עמוד על "אבודים" בידיעות אחרונות היום

טיי 1

New member
../images/Emo207.gif עמוד על "אבודים" בידיעות אחרונות היום

כמובן שכל קוראי ידיעות כבר ראו. אבל בכל זאת מפנה את תשומת ליבו של מי שמתעניין. בינתיים אני לא רואה לינק ברשת לכתבה .. אם תהיה אנסה לעדכן. מה שכן יש לי לומר, שאני כל פעם נהנה לקרוא כתבות שכאלה , שמודות , במשהו מותר להגיד אבל אוי למי שאמר אותו בעונות הראשונות - שבעצם היוצרים זרקו המון דברים לתוך הסידרה - כבעצם לא היה להם מ ו ש ג ירוק מה הם הולכים לעשות איתם. כשהיוצרים הרגיעו מהר את כל ההיסטרים ברשת שפחדו שבסוף זה "הכל חלום" ואמרו למעריצים "אל תדאגו - לא יתברר שהכל חלום בסוף" - הם התכוונו לזה , אבל זה לא אומר שהם ידעו מה זה כן בסוף. כמובן שאחרי 3 עונות , בערך, הם התאפסו והבינו שצריך להתחיל להיסגר על עצמם ולא למשוך את המזל יותר מדי ואז המבנה של הסידרה התגבש, ונקבע גם לוח זמנים לספר את הסיפור המלא. לדעתי, חוסר התכנון הזה ואי המחשבה על הסוף ועל איך דברים יסגרו מהתחלה, גרם לשוני הענק בין איך שזה התחיל, לאיך שזה נגמר. מה שכן ניתן ללמוד מהכתבה עוד , שעניין אותי, שקיים ספר שכתב פרופסור באונ' לונדון - "לפצח את תעלומת אבודים". גאוני. אם היו ספרים על הארי פוטר - על אבודים בכלל אפשר לכתוב ספרי ספרים .

למעלה