשורות אליו, בטח חברות שלו. כי אם לא, מה היה המניע שלו להרביץ לגוסטב ? גוסטב דיבר אם החברה שלו, ההוא הרביץ לו, וההיא באה להגן עליו בחקירה. כי תראו, זה לא הגיוני - קודם הוא הודה שהרביץ לו, בלי שום האשמות. ועכשיו, פתאום הגיעו ההאשמות האלה. הבנות רצו להוציא גם את גוסטב אשם, כדי כאילו "לנקום" בו על זה שהחבר שלהם יהיה עכשיו בכלא. או לפחות מעצר כלשהו. (למרות שאני לא חושבת שגוסטב נקי מכל אשמה, גם עצם זה שנגרר לתוך המריבה זה אשמה.)

למעלה