רציתי להגיד משהו

../images/Emo207.gif רציתי להגיד משהו ../images/Emo124.gif

בימים האחרונים אני רואה פה הודעות של כל מיני חברים, ורציתי להגיד לכולם משהו אחד : חבר'ה בהצלחה
בבגרויות, במתכונות,במחבחני סוף שנה- מה שאתם רוצים !!! תיהנו כל עוד אפשר- אפילו ממתמטיקה, והיסטוריה
תאמינו לי- כשתגיעו למבחנים של האוניברסיטה, תתגעגעו לאלה של בצפר... הקיצר בהצלחה לכולם
אל תעשו בושות
סומכת עליכם... אלה- "המבוגרת האחראית"...

אחראית על ה ../images/Emo120.gif../images/Emo72.gifועל ה

עלק... איך היתה המתכונת בהיסטוריה ? לכולם- איך היו המבחנים שעברו כבר ???

hilape

New member
רציתי להמשיך ולהגיד עוד משהו

שלום לכולם והיי גם לך סטאר גונס הבטחתי שאשלח לפני זמן מה את תמונתו של אוריי שלי ישנה בעיה לעיתים במשלוח התמונות דרך המייל אנסה את מזלי שוב מאוחר יותר ואשלח את התמונה המבוגרת היותר אחראית :) אלה כמובן נעים מאוד להכירן ובמסגרת האומנים הרשו נא לי גם להציג בריאה חדשה במוסיקה שבתוכה נבראים צלילים אחרים לרבים מאיתנו ישנה משיכה מוסיקלית שונה לסגנונות שונים של מוזיקה שפורצת את הקצב אך לאדם הזה שפורץ את הקצב ברחבי העולם ומלחין ובונה אותו בכל פעם מחדש בכל מנגינה יוצא אל האור דיסק שני ושמו מכורים לצלילים והדיסק יראה אור בארץ ובעולם הילד הזה הוא אחי או בשמו בהרכב שהקים לבדו beathackers.אכן ויש קליפ בקרוב לקראת הוצאת האלבום החדש ורימקס חדש ללהקת דפש מאוד ופרוייקט ישראלי חדש מתרגשת לשתף

ori239

New member
וואי.. אלה של הטראנס

הייתי אמור לארח אותם פעם באיזה מסיבה, רק שהמועדון לא השיג ספונסר =\ המון בהצלחה להם

hilape

New member
רבות הדרכים הם היו שניים מתוכם נותר

beat אחד גיא המשיך את דרכו בעולם המוזיקלי שיצר מיקי שייך למציאות מוסקלית אחרת כעת תודה לך על האיחולי הצלחה

BaRbiK

New member
../images/Emo6.gif זה שאת גדולה לא אומר שאת יכולה

לצחוק עלינו
סתם.. תודה
מבחן בהיסטוריה עבר תודה לאל, מחר כימיה, שבוע הבא ערבית משווה, ואח"כ מתישהו משווה באנגלית ומתמטיקה איזה כף שסופשנה

hodayoyo

New member
אין לי כוח כבר../images/Emo60.gif

אני מחזיקה רק כי אני יודעת שזאת הפעם האחרונה בהחלט. אתמול היתה בגרות מעבדה בביולוגיה והיה קל והכל אבל מעצבן כי לא היה כמעט שום דבר טכני במעבדה שזה כל מה שכיף בה
גם ככה הורידו לי את האופציה של מיקרוסקופ שזה הגאוניות בהתגלמותה, אז בבגרות עצמה כל מה שעשיתי היה להשתמש בפיפטה ולחתוך נבטים, ווהו
מחר בגרות בחיבור, זה קל בשבילי, אבל ממש אין לי כוח לשבת 3 שעות ולכתוב. אני מקווה לפחות שיהיו נושאים טובים. יום ראשון בגרות באישות ובהלכה ואז סיימתי עם תושב"ע לכל החיים!!! המורה להלכה לא תגיש אותי על נכשל, נכון?

ווי תחזיקו מעמד !!!

הודיה יהיה טוב. אני בכלל הייתי הומנית בבצפר, אז לא התקרבתי לביולוגיה מזל
אני מקווה בשבילך שהמורה לא תגיש אותך על נכשל. יו- אישות.... נשמע מרתק
הכי חשוב- לא לשכוח שהכל נגמר עוד מעט

hodayoyo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

דווקא ביולוגיה זה אחד המקצועות היחידים שמעניינים אותי ואני ממש לא ריאלית. כשהציונים שלי בהלכה הם 65, שני מבחנים שלא עשיתי והמורה מחשיבה כאפס בממוצע ו61 במתכונת, אני לא מצפה ליותר מדי
ואישות... לפחות זה קל

hodayoyo

New member
בואי אני אספר לך קצת על מה שאני

אוהבת... יש דבר כזה שנקרא "מרק" (MERCK), זה מן מילון רפואי בעל קרוב ל2000 עמודים ומסודר לפי חלקים ומערכות בגוף. אני קוראת אותו להנאתי. עכשיו את מבינה איך זה אצלי?

A duli T

New member
הודיה, אני איתך

ביולוגיה זה המקצוע היחיד שבאמת מעניין אותי בבצפר

ori239

New member
בהחלט מקצוע מעניין

אבל לא היחיד אין כמו תקשורת וחברה

למעלה