+עוד משהו מגניב

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif+עוד משהו מגניב../images/Emo13.gif

אני כרגע מסיימת עבודה ענקית ביותר בשל"ח והייתי צריכה לחפש על הבדואים. מתוך היאוש במקום לרשום נגב בויקיפדיה רשמתי מקפליי סתם כי שיעמם והוספתי את הפורום לקישורים החיצוניים של ויקיפדיה שקשורים למקפליי חח וזה אשכרה נשמר
יאי אס!
מוזמנות להציץ
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A7%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%99#.D7.A7.D7.99.D7.A9.D7.95.D7.A8.D7.99.D7.9D_.D7.97.D7.99.D7.A6.D7.95.D7.A0.D7.99.D7.99.D7.9D

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיוווווווווו, גדווווווול .../images/Emo6.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח,

בטח מישהי מהפרוג'קט נכנסה, קנאה, מחקה, ופווווווף - זה נעלם~ סתםסתם. אין לי בעיה עם מקפרוג'קט. (=

RockinKeren

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif תגידו בנות, מה אם מפגש?

אני ממש חייבת לדעת מתי הוא יהיה, בשביל לשריין זמן בלו"ז העמוס שלי לחופש.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifצריך שמישהי תפתח שרשור...

אני לא ממש יודעת לעשות את זה...

../images/Emo248.gifהאמת שריייבן אחראית על שרשורי

מפגשים מאז ומתמיד . תפנו אליה :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאז במקרה הזה. רייבן../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני מקווה שזה משך את תשומת ליבך, ושאת קוראת הודעה זאת~ באלך לפתוח שירשור מפגש? D:

Little Ray

New member
../images/Emo83.gifהייתי פותחת לפני, אבל להזכירכן..

אני בצבא ואין לי חופש כמו לכן. תגידו לי מתי יש לכן חופש אני אפתח שרשור..

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifעכשיו יש חופש...

עד העשרים ושש (לא יודעת אצל מי זה עם העשרים ושש ואצל מי בלי...)

That McGirl

New member
../images/Emo207.gif בנות כנסו

אממ יש סטריט טים של מקפליי , שרוצה לאחד את כל הקבוצות המפוזרות של מעריצי מקפליי !:) אחת מהבנות שפתחה את הקבוצה שאלה אותי אם אני יכולה לפרסם בפורום אז הסכמתי :) הן פעילות ועשו כבר מפגש והיה טוב .. ואם אנשים עוד יצטרפו ויבואו למפגשים בהמשך זה יהיה עוד יותר כיף !:) אם נתחבר כולם באמת ישימו לב אלינו יותר קרי עונה לקבוצה מידי פעם , וחברי להקת הסטראטס עונים ( הם הלהקת חימום של הבנים בסיבוב הופעות) והאמרגן של הטור וזה ככה שנוכל לעשות כולנו רעש אם יהיו הרבה בנות וזה יהיה מסודר ומאוחד זה הקבוצה .. http://www.facebook.com/McFlyGDI

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo45.gif

שלחתי לחלק מהבנות הצעת חברות של הקבוצה בפייסבוק. הקבוצה עצמה מתקשה לשלוח בקשות חברות, אז אם תוכלו לשלוח בעצמכן זה יהיה טוב :)

למעלה