דני ג'ונס מוכר את הגיטרה השחורה

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifדני ג'ונס מוכר את הגיטרה השחורה../images/Emo9.gif

נאממ. כן-כן זה נכון. יקירנו, דני גקונס, מציע למכירה את הגיטרה שלו Fender Custom Shop '59 Esquire Relic [נראה לי שכול זה זה חלק מהשם שלהXD]. נאממ. הוא הופיעה עם הגיטרה הזאת בקליפ "בבקשה בבקשה"[XDD פליז פליז]:
למי שלא ראתה: http://www.youtube.com/watch?v=XJu22ViP9Vw וניגן עליה גם בשיר- "רק המזל שלי"[JML].
הכתבה באנגלית: DANNY'S MCFLY GUITAR ON SALE [EBAY] According to Neil Exton, yes McFly's guitar tech if you guys still remember him used to have a myspace account but got bombarded with messages off people so he decided to delete it and not having myspace anymore. Well he posted on the Street Team boards yesterday that he's selling one of his guitars that regularly used by Danny Jones of McFly. He plays it in the video for "Please,Please". It is the only electric guitar used on the song "Just My Luck", and was also used during the Motion in the Ocean recording sessions. Live it has been used many times, at shows in LA and New York, UK tours including Motion In The Ocean, Up Close And Personal, and Greatest Hits So Far, where he used it for all three songs on the B stage. There are some photos of Danny with his guitar plus included with the video featuring this guitar below. Check them out!
האתר שמציעה למכירה את הגיטרה: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=220206361321&Category=33039&_trksid=p3907.m29 אני אישית חושבת שזאת מכירת מכרז- אבל בכול אופן, היא די יקרה חברות [£800.00 ] נאמ- תמונות של הגיטרה הסקסית הזאת
[
מור בטח תאהב את השרשור הזה]. וזהו עדכונים להיום.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיך זה הגיע!!*ג'ונס...-נאמ הנה הגיטרה../images/Emo9.gif

היא נמצאת בתוך היכל כבוד או מה? חחח:] נאמ אגב-רוני-סורי שלא חזרתי אלייך- פתאום אני לא יכולה לכתוב כלום בתגובות לאנשים ששולחים לי הודעה במסן..משהו אפל מרחש שם~!

גרבע

New member
חח ../images/Emo6.gif את צריכה לראות את

המאחורה של הגיטרה של בן דוד שלי XD יש לו חשמלית מהממת [חומה] ,ויום אחד הוא סיפר לי שלילך[אחותו] כשהם היו בטיול,[עם כל המשפחה] נשענה על הגיטרה שלו איזה חצי שעה,וברצפה היה חצץ XDDDDD אז יש לו עליה מלאמלא סימנים של האבנים

butbut

New member
../images/Emo126.gifטוב, זה תמונה אחרונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

היינג'וי. ~עפה לעשות עבודה בספרות~

butbut

New member
../images/Emo126.gifנאמ,הייתן קונות אותה?היא נראית כזאת

רגילה...יחסית לזקנות שלה. היא גיטרה-זקנה.

kelly7i

New member
../images/Emo71.gifיש הרבה מהסוג הזה\דומים לזה

שיש פה בארץ במחיר הרבה יותר זול.. מבחיינת המראה לפחות אני ראיתי הרבה כאלה בהרבה פחות..XD

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן-נראה לי שהסוג של "גיבסון" זה הסוג

של הגיטרות שדומות לזה.. חחח אבל זה משנה ממש ישנה-גיטרה ישנה זה כמו יין ישן זה יותר "משובח".

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifזה לא הגיטרה של דני

זה הגיטרה של ניל,זה שאחראי על הכלים שלהם בזמן שהם בסיבוב הופעות. דני רק השתמש בה בקליפ. כאילו הכסף הולך לניל לא לדני

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo45.gif אני יודעת- אבל איש אחד שהציע לקנות

אותה אמר לי שהיא נמכרת על השם של דני. כך ש...הסקתתי מזה מסקנות.

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifפשוט נראה לי מוזר שדני ימכור את

הגיטרה שלו
אבל הוא ניגן בה המון לפי הכתבה הוא בטח יתגעגע אליה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח כן גם אני חשבתי שזה מוזר-אחרי

הכול...נאמ זה דניXDD
LOL אגב אהבתי את החתימה שלך! מתי שינית? LMAO

למעלה